- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.681
melegim can canım bol bol dinlen, sağlıkla gelecek paşan inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah bebeğimsenide bu ay yanımda istiyorum ona göre moralini yüksek tutup elinden gelini yapacaksın ve olacak ınanıyorum
Benim de bugün 9.günüm yumurtlamaya yaklaşık bir haftam var diye tahmin ediyorumHerkese günaydın kızlar yumurtlama dönemi yaklaşanlar kimlerrr? Ben ovu testine daha bugün başlayacağım hsg sonrası kanama uzun sürdü hatta bugün bile az lekelenmem var. Döngümün 12. Günündeyim artık değerlendirmem lazım
@edahandro melisaa93 @fnd_50 @simurgggg sizlerle yakındik diye biliyorum ne durumdasınız
senide bekliyorum canım test yaptınmı sanada cok ediyorum inş olacak hemen geleceksin arkamdanYaaaa cookkkkk sevindim canım etiketi görünce hadi inşallah diye açtım şükürler olsun
takvime ekliyeyim canım öyle yapacam erken gidip stres yapmak istemiyorum şuan bile korkum var bişey olacak diye belim çok agrıyor ve belirtim hiç yoktu dün birden başladı bu belirtiler bende şaşırdımSüper çok erken ogrenmemissin,kolay sabredebilirsin Bat gününden 1 hafta sonra kese için gidebilirsin canım ben battan 9 gün sonra keseyi karından gördüm. İkisine bir gideyim dersen 6+3-6+5 civarı falan gitsen olabilir. Ben kendi hesabımla 5+2de keseyi gördüm, 7+2de çağırdı Dr kalp atışı için
güzel haberler alacaz senden canım lütfen vitamin al ve dediklerimi uygula olacakBenim de bugün 9.günüm yumurtlamaya yaklaşık bir haftam var diye tahmin ediyorum
tşk ederim canım benim sabrın sonu selametmiş tam bir yıl dile kolay rabbim şimdi nasip etti ve yıllarca bekleyen arkadaşlarımız var rabbim tez zamanda onlarada nasip etsinbeyons canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay az kaldı hadi bakalım çok heyecanlı takviye alıyor musun ?Benim de bugün 9.günüm yumurtlamaya yaklaşık bir haftam var diye tahmin ediyorum
Dun yaptım yoktu birsey bugün yapmadm inşallah canım çok sevindm sabah nedense sen geldn aklıma az öncede etiketi gördüm birde umutsuzdun bak ne güzel oldusenide bekliyorum canım test yaptınmı sanada cok ediyorum inş olacak hemen geleceksin arkamdan
Evet evet strese hiç gerek yok keseyi goremeyebilir erken gidersen, ya da boyutu küçük mü değil mi vs kafaya takarsın bir sürü. En iyi sabredip direkt kalp atışı ama önceki yaşadığım durumdan korktum biraz o yüzden gittim ben detakvime ekliyeyim canım öyle yapacam erken gidip stres yapmak istemiyorum şuan bile korkum var bişey olacak diye belim çok agrıyor ve belirtim hiç yoktu dün birden başladı bu belirtiler bende şaşırdım
canım inanki yumurtlama oldumu olmadı mı o yuzden tutmaz olmaz modundaydım sende biliyorsun teste hiç yapasım yoktu ama dün birden karın bel agrısı bide ateşim cok yüksek cıktı sabahta baya yüksek cıktı öyle şüphelendim demekki rabbim şuana nasip etmişDun yaptım yoktu birsey bugün yapmadm inşallah canım çok sevindm sabah nedense sen geldn aklıma az öncede etiketi gördüm birde umutsuzdun bak ne güzel oldu
haklısın canım bekliyecem biraz sabredecem bakalımEvet evet strese hiç gerek yok keseyi goremeyebilir erken gidersen, ya da boyutu küçük mü değil mi vs kafaya takarsın bir sürü. En iyi sabredip direkt kalp atışı ama önceki yaşadığım durumdan korktum biraz o yüzden gittim ben de
Bu ay biraz sakin geçecek benim için bebeğim bazı değerlerimin normale ulaşması gerekiyor ondan sonrasına bakıcaz artıkgüzel haberler alacaz senden canım lütfen vitamin al ve dediklerimi uygula olacak
Sadece inofolic içiyorum canım Sen alıyor musunAy az kaldı hadi bakalım çok heyecanlı takviye alıyor musun ?
Ben de inofolic kullanıyorum ara ara da çörek otu küründen atıyorum ağzıma aklıma geldikçe. Yumurtlama masajına başlayacaktım sonra hsg falan derken kaldı bir kez yaptım eşimde çakşır içiyor ama çok düzenli değil. Hangi değerlerinde sıkıntı var canım kan testimi yaptırdın kaçırdım sanırım ?Sadece inofolic içiyorum canım Sen alıyor musun
benimde bu ay sakin gecmişti canım ınanırmısın hiç umudum yoktu bu aydan gercek oldu senden güzel haberleri yakında duyacazBu ay biraz sakin geçecek benim için bebeğim bazı değerlerimin normale ulaşması gerekiyor ondan sonrasına bakıcaz artık