- 8 Mayıs 2023
- 2.233
- 2.461
- 28
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.781
Canım beni hatırladın mıDaha erkene al randevunu 21 neden bekliyorsun ben eminim önlem amaçlı ilaçlar var ben hiç devlete gitmiyorum canım
Ayyy canım benim ya ben güvenemedim nedense testler güvenimi sarstılarBu test de güzeldi ben kullandım oğlumda da bununla öğrendimBen illa sizi hamile çıkaracağım.
Canım ayın 21 ini bekleme hemen özelden randevu al git başka doktoraÇok tşk ederim kızlar inşallah kötü bişey olmaz ayın 21 in de de özeldeki doktorumun günü o nediyecek bakalım kasılma için hiç bir ilaç vermedi ya bebeği bile göremedim ekran dönüktü Dr a doğru
Evet canımÇatlamış demek oluyor kızlar değil miiiii
Canım 21i sence de biraz geç değil mi? 12 gün var. Sen bilirsin tabi de. Yarına bi randevu alsaydın keşkeÇok tşk ederim kızlar inşallah kötü bişey olmaz ayın 21 in de de özeldeki doktorumun günü o nediyecek bakalım kasılma için hiç bir ilaç vermedi ya bebeği bile göremedim ekran dönüktü Dr a doğru
Çatlamak üzere demek oluyor canım. Daha çatlamamışÇatlamış demek oluyor kızlar değil miiiii
İnşallah olmazsınız hala umut varAyyy canım benim ya ben güvenemedim nedense testler güvenimi sarstılarbirinde çıkmıyor diğerinde çıkıyor , karnım da ağrımaya başladı yarın çatlamadan 13. Gün adet bekliyorum
Çatlamış demek oluyor kızlar değil miiiii
Ya ben de dikkat dağınıklığı olmaya başladı. Yanlış cevaplar vermeye başladım. Kuzum evet çatlamışÇatlamak üzere demek oluyor canım. Daha çatlamamış
Aaa ben çatlamış dedim canım silikleşmişÇatlamak üzere demek oluyor canım. Daha çatlamamış
İnşallah olmazsınız hala umut varBen adet olacağım gün öğrenmiştim aniden çıkmıştı testte iki gün önce bile yoktu
Ya ben de dikkat dağınıklığı olmaya başladı. Yanlış cevaplar vermeye başladım. Kuzum evet çatlamışdemek oluyor
Canım şu cevabımgerçekten mi ama herkesin çıkıyor , umut yükleniyor
Kafalar karışıkÇatlamak üzere demek oluyor canım. Daha çatlamamış
Canım şu cevabımsen doğrusun kuzum
Hatırladım tabiCanım beni hatırladın mıSen burda hangi doktora gidiyorsun ben hiç bir yer bilmiyorum en azından hamilelik olursa bi fikir olsun banada
Farkettim canım yanlış alıntı kıyamam ama nevrimiz dönüyor kolay değil yaşadıklarımız normal yanimaaaavi mesela burda da yanlış msjını alıntılamışım. Bugn nedense kendimde değilim. Çok tuhaf hissediyorum canım. Tükenmişlik gibi birşey yaşıyorum. Yarına geçer heralde. Bugünlük beni idare edin çok yazmayaya da çalışıyorum ama yazdıklarım da yanlış oluyor
Allah büyüktür olmasa bile diğer aya olur inşallahgerçekten mi ama herkesin çıkıyor , umut yükleniyor
Ne güzel yazmışsınız çok sağolun kalbinizin iyiliğilini hissediyorum ama benim pek umudum kalmadı aslında kendimle ilgili (yinede umut ediyor insan )Allah büyüktür olmasa bile diğer aya olur inşallahumut etmek güzel şey inşallah hiç kırılmaz umudunuz
Merhaba canım hayırlı olsun , sağlıkla kavuşun inşallah24ünde yumurtlama oldu, 6 Eylül bat canım. Yumurtlamadan 2 gün sonra kasık ağrım başlamıştı benim batıyor gibi oluyordu 4-5 gün önce öksürürken bile bi ağrı oluyordu