- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.141
Evet kuzum kendi resmim vardı bebiş resmi kattım şans getirdi. 6. Haftaya yeniÇok şükür canım senin profilde kendi resmin vardı sanırım ben giderken. Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin hiç korkma dinlen. Kaç haftalık oldu çok geçmiş olsun.Bana da doktorlar aşağı yerleşmiş çok aşağıda vs dediler ben de dinlendim bir süre sen de dinlen
Merhaba ben sadece doktor kontrolünde kullandım 3 kez 2 si aşılama öncesiydi 1 tanesini de yumurta geliştirici ilaç kullandım yumurta boyu 20 ye ulaşınca kullandımMaalesef sorumuza hiçbir cevap yokKeşke bilen birileri bizi aydınlatsaydı doktor serüveni çok meşakkatli biraz bilerek gitmekte yarar var. İnternetteki araştırmalarımda da bu tür soruların cevabını alamadım ne yazık ki. Bu iğne hangi durumlarda yapılıyor, ne zaman hastaneye gitmek lazım, ne zaman uygulanıyor cevap bulamıyorum bunlarla ilgili…
Bbt yazan kısmı sola doğru kaydırdığınızda silmek için bi seçenek çıkıyor
+'ya basıp bbt'ye tiklarsan tekrar o sayfa açılır canım
Dediklerinizi denedim de olmadı ya neyse önemli değil bu ay zaten biz kürden dolayı mı ne mideyi bozduk galiba. Adet günüm ilerlemeden başlayalım diye alelacele rastgele bi bal aldık ondan mı acaba. Sabahtan akşama karnım kasıklarım ağrıyor az az da olsa. Bu ay bilmiyorum nasıl olacak.Bugünü yazdıgın yere tekrar tıkla baştan yaz canım düzelir
Bu şekilde olması lazımdı aslında. Ne balı canımDediklerinizi denedim de olmadı ya neyse önemli değil bu ay zaten biz kürden dolayı mı ne mideyi bozduk galiba. Adet günüm ilerlemeden başlayalım diye alelacele rastgele bi bal aldık ondan mı acaba. Sabahtan akşama karnım kasıklarım ağrıyor az az da olsa. Bu ay bilmiyorum nasıl olacak.
Vala inşallah şimdi arkadaşımla konuştuk 1 yildir evliydi 1 yil 1 ay olduu. Adete yakın iliski olmus ayda 3 faln anca olmuş. Hic beklemiyordu hamile çıktıElbette var , tek ilişki de bile hamile kalan arkadaşlarımız çok
Evet herkesin döngüsü yumurtlaması farklı, herkes 15 inde olmuyor ya da iki kere yumurtluyor , kısaca nasipte varsa oluyorVala inşallah şimdi arkadaşımla konuştuk 1 yildir evliydi 1 yil 1 ay olduu. Adete yakın iliski olmus ayda 3 faln anca olmuş. Hic beklemiyordu hamile çıktı700 lerdeymis degerii
Gebelik var mı acaba sizde aynı marka testten yaptım da braz daha silik şekilde çıktı benim de merak ettimŞuanda böyle 20 dk olsu testi yapalı, 30 dkdan sonrasını dikkate almayın yazıyor kılavuzda
Merhaba evet 8 haftalık olmuşuz bile bugün kontroldeydimGebelik var mı acaba sizde aynı marka testten yaptım da braz daha silik şekilde çıktı benim de merak ettim
Oy sağlıkla gelsinMerhaba evet 8 haftalık olmuşuz bile bugün kontroldeydiminş sizin de vardır
Kız gördün mü bebişini kalp atışını darısıda bize inşallah resmi varsa at cinsiyet tahmini yapalımmMerhaba evet 8 haftalık olmuşuz bile bugün kontroldeydiminş sizin de vardır
Benim sanırım erken döllenme olmuş o yüzden adetten çok önce silik çıktı adete yakın daha koyu çıktı ama sizin de gölge çizgi görüyor gibiyim inşallah iki gün sonra tekrarlarsanız muhtemelen koyulaşırOy sağlıkla gelsinbenim de bu şekilde adete 2gun var
Bugün doktordaydımm kalp atışını da duydum aman yarabbim dedim gerçekten içimde insan var bugün aşırı ikna oldum rahatlayabilirizKız gördün mü bebişini kalp atışını darısıda bize inşallah resmi varsa at cinsiyet tahmini yapalımm
Saglıkla gelsin annesi erkek bebiş geliyorBugün doktordaydımm kalp atışını da duydum aman yarabbim dedim gerçekten içimde insan var bugün aşırı ikna oldum rahatlayabiliriz
Bu uygulamaya göre doğru mu ya sizceeBu şekilde olması lazımdı aslında. Ne balı canım
Sitede öyle diyodur da kuzum o her zaman doğru tutmuyorKuzum kasette yaptım bugün ondada çıkmadı freely idi. ama eşime erken gebelik aldırıcam şimdi yarın sabah yapıcam mide bulantım aşırı çünkü kasette aldırayım olmadı eczanede var mı o marka gebelik hesaplama sitesinde döllenme 2 eylül yazıyor varsa eğer yarın ya da perşembe çıkar sanırım
Allahhh nasıl anlıyorsunuz yahuuSaglıkla gelsin annesi erkek bebiş geliyor
Sende hızlı kayıtın yanında adet detayları yazıyorya ben de adet dönemi yazıyor. Acaba güncel mi değil? Sola kaydırınca bişey çıkmıyor, sağa kaydırınca o dediğim başlığa geçiyor. Neyse olsun yine de yazmaya devam ederim. Eski başlıklarda ölçümleri uygulamasız alt alta yazıp öyle bulmaya çalışıyorlarmış. Bu ay da böyle olsunBu şekilde olması lazımdı aslında. Ne balı canım
Durdugu konuma göre erkek canımAllahhh nasıl anlıyorsunuz yahuu
Ne kullanıyosun canım. Omega3 olarakBen 3 aydır kullanıyorum kuzum