- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.441
Canım Solgar in takviye edici ilaç demeyeyim de kürleri var. Araştır biz tedavi olmadan önce 6 aydan fazla içti sayımız 19 mil olmuştu. İçinde l arjinin l karnitin olanKızlar eşim tahlil verdi bugun morfoloji 0 dı 3 e yukselmıs bu harıka bı deger bizim için. İleri hareketli sperm biraz düşük ne takviye önerirsiniz
Canım selam benim de dün innovita testim böyle çıktı diğer testlerin ise hepsi negatif. Bu sonucun doğru muydu pozitif miydi ?20 dk oldu canımEki Görüntüle 3276175
Sanırım benim de yüksekKızlar gebelik olmadı kan verdim prolaktin seviyesi yüksek çıktı pazartesi doktora gidicem tekrar klomen verecek sanırım kullanan hamile kalan varmı
Merhaba çok geçmiş olsun, en güzel zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz umarım. Benim de iki düştüğüm oldu testleri şehir hastanesinde yaptırabilirsiniz biz öyle yaptık, kromozom analizi ve trombofili paneli testlerin ismiTeşekkür ederim canım. Evet testleri yaptıracağım ozeller de 2 düşük sonrası yapılıyormuş. İnşallah bende isteyen herkeste sağlıkla bebek sahibi olur.
Canım çok sevindim. Tebrik ederimKızlar bende PCo var ve 2 Yıldır evliyim size kendi hikayemi anlatmak istiyorum benim doktorum bana hem klomen hem de femera verdi 5 gün kullandım klomeni sabah akşam femera yı 3 kere bunun yanında glifor ve argifertilF kullandım klomen ve femeradan sonra gittim yumurtam büyümemişti sonraki hafta 19 mm oldu tek yumurta sol tarafımda ovitrelle iğne vuruldum dün test yaptım pozitif çıktı bugünde adet günüm yarın kan tahlili vericem ama korkuyorum kimyasaldır diye umarım değildir hamilemiyim ona bile emin olamıyorum hocam bide tutunsun diye doktorum duphaston verdi bana onura kullandım çatlatmasana sonra 10 gün düzenli birşekilde
Bugün banada doktor onu önerdi inofolic HD olanını yumurtayı kaliteleştiriyormusKızlar inofolic deneyeyim diyorum ama nasıl içicem bilmiyorum
Merhaba hastanız nasıl acaba benimde anneme lösemi teşhisi konulduKızlar dua istiyorum sizden annemden lösemi den şüpheleniyorlar bugün testte gönderiyorlar 3 de doktorumuz var lütfen öyle bi hastalığı olmasın anneannemi de o yüzden annem 12 yaşındayken kaybetmiş zaten morelim çok kötü kızlar
Daha sonucu çalmadı sanırım 2 hafta filan sonra çıkacak çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun nasıl durumu şuan annenizin genetik test yapıldı mı acabaMerhaba hastanız nasıl acaba benimde anneme lösemi teşhisi konuldu
Cnm fitil kullandığım ay mı hamile kaldım bende kullandım da bu ayBence olsun. Fitil kullanırken de hamile kalan okumuştum sanki.
Sonuc ne çıktı gidebildin mi doktoraKızlar allah için biri bana bişey yazsın işkiden 12 gün sora değerim 8 çıktı çok korkuyorum tekrsr kayıp olur mu diye
Merhaba sizden emar istenildi mi acaba ? 8 aydir korunmuyoruz gebelik düşünüyordum fakar olmadi bi türlü ikinci çocuk için. 1.5 ay önce doktora gittiğimde temiz her şey demişti fakat bugün başka bi doktora gittim özel bi doktora ve döl yumurtaligimda kist olduğunda 3.5 cm olduğunu söyledi. Bana emar cekinmemi soyledi yarın emara gireceğim sizden de istenildi mi ? Bir de kistiniz ne durumda.Sol yumurtalık kisti var dedi doktor adetle atarsın büyük ihtimalle dedi o ay hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra bakmadı bi daha kistime gitmiştir dedi kasıklarıma iğneler batıyor sanki hamile gibi öyle batma yaşıyorum kuzum
Hayır bende sol yumurtalık basit kist dedi canım ilaç verdi kullandım ertesi adetle birlikte attım kisti şuan yok şükürMerhaba sizden emar istenildi mi acaba ? 8 aydir korunmuyoruz gebelik düşünüyordum fakar olmadi bi türlü ikinci çocuk için. 1.5 ay önce doktora gittiğimde temiz her şey demişti fakat bugün başka bi doktora gittim özel bi doktora ve döl yumurtaligimda kist olduğunda 3.5 cm olduğunu söyledi. Bana emar cekinmemi soyledi yarın emara gireceğim sizden de istenildi mi ? Bir de kistiniz ne durumda.
Çok sevindim yaa bana niye emar denildi acaba 3.5 cm lik bi kist dedi. Sol yumurtalıkta dedi onun dışında bisey demedi hocam ilaçla mi tedavi edeceksiniz dedim önce bi emara gir sonucun çıksın ona gore dedi. Basit bisey olup olmadığıyla ilgili de bisey demedi ama güzelde ilgilenmişti bilmiyorum. Tek 1 kist ve çok büyük de değil neden emar istedi hiç bilmiyorum adetle sökülür giderdi belki. Belki doktorda emin olmak istedi ondan emar çekinmemi söyledi.Hayır bende sol yumurtalık basit kist dedi canım ilaç verdi kullandım ertesi adetle birlikte attım kisti şuan yok şükür
Çekil o zaman canım doktorun neyi uygun görüyorsa bence dinle onuÇok sevindim yaa bana niye emar denildi acaba 3.5 cm lik bi kist dedi. Sol yumurtalıkta dedi onun dışında bisey demedi hocam ilaçla mi tedavi edeceksiniz dedim önce bi emara gir sonucun çıksın ona gore dedi. Basit bisey olup olmadığıyla ilgili de bisey demedi ama güzelde ilgilenmişti bilmiyorum. Tek 1 kist ve çok büyük de değil neden emar istedi hiç bilmiyorum adetle sökülür giderdi belki. Belki doktorda emin olmak istedi ondan emar çekinmemi söyledi.
Korka korkada olsa cekincem umarım basit bi kisttir ve adetle sökülür giderÇekil o zaman canım doktorun neyi uygun görüyorsa bence dinle onu