- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.597
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.201
Bi dahakine 9 haftalık falan olacak o zaman da atarım bakalım ne çıkacakAslında bu şekilde kız ama bunu ters çevirip bakmak gerekiyor vajina kısmı aşagı gelecek erkem oluyor bulundugu konuma göre.
Bu arada doktor dikkatimi çekti erkan beye mi gidiyorsun ben ikinci dogumumu erkan beye yaptım şuan bende ona gidiyorum
Haklısın canım gerçekten öyle çünkü ben 11 güne kadar hicbir belirti yaşamadım 11 günde karin kasık bel bi anda başladı ateşte yüksekti 12 günde sabah ateş yüksekti öyle şüphelenip yapmıştım testi sanırım 11. Gün yerleşme oldu o ağrıdan öyle düşündümNrmal kuzum bende döllenmenin 8. gününde başladı hattta. Bu bence bünyeye göre değişiyor.
Evet canım olunca kendisi geliyor zatenİnşallah kuzum inşallah aramaya gerek yokmuş degil mi olunca nasıl çıkıyor
Tamam kuzum o zaman tekrar at vajinal her makine farklı gösteriyor emin olamadım kız da olabilir. Ben kanamam oldugunda gittim erkan beye benim sabit doktorum kendisi çok memnunum. Bu ultrason kagıtları niye böyle çıkarıyor benim resimdede özel güney adana yazıyordu medikal erkan beye gittigim haldeBi dahakine 9 haftalık falan olacak o zaman da atarım bakalım ne çıkacak
Yok Burcu Yücesoy’a gidiyorum da kağıtta diğer doktorun adı çıkmışO doktor nasıl, ben Burcu hanıma bayılıyorum.
Hastane Medicakpark’a dönüşünce makineleri de 2. el falan mı aldılar acaba? Bu gittiğimde eleştireceğim ama yönetime, dünyanın parasını alıyorlar makineleri eski, yenisini koridorda bi odaya koymuşlar ortak kullanıyorlar böyle iş mi olur diye. İyi makineden dinleyecekti kalbi, koridora bi çıktık sanırım senin doktorundu o girdi hastasıyla içeriTamam kuzum o zaman tekrar at vajinal her makine farklı gösteriyor emin olamadım kız da olabilir. Ben kanamam oldugunda gittim erkan beye benim sabit doktorum kendisi çok memnunum. Bu ultrason kagıtları niye böyle çıkarıyor benim resimdede özel güney adana yazıyordu medikal erkan beye gittigim halde
Banada kalitesiz geldi ultrasonu canım önceki akşam marsa ya acile gitmiştim ordan kesemi daha rahat görmüştüm çok netti. Kanamam o gün oldu kuzum diger günü kahveye döndü 2 gündür çok şükür hiç bir şey yokHastane Medicakpark’a dönüşünce makineleri de 2. el falan mı aldılar acaba? Bu gittiğimde eleştireceğim ama yönetime, dünyanın parasını alıyorlar makineleri eski, yenisini koridorda bi odaya koymuşlar ortak kullanıyorlar böyle iş mi olur diye. İyi makineden dinleyecekti kalbi, koridora bi çıktık sanırım senin doktorundu o girdi hastasıyla içeri
Kanama durumun nasıl peki şimdi?
Oh çok güzel, sağlıkla gelsin yavrunBanada kalitesiz geldi ultrasonu canım önceki akşam marsa ya acile gitmiştim ordan kesemi daha rahat görmüştüm çok netti. Kanamam o gün oldu kuzum diger günü kahveye döndü 2 gündür çok şükür hiç bir şey yok
Maşallah kuzumGünaydın canım kızlar bol hamiş haberleri alacağımiz güzel bir gün olsun teyzeleri koyulaşma nasıl üsteki pazartesi yapılan kurumuş halıylemelegim can melisaa93 @zynocann tweeetyyy @edahandro Niqu A Afratafrac golden-snitch ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Kuzum bunu bana mı dedinBÜyük ihtimal erkek bebiş olabilir kuzum saglıkla gelsin
Çok iyi koyulaşmış kuzumGünaydın canım kızlar bol hamiş haberleri alacağımiz güzel bir gün olsun teyzeleri koyulaşma nasıl üsteki pazartesi yapılan kurumuş halıylemelegim can melisaa93 @zynocann tweeetyyy @edahandro Niqu A Afratafrac golden-snitch ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
MaşaAllah maşaAllah çok güzel koyulaşmışGünaydın canım kızlar bol hamiş haberleri alacağımiz güzel bir gün olsun teyzeleri koyulaşma nasıl üsteki pazartesi yapılan kurumuş halıylemelegim can melisaa93 @zynocann tweeetyyy @edahandro Niqu A Afratafrac golden-snitch ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Koyulaşmis annesiiGünaydın canım kızlar bol hamiş haberleri alacağımiz güzel bir gün olsun teyzeleri koyulaşma nasıl üsteki pazartesi yapılan kurumuş halıylemelegim can melisaa93 @zynocann tweeetyyy @edahandro Niqu A Afratafrac golden-snitch ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
MaşaAllah maşaAllah çok güzel koyulaşmış
Koyulaşmis annesii
tşk ederim canlarım yarın sabah kan verecem sizce beta kac vardırÇok iyi koyulaşmış kuzum
Her testin algılaması farklıdır canım çok anlamadığım bir konu yanlış bir tahminde bulunmamayayimtşk ederim canlarım yarın sabah kan verecem sizce beta kac vardır
bende bilmiyorum heyecan yaptım sadece senin ilk kac çıkmıştı canım sende battan sonra vermiştinHer testin algılaması farklıdır canım çok anlamadığım bir konu yanlış bir tahminde bulunmamayayim
Battan 2 gün sonra vermiştim ben 358 çıkmıştı canımbende bilmiyorum heyecan yaptım sadece senin ilk kac çıkmıştı canım sende battan sonra vermiştin
Amin canım inşallah hepsi saglıkla gelsin inşallahOh çok güzel, sağlıkla gelsin yavrun
Yok kuzumKuzum bunu bana mı dedin
Kuzum ben bat günü test yaptım ve o günüde kan verdim 706 çıkmıştı ama bende çok fazla artışlar oluyordu hatda burda bile kızlar dediki ikiz ola bilir..önemli ilk değer diğil önemli olan artışı güzel olsun 9 değerle arkadaşım öğrendi şimdi oğlu kucağındatşk ederim canlarım yarın sabah kan verecem sizce beta kac vardır
Bana ne dedin pekiYok kuzum