- 13 Ekim 2022
- 4.458
- 6.049
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.221
canım sen baya sabırlıymışsın ben zor tutuyorum kendimi cok düşük çıkar takibi beni strese sokar diye catlamaya göre yarın bat günüm yarın veririm inşBattan 2 gün sonra vermiştim ben 358 çıkmıştı canım
Canım 6+ kaçta gormustun kalp atışınıBana ne dedin pekiben mi göremedim. Bu 6 haftalık karındanEki Görüntüle 3300593
evet canım bende ikiz düşünmüştüm benim bat yarın oluyor inş güzel sonuclar alırımKuzum ben bat günü test yaptım ve o günüde kan verdim 706 çıkmıştı ama bende çok fazla artışlar oluyordu hatda burda bile kızlar dediki ikiz ola bilir..önemli ilk değer diğil önemli olan artışı güzel olsun 9 değerle arkadaşım öğrendi şimdi oğlu kucağında
evet canım bende ikiz düşünmüştüm benim bat yarın oluyor inş güzel sonuclar alırım
Burdaki konumuna göre kesin kız canımBana ne dedin pekiben mi göremedim. Bu 6 haftalık karındanEki Görüntüle 3300593
Maşallah canım güzel koyulaşmisGünaydın canım kızlar bol hamiş haberleri alacağımiz güzel bir gün olsun teyzeleri koyulaşma nasıl üsteki pazartesi yapılan kurumuş halıylemelegim can melisaa93 O _okyanus tweeetyyy @edahandro Niqu A Afratafrac golden-snitch ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
100 küsür diye tahmin ediyorumtşk ederim canlarım yarın sabah kan verecem sizce beta kac vardır
Koyulaşmış canım, böyle devam etsin inşallahGünaydın canım kızlar bol hamiş haberleri alacağımiz güzel bir gün olsun teyzeleri koyulaşma nasıl üsteki pazartesi yapılan kurumuş halıylemelegim can melisaa93 O _okyanus tweeetyyy @edahandro Niqu A Afratafrac golden-snitch ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Ayyy hadi bakalım çok heyecanlanıyorumB
Burdaki konumuna göre kesin kız canım
Ben yarın kendi hesabimla 6+4 dr'un hesabiyla 6+2'yim görebilirim insallah6+5 kuzum bu
İnşallah bebeğimBen yarın kendi hesabimla 6+4 dr'un hesabiyla 6+2'yim görebilirim insallah
amin canım sen kese kalp atışını gördünmü canım sende durumlar nasılKoyulaşmış canım, böyle devam etsin inşallah
canım var mı gelişme test yaptın mı bugünMaşallah canım güzel koyulaşmishayırlısıyla sağlıkla artar inşallah
Kaşar muz ceviz yumurta görüyorum her yerdeİnşallah bebeğimo gün sonradan yakalanıyor kuzum. Benim öyle oldu yakaladı yani yiyemediğim halde bebeğe iyi gelecek hiçbir şey yiyemiyorum vallahi
Dun lekelenme başladı canm yarın yada cuma olurm regli önümüzdeki aylara inşallahcanım var mı gelişme test yaptın mı bugün
Benim hiç mide bulantım yok normal mı acabaKaşar muz ceviz yumurta görüyorum her yerde3-4 gündür yumurta yemiyordum bugün omlet yapayim dedim kokudan mutfağa giremiyorum nefes almadan yedim alırsam çok kötü kokuyordu ceviz falan sıkıntı yok ama yedim onlardann
Benim de sabah bulantim olmuyor canım, genelde akşamlari oluyor bir de bazi şeyler kokuyor geliyor öyle bulanıyor. Bünyeye göre değişen bir şey bence bir tanidigim hiç belirtisi olmadan hamileliğini tamamlamışti, prenses hamilelik deniyormusBenim hiç mide bulantım yok normal mı acaba
Hiçbirini yiyemez mi insan işte yiyemiyorumKaşar muz ceviz yumurta görüyorum her yerde3-4 gündür yumurta yemiyordum bugün omlet yapayim dedim kokudan mutfağa giremiyorum nefes almadan yedim alırsam çok kötü kokuyordu ceviz falan sıkıntı yok ama yedim onlardann
Yaa o kadar mı zorluyorHiçbirini yiyemez mi insan işte yiyemiyorumyumurta arada bir zorlayarak