- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.341
AhahhahahaBen kendi annemi aramıyorum böyle sneinkini mi arıcam dedim.Oysa her gün arıyorum tabi
Canım iyiki varsın sen de hakkını helal et. Her birimizin üstünde emeğin olduğunu düşünüyorumDUYURU:
Güzel kızlar,
Temmuz ayı ile başlamış olduğumuz yolculuğumuzda Eylül sonu ile sona yaklaşıyoruz ve yavaş yavaş veda etmenin zamanı geliyor. Bu süreçte hamile kalan kim varsa tebrik ediyorum. Herkesin bebeği sağlıkla büyüsün ve sağlıkla kucağımıza alalım.
Henüz hamilelik haberini alamamış olanlar için ise ay sonuna kadar daha vakit var topikte. Ancak bu ay da olmaz ise bu dünyanın sonu değil. Kaderimizde ne yazılıysa daima onu yaşıyoruz. Yeni bir başlangıç ile farklı bir topikte ve farklı bir ayda hamilelik haberini alacaksınız demek ki.
Bu süreçte elimden geldiği kadar herkesin moralini yüksek tutmaya çalıştım. Elimden gelen desteği sağlamaya çalıştım. Son günlerde hamilelik sebebiyle iyi hissedemediğim için maalesef bunları da yapamaz oldum ancak görüyorum ki sizlere ufak da olsa bir şeyler katabilmişim. Birbirinize verdiğiniz moral ve motivasyon hiç eksik olmasın.
Bugüne kadar kimseyi bilerek incitmek istemedim ancak olduysa ve kırdıysam da hakkınızı helal edin
Nefes aldığımız sürece umut var, bunu da hiç unutmayın
Bebeğine kavuşma Vakti gelmiştir inşallah artıkİnşallah canım1 buçuk sene oldu nerdeyse hazıranda kimyasal düşük yaşadım işte
Yeniden yapacam tatlım inşallah çizgi görürüm. Artimed aldım insallah sahte olandan degildir. Çok kalabalıktı içine bakamadımEvet alttakinde gördüm kuzum
Ayyy hayret yani. Hiç anlamıyorlar galiba özel kavramını. Çok sinir bozucu gerçekten. Ben oradayken kv odasına asla girmem. Kendisi bir şey gösterecekse ve çağırıyorsa girerim.bir şey almam gerekiyorsa ondan isterim yada eşimden isterim. Nolacak sanki gir kızım der yok ben girmem derim. Sınırımı belli ederim. Kendi bize çok nadir gelir ama en azından orada da eşyalarıma dokunmazAyyy bebek mi bunlar eli ayağı yok mu niye hep biz yapalım ki. Sinir basıyor beni sinir. Herşeyimize müdahil. Yazın oradayken deli oldum. Eşyalarımızı bile karıştırır. Sözde oğluna yardım ediyor topluyor ayağına
Bende hiç aramam köyde kalır 1 ay aklıma gelmezBen daha bir kere bile aramadım
Yap yap etiketle beni de. Rabbim yüzüne baksın inşallah canım benimYeniden yapacam tatlım inşallah çizgi görürüm. Artimed aldım insallah sahte olandan degildir. Çok kalabalıktı içine bakamadım
Tamam canim olumsuz da olsa yazacam inşallahYap yap etiketle beni de. Rabbim yüzüne baksın inşallah canım benim
Keşke benimki de nadir gelse. Diyorum ya yeni evliydik pandemi oldu 2-3 ay kaldılar bizde. Atandım buraya geldi 3 ay kaldı. Bunlar harici de her gelmesi çok uzun süre kalmalı. Hiç demiyor gitmeyeyim hiçAyyy hayret yani. Hiç anlamıyorlar galiba özel kavramını. Çok sinir bozucu gerçekten. Ben oradayken kv odasına asla girmem. Kendisi bir şey gösterecekse ve çağırıyorsa girerim.bir şey almam gerekiyorsa ondan isterim yada eşimden isterim. Nolacak sanki gir kızım der yok ben girmem derim. Sınırımı belli ederim. Kendi bize çok nadir gelir ama en azından orada da eşyalarıma dokunmaz
Bugün yaptın mı test benim de 12 EylülRegle 4 günüm kaldı 2 gün önce akşam test yaptım negatiftine zaman yapsam bilemiyorum belirtiler zaten adet önü belirtilerle aynı sıcak basması göğüs hassasiyeti arada kasık ağrısı..
Bende pcos var günüm belli olmuyor. 25 ınde yumurtlama agrısı yasadım ama femometer 30 unda yumurtladın dedi. Ffapp uygulaması daha çizgiyi cekmedi anlamadım. Sonradan girdim bir ayın atesını ondan mı anlayamadım. Bugun adetin 30. GünüCanım kaç günün vardı senin?
Eşin ne diyor bu duruma. Senin rahatsız olduğunu görüyordurKeşke benimki de nadir gelse. Diyorum ya yeni evliydik pandemi oldu 2-3 ay kaldılar bizde. Atandım buraya geldi 3 ay kaldı. Bunlar harici de her gelmesi çok uzun süre kalmalı. Hiç demiyor gitmeyeyim hiç
Geçen yıl hiç gelmediler kuzum. 3.senemizdi evliliğimizin. Bu sene de işte geleceklerdi istemediğimi söyledim eşim de konuştu annesiyle bizim bir düzenimiz var vs diye gelmediler. Ama biz çıkarken hala bir ara gelcez biz dedi yaniEşin ne diyor bu duruma. Senin rahatsız olduğunu görüyordur
Yok canım bişey çıkmadı. Artık yapmam test adeti beklerimYap yap etiketle beni de. Rabbim yüzüne baksın inşallah canım benim
Gebelik için istiyorsun mesela onu altında ki sayıları bileğine yazıcaksınNasıl yapılıyor pek anlamadım
Çizgi yok canım kaset test yaptım. Erken almama gerek yok diyeAy Amin canım Amin al bu gün beklicem
Daha yerini yapıyor. Neyse bakalım her planlanan olsaydııı. Belki gelemezler sen misafirle ilgilenecek durumda olmadığın için.Geçen yıl hiç gelmediler kuzum. 3.senemizdi evliliğimizin. Bu sene de işte geleceklerdi istemediğimi söyledim eşim de konuştu annesiyle bizim bir düzenimiz var vs diye gelmediler. Ama biz çıkarken hala bir ara gelcez biz dedi yani