2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hahahahah morss😂ama denmıyo işte bizler ıyı aıle terbıyesı almıs saygılı cocuklarız cunku😀😀🌸🌸
Hakediyorlar mı ? Aslaaaaa 😅 önceden haftada bir arardım ona bile laf ederlerdi hiç aramıyor diye artık hiç aramıyorum bir şey demiyorlar. Alıştılar bir şekilde. Gittikçe görüşüyoruz işte yeter

Demek ki kv her şeyde yanlarında olduğu için boşanmışlar deseydin keşkeeeeee🫣
Yok hani cok iyilerdi her seyi birlikte yapıyolardı tarzı bi sey dedim 😄😄 yani anlamıyorum sadece bu konuda ısrarcı, diger her seyde iyidir bende eskiden cok takardım ama nasıl olsa esim fırsat vermiyor diye takmıyorum artık 😄😄

Kuzucum gercekten bak onlar bızı hıc sallamıyor kendı hayatlarını yasıyorlar,canları sıkılınca bızım evlere sarıyorlar.o yuzden hiiiç düşünme.yerı gelırse eşe rest çekilir valla kimse yüzünden en mutlu gunlerınızde kendınızı sıkmayın.ne hallerı varsa görsünler bencil insanlar ya sinirleniyorum bu bencil kadınlara gercekten.Allah ıslah etsin böyle düşüncesiz insanları
Ben çektim kuzum. Yaz tatili dönüşü geleceklerdi. 3 ay kalırlarmış sonra annem gelirmiş öyle dedi. Ben de eşime dedim evli insanların evinde 3 ay kalınmaz sen bekar değilsin artık diye. O da ailesine bi dilli söyledi gelmeyin şimdi diye biz iyiyiz diye. Ama arada arıyor beni hiç halim yok diye size kim bakacak diyor. O buradayken sanki bana bakacak. Oğlu için gelecek

Ya kuzucum komıkler ne dıyeyım benımkı babasıyla calıstıgından pek bısey dıyemıyo ama oyle boyle ıdare edıyoruz işte.benzıyorlarmıs gercekten,farkında bıle degıller ıste bız guler yuzlu saygılı oldugumuz ıcın,ama evın ıcını bılmıyolar işte bıraz kafa olsa düşünürler,ama işte malesef bazı seylerı degıstıremıyoruz.Allah herkese akıl mantık versın,elbet bi düzlüğe çıkacaz bizimde zamanımız gelecek hele çoluk cocuk oldumu hıc sallıcamızı sanmıyorum😊
Ben simdide sallamıyorum kusum sadece lafı cıkınca böyle yaptı diye anlatıyorum 😄 önceden cok takardım ayıp olur diye düsünürdüm ama kendimi kasıp icime atıp ilerde kendimi hasta edecegime hic sallamıyorum nasıl olsa istedigini yaptıramıyor

Ben çektim kuzum. Yaz tatili dönüşü geleceklerdi. 3 ay kalırlarmış sonra annem gelirmiş öyle dedi. Ben de eşime dedim evli insanların evinde 3 ay kalınmaz sen bekar değilsin artık diye. O da ailesine bi dilli söyledi gelmeyin şimdi diye biz iyiyiz diye. Ama arada arıyor beni hiç halim yok diye size kim bakacak diyor. O buradayken sanki bana bakacak. Oğlu için gelecek
Ayy tek derdi oğlunun yemesi içmesi zaten. Benim de bulantılarım varken kv tüh oğlum da ne yiyorsa kendi başına bir şeyde yapmayı bilmez diyordu kaygılanıyordu. Öğretseydin de bu kaygıya kalmasaydın. Resmen bana midende bulansa oğluma yemeğini yap demeye getirdi. Sonra gelinler kvyi niye sevmiyor oluyor 😂

Ben kendi annemi aramıyorum böyle sneinkini mi arıcam dedim. 😬 Oysa her gün arıyorum tabi 😂
Benim kayınvalidem de iste cok aramıyosun tarzı konustu bi kere, ben yine haftada bi arıyorum oglun benim annemi geçtim babamı bile anca özel günlerde arıyor dedim öyle diyince sen de haklısın dedi 😐

Ayy tek derdi oğlunun yemesi içmesi zaten. Benim de bulantılarım varken kv tüh oğlum da ne yiyorsa kendi başına bir şeyde yapmayı bilmez diyordu kaygılanıyordu. Öğretseydin de bu kaygıya kalmasaydın. Resmen bana midende bulansa oğluma yemeğini yap demeye getirdi. Sonra gelinler kvyi niye sevmiyor oluyor 😂
Ayyy bebek mi bunlar eli ayağı yok mu niye hep biz yapalım ki. Sinir basıyor beni sinir. Herşeyimize müdahil. Yazın oradayken deli oldum. Eşyalarımızı bile karıştırır. Sözde oğluna yardım ediyor topluyor ayağına

X