- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.761
Allah korusun. Kuzum başka doktora da görün. Doktorların hepsi farklı konuşuyor çünküKızlar Dr dan morelim bozuk geldim kanama alanı geçmiş fakat rahimde kasılma var dedi yatmaya devam progestanada devam ama ben bu kasılmaları hissetmiyorum erken doğum yada düşük olabilir dedi doğarsa yaşamaz dedi yüzüme
Çıkmadı kuzum sonucu. Daha bitmemişNiqu canım senin sonucunda bugün çıkıyordu diye hatırlıyorum ama emin olamadım
Sen bir başka doktorada görün en iyisi..kasılmaların karşısını alamıyormu.Güzelce dinlen Allah büyükKızlar Dr dan morelim bozuk geldim kanama alanı geçmiş fakat rahimde kasılma var dedi yatmaya devam progestanada devam ama ben bu kasılmaları hissetmiyorum erken doğum yada düşük olabilir dedi doğarsa yaşamaz dedi yüzüme
Geçmiş olsun canım. İnşallah doktorun dediği gibi olmaz. Sen dinlen bol bol. Kafana takma bunları. İstersen bir başka doktora da görün. Birinin dediği diğerini tutmuyor. Dualarım seninle
Canım kesinlikle ikinci bi doktordan da görüş almalısın. Bu şekilde üzülmek de bebeğin için iyi değil. Yarın hemen başka bir doktora görün derim. Umarım bir sıkıntı olmayacak canım
İnşallah öyle bir şey olmaz canım kasılmalar için başka bir ilaç vermedimi yokmuymuş çaresi kuzum inşalalh saglıkla devam eder saglıkla alırsın kucagına dualarım seninle
Çok tşk ederim kızlar inşallah kötü bişey olmaz ayın 21 in de de özeldeki doktorumun günü o nediyecek bakalım kasılma için hiç bir ilaç vermedi ya bebeği bile göremedim ekran dönüktü Dr a doğruAllah korusun. Kuzum başka doktora da görün. Doktorların hepsi farklı konuşuyor çünkü
Bu güne bekliyorduk aradık cevablar çıkmamış hala bizede beklemek kaldıNiqu canım senin sonucunda bugün çıkıyordu diye hatırlıyorum ama emin olamadım
Allah Allah nasıl acımasız bir dr o ya ne demek doğarsa yaşamaz sakın bir dr la yeterli kalma başka dr a görünKızlar Dr dan morelim bozuk geldim kanama alanı geçmiş fakat rahimde kasılma var dedi yatmaya devam progestanada devam ama ben bu kasılmaları hissetmiyorum erken doğum yada düşük olabilir dedi doğarsa yaşamaz dedi yüzüme
Kaç haftalıktı kuzumÇok tşk ederim kızlar inşallah kötü bişey olmaz ayın 21 in de de özeldeki doktorumun günü o nediyecek bakalım kasılma için hiç bir ilaç vermedi ya bebeği bile göremedim ekran dönüktü Dr a doğru
21 inde özelde randevum var canım bakalım o nediyecekSen bir başka doktorada görün en iyisi..kasılmaların karşısını alamıyormu.Güzelce dinlen Allah büyük
O kelimesine çok üzüldüm bu haftada doğarsa yaşamaz dedi devlet Dr u sonuçtaAllah Allah nasıl acımasız bir dr o ya ne demek doğarsa yaşamaz sakın bir dr la yeterli kalma başka dr a görün
Doğuma ne kadar var canımO kelimesine çok üzüldüm bu haftada doğarsa yaşamaz dedi devlet Dr u sonuçta
16+1 daha 5 ay varDoğuma ne kadar var canım
Sen bence bi özele görün kuzum asla üzülme stres yapma bebeğe yansır bak hersey güzel olacak16+1 daha 5 ay var
Daha erkene al randevunu 21 neden bekliyorsun ben eminim önlem amaçlı ilaçlar var ben hiç devlete gitmiyorum canım21 inde özelde randevum var canım bakalım o nediyecek
Çok geçmiş olsun özeldeki doktorunuza randevu yoksa bile telefonla ulaşsanız içinizi rahatlatır belki16+1 daha 5 ay var
Anladım canım. İnşallah sonuçlar güzel olsunda bir gün geç olsunBu güne bekliyorduk aradık cevablar çıkmamış hala bizede beklemek kaldı
Amin canım.Bence pazartesi çıkıcak sonuç tabi geç olsun güzel olsunAnladım canım. İnşallah sonuçlar güzel olsunda bir gün geç olsun
Kuzum 21i bekleme. Doktoru ara ve git bence. Bu şekilde beklemeÇok tşk ederim kızlar inşallah kötü bişey olmaz ayın 21 in de de özeldeki doktorumun günü o nediyecek bakalım kasılma için hiç bir ilaç vermedi ya bebeği bile göremedim ekran dönüktü Dr a doğru
Pazar günü gittim kanama alanı olduğunda progestanada o verdi ama kasılmayla ilgili birsey demedi yat dinlen kırma geçecek dedi devlet Dr una güvenmiyorum ağrım sızım da yok onun için beklemek istiyorumKuzum 21i bekleme. Doktoru ara ve git bence. Bu şekilde bekleme
Valla sen söyledikten sonra başladım bende araştırmaya ama yine de pek bişi anlamadım sağ olsun doktorumda pek konuşkan değilBende bilmiyorum tam ama merkezlerde görüyorum çipli aşılama flan yazıyor
Bu test de güzeldi ben kullandım oğlumda da bununla öğrendimBende ama yol bence önceleri vardı fortune diye bi test yaptım değişik değişik bişeyler çıktı eczane satıyor birde bu testleri