- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.281
Ayy bilemedimkiBence tam tersi ben kızımda rahattım ama oğlumda çok fenaydım 5 kilo bile vermiştim. Ve 24. Haftaya kadar sürmüştü kusmalar. Bu da erkek bu da zorladı abisi kadar değil ama 17 ye kadar kötüydü tez çürütmede bennn
ay o kadar oldunmu maşaallah ya ay bizde o haftalara gelecekmiyiz sürekli bi korku içindeyim hayırlısıBence tam tersi ben kızımda rahattım ama oğlumda çok fenaydım 5 kilo bile vermiştim. Ve 24. Haftaya kadar sürmüştü kusmalar. Bu da erkek bu da zorladı abisi kadar değil ama 17 ye kadar kötüydü tez çürütmede bennn
Ben kızlarda her sabah safra çıkarırdım acı su çok kötüydüNedense bence kız daha çok zorluyor bana göre..kaynanamda annemde her ikiside kızlarda çok kötü gecirmişler
Genelde öyle diyorlar ya kızda daha çok kötü geçiriyorsun..bide erkekte idrar açık renkde oluyor gerçekten bende çok açıkBen kızlarda her sabah safra çıkarırdım acı su çok kötüydü
Ben deee iki oğlumda da erik limon ve tuz vazgeçilmezim oldu... Kızımda hiç yememiştim...Tabi hayırlısı sağlam olsun yeterki mesela ekşi tuzlu yiyorum tatlı sevmem kesinlikle
Yaa ben bu bebede onu yaşadım gece uykudan uyandırıp o safrayı çıkarttırıyordu sıpa birde öğürme diye bir şey öğrendimBen kızlarda her sabah safra çıkarırdım acı su çok kötüydü
Bende de çok açık sarı canımGenelde öyle diyorlar ya kızda daha çok kötü geçiriyorsun..bide erkekte idrar açık renkde oluyor gerçekten bende çok açık
Her biri farklı farklı oluyor işte kuzum saglıkla gelsinlerde napalım katlanılırYaa ben bu bebede onu yaşadım gece uykudan uyandırıp o sarayı çıkartırıyordu sıpa birde öğütme diye bir şey öğrendimbana çok inandırıcı gelmiyordu miden bulamıyorsa kusarsın, yok bazen gidiyorsun sadece öğürüp dönüyorsun ki bence kusmak daha iyiymiş
Bende şuan tuzu önüme koysalar yerim birde acıyıBen deee iki oğlumda da erik limon ve tuz vazgeçilmezim oldu... Kızımda hiç yememiştim...
Canım hiç korkma, Rabbim in dediğinde başkası olmaz, sana düşen kendine dikkat etmek, bir sıkıntı varsa önlemleri almaya çalışmak, huzurlu olmak gerisi takdir-i ilahi... Kötüyü düşünerek kendini ve bebişi strese sokma... Doktorlaray o kadar oldunmu maşaallah ya ay bizde o haftalara gelecekmiyiz sürekli bi korku içindeyim hayırlısı
Benim de açık sarı idrarim, oğluşum mu olacak o zamanGenelde öyle diyorlar ya kızda daha çok kötü geçiriyorsun..bide erkekte idrar açık renkde oluyor gerçekten bende çok açık
Sen yarın bebişi göreceksin inşallah cinsiyet tahmini yaparız balımaBenim de açık sarı idrarim, oğluşum mu olacak o zamanboş gebelik zamanı çok koyuydu şaşırmıştım hamilelikte koyu oluyormuş demek ki diye ama şimdi açık sarı
Aaaay çok heyecanlandımmSen yarın bebişi göreceksin inşallah cinsiyet tahmini yaparız balıma
O zaman sen veBenim de açık sarı idrarim, oğluşum mu olacak o zamanboş gebelik zamanı çok koyuydu şaşırmıştım hamilelikte koyu oluyormuş demek ki diye ama şimdi açık sarı
Hic korkma canım Allah ne derse o. Düşecek denen çocuk tutunur, sağlıklı denilen sağlıksız olabilir. İhtimaller üzerine yaşamayalım inan çok zor ya söyle ya böyle olursa demek kendini hiç boşa strese sokma, her şey olacağına variray o kadar oldunmu maşaallah ya ay bizde o haftalara gelecekmiyiz sürekli bi korku içindeyim hayırlısı
Bi defa rüyamda erkek bebek görmüştüm yeni doğmuş emziriyorum falan, bı defa cinsiyet partisi gibi bı ortamdaydim cekmemi istediler kağıdı pembe çıkmıştı, bugün de böyle uykuyla uyanıklık arasında sarışın kıvırcık 3-4 yaşlarında bı erkek çocuğu gördüm
Dimi ya sürpriz yaşamıyorsun iyi oluyor bilmek :) bugünün tarihine tıkla ateş yazdığın yerin biraz altında period/menses/spotting başlığında yes dersen bugünü regl günün olarak kaydeder sana yeni döngü sayfası açar :) daha fazla detaylı bilgi girmek istersen kanama yoğunluğuna göre de girebilirsin.Bende bugun regl oldum. Şu ateş takibini öğreten canlar Allah razı olsun harika bişi ya ateşim sabah 36.2 idi ped taktım 2 saat sonra da geldı kırmızılar. Pcos olanlar bilir ne yumurtlamam ne regl günüm belli değil bilmek çok güzel bi hismiş. Ffapp uygulamasında reglyi nasıl işaretleyeceğim yardımcı olur musunuz?melisaa93 melegim can
ooo tatiiil en sevdiğim :) hiç yorulmadın hep enerjiksin sen bebeğim pozitif düşünelim. seninle ilgili çok güzel şeyler hissediyorum bu aylar güzel olacak inşAllah :)Arkadaş insan degerlendırnce bı umuda meraka kapılıyorgıttım test aldım 5 tane.bata 9 gun var daha oysakı adet bıter bıtmez her 3 gunde bır bazen 2 günde bir degerlendırdım bakayım bıde boyle deneyeyım dedım, Niqu cuk gibi yoruldum be kızlar,iş güç hayat bebek mevzuları heveslenmıyorum dıyorum ama degerlendırınce çok meraklanıyorum bu arada uçaktan korkuyorum biraz ve bu fobimin üzerine gitmeye karar verdim kıbrısa gıdıyorum ıkı hafta sonra,Allah bu ay nasıp etmezse orda nasıp eder inşallah