- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.321
Ben de 3 hafta sonra bugün ilk defa et yiyebildim. Şükürler olsun. Doktor da ilk 3 ay günde canın 3 öğün ekmek yemek istiyosa ekmek ye sıkıntı yok dedi. Afrika nın nüfusu şimdiye biterdi bakıcak olsak senin bedeninin minnacık şeyi besleyemiyorsa zaten sen de sorun vardır dedi. Depomuzdan tüketiyormuş eşek sıpaları. O yüzden bebek için endişelenmiyorum. Ama kendim güçten düşmemek için arada zorluyorum.Hiçbirini yiyemez mi insan işte yiyemiyorumyumurta arada bir zorlayarak
Aslında ölçüyo. Freely de üstünde gebelik olanda da bende hiç gölge çıkartmadı. Buradaki görseli mavi testi almak isteyen için paylaştım çünkü mavi test predictor kadar hassas.Üzerinde gebelik resmi olan dogru ölçmüyormu?
Ben sende erkek hiss ediyorum canım nedense hem iki kızda mide bulantın olmuş bunda olmasa demekkiBenim rüyalrımda gerçek çıkar genelde hamile kalmadan önce eşimin kucagında erkek bebek gördüm bizim oglumuzmuş
Ay hadi inşAllahHahahahacanım kizlari gördüğümde de tiplerini uydurdum rüyamda sanırım sadece afranin tipini az çok biliyordum ama şu an onu tam hatırlamıyorum hadi bakalım inşallah seni görürüm bir dahakine rüyamda
Bnde de hiç öle çıkmadı sonradan ama hayirlisiHep aynı testle takip etmek daha mantıklı canım aslında ölçümleri farklı.
İnsallah vardır canım yaabenim mesela gecen ay 3 gün bile geçse çizgi çıkmıyordu
Baktım kuruma çizgisi bile çıkmamış bu defa yani.olsaydi dün çıkan bgun braz daha koyu çıkardı.nasip degilmisHep aynı testle takip etmek daha mantıklı canım aslında ölçümleri farklı.
İnsallah vardır canım yaabenim mesela gecen ay 3 gün bile geçse çizgi çıkmıyordu
Kuzun dökülen bir anne olarak kesinlikle katılıyorum ağzımda diş kalmadı 3 hamilelikten sonra sadece ön dişlerim var iki tane arka dişim kaldı diğerleri hep kanal tedaviliAaay dişlerim konusunda çok hassasimmburnumu tıkayıp süt de içsem olur sanki bu bilgiden sonra
Bende erkek hissediyorum bende de çok açık sarıBende de çok açık sarı canım
Kuzum bak hamilelik imzanın orda kalp var bende de var başka hamişlere bakıyorum yok neden acabaBenim rüyalrımda gerçek çıkar genelde hamile kalmadan önce eşimin kucagında erkek bebek gördüm bizim oglumuzmuş
Yaaa kalsiyuma yuklenmem gerekliKuzun dökülen bir anne olarak kesinlikle katılıyorum ağzımda diş kalmadı 3 hamilelikten sonra sadece ön dişlerim var iki tane arka dişim kaldı diğerleri hep kanal tedavili
Kalbin oluştuğu zamandasiniz sanırımKuzum bak hamilelik imzanın orda kalp var bende de var başka hamişlere bakıyorum yok neden acabadikkatimi çekti
İlaç kullanıyorum ekstra şuan kuzum zatenYaaa kalsiyuma yuklenmem gerekli
Hee tamam o zaman dikkatimi çekti deKalbin oluştuğu zamandasiniz sanırımgeçen hafta bende de vardı
Ben ne kendimin ne de başkasının hamilelik imzasını göremiyorum telefondan giriyorum ondan mı kiKuzum bak hamilelik imzanın orda kalp var bende de var başka hamişlere bakıyorum yok neden acabadikkatimi çekti
Ben bir şey kullanmıyorum canım,kalsiyumlu yiyeceklere bakayımİlaç kullanıyorum ekstra şuan kuzum zaten
Forum seçeneklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kısmının tikli olması lazımBen ne kendimin ne de başkasının hamilelik imzasını göremiyorum telefondan giriyorum ondan mı ki
Yeni çıktı kuzum o hatta ben 5 hafta yazarken yoktu 6. Haftasında olanda vardı kendilerimi yapmış acaba diyordum dün bende de çıktıKuzum bak hamilelik imzanın orda kalp var bende de var başka hamişlere bakıyorum yok neden acabadikkatimi çekti
Bende valla cuma günü gidecegim doktora alalhtan bişe çıkmazsa bebegi görürsem az çok anlarız konumuna göreBen sende erkek hiss ediyorum canım nedense hem iki kızda mide bulantın olmuş bunda olmasa demekki
Sen anlarsın canımBende valla cuma günü gidecegim doktora alalhtan bişe çıkmazsa bebegi görürsem az çok anlarız konumuna göre