- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.341
Oldu oldu ay nasıl mutlu oldum teşekkürler kuzumForum seçeneklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kısmının tikli olması lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu oldu ay nasıl mutlu oldum teşekkürler kuzumForum seçeneklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kısmının tikli olması lazım
Hangi markaları kullandın canımBnde de hiç öle çıkmadı sonradan ama hayirlisi
Bize de nasip olacak insallah canımm zamanı gelince hayırlısı ileBaktım kuruma çizgisi bile çıkmamış bu defa yani.olsaydi dün çıkan bgun braz daha koyu çıkardı.nasip degilmis
Nasıl bir hassaslık canım inanki unuttum m desem 10 yıl geçti aradanSen anlarsın canımgönlündeki Allah nasip etsinBu arada sana sorayım gebelikte vajinada hassaslık oluyormu?bu gün ilk defa farklı bir hassasiyet var
Unuttuysan hiç söylemeyim ya İn şa Allah büyüdüyü için öylediNasıl bir hassaslık canım inanki unuttum m desem 10 yıl geçti aradan
Büyüdügü zaman batma olur agrı olur canım baskı olur vajinayaUnuttuysan hiç söylemeyim ya İn şa Allah büyüdüyü için öyledi
Günü günden daha çok ağrılar oluyor yani ilk günler çok kolaymış şimdi hiç öyle diğil çalışıyorum kafama takmamayaBüyüdügü zaman batma olur agrı olur canım baskı olur vajinaya
İlerleyen zamanlarda o agrılar hoplatacak kuzum alışacaksın korkmaGünü günden daha çok ağrılar oluyor yani ilk günler çok kolaymış şimdi hiç öyle diğil çalışıyorum kafama takmamaya
Silik gbi çıkan day's doctor, snraki freelyHangi markaları kullandın canım
Bı sorun var mı sizdeBize de nasip olacak insallah canımm zamanı gelince hayırlısı ile
Bende öyle kendimi sakinleştiriyorum vücudum alışacak diyeİlerleyen zamanlarda o agrılar hoplatacak kuzum alışacaksın korkma
Yok canım zaten 4 aylık evliyim dahaBı sorun var mı sizde
Ben de kızımda daha zorlandım oğlumda çok rahattım.Ayy bilemedimkietrafımda her kes kızda zorlanmış ondan ben dedim kesin benimki erkek
Ben de oğlumda çok acı yemiştimBende şuan tuzu önüme koysalar yerim birde acıyı
Aaa çok yensiiniz hayirlis olsunYok canım zaten 4 aylık evliyim daha
İşte dediğim gibi gercekten kız zorluyormuşBen de kızımda daha zorlandım oğlumda çok rahattım.
Teşekkür ederimAaa çok yensiiniz hayirlis olsun
Baya belirgin ama canımEldeki sahte testleri bitirmeye çalışıyordum acaba sizce bozuk saatin günde iki kere doğruyu gösterdiği gibi bu da doğru olabilir mi? Hahxhajxja üstteki 2 gün öncenin alttaki az önce yaptım