- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.501
Hahahah ayy çok güldüm çok tatlısın yaKız sen ne millete ters yapıyon
İnşallah kuzum inşallah baya degişik şeyler yaşamışsın geçmiş olsun canımKızlar hayatım da İlk kez burnum kanadı, ağzım yüzüm dağılmış durumda dudağın çatladı ki benim hiç çatlamaz, damağım yara içindeinşallah bu kadar şeyin arkasından gebelik gelir
Sağol ablaİnşallah kuzum inşallah baya degişik şeyler yaşamışsın geçmiş olsun canım
Kiz sen kaç yaşındasınnn abla diyorsun garip geliyorSağol ablaşehir değişikliği de yaptım belki havasından olmuştur Dicem ama İlk gelişim değil
Hadi inşallah bu ay alırız güzel haberiniKullandım canım doktora gittim çatlamak üzere sık ilişki yaşayın dedi bence dün çatladı. İlişkiye devam ediyoruz İnşAllah nasip olur
Testten önceki 2 saatte sıvı alımını azaltmak gerekiyor ya onu kastettim, günde 2 defa da test yapınca epey zaman oluyoSusuz kaldım derken su içmiyonuz mu anlamadımda
Canım ovülasyon takip etmedim 12sinde sol kasık ve bel ağrım oldu genelde yumurtlamada ötle ağrım olurKuzum şimdi baktım da 2 Temmuz sat doğru muerken değil mi şaşırdımmmmm
Günaydın kuzum nasıl uyuyakaldın yaaaaKızlaar günaydııın. Yapamadım test uyuya kalmışız tatil için yola çıktık
Almıyorlar eğer eşin çalışıyorsa yada sen sigorta varsa yani . Bu arada test açılmıyor kuzumSağlık ocağında kan testi için ücret alınıyomu
Yaaa ne kadar genç anne olacaksın MaşallahKiz sen kaç yaşındasınnn abla diyorsun garip geliyorben 19 yaşındayım buradaki herkes de 19 yaşında bana göre
Ya var ya 4.30 a kadar uyuyamadım normalde 5.30 da kalkmamız gerekiyordu en uyunmıcak zamanda uyumuşumGünaydın kuzum nasıl uyuyakaldın yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?