- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- Konu Sahibi Afratafrac
- #39.681
Tamam getirmeye çalışıcam bu seferde olmadı mı düşüncesi çık aklımdanAaa yokkkk daha erkenmiş zaten hemen enerjini modunu geri getir bakalım gün doğmadan neler doğar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam getirmeye çalışıcam bu seferde olmadı mı düşüncesi çık aklımdanAaa yokkkk daha erkenmiş zaten hemen enerjini modunu geri getir bakalım gün doğmadan neler doğar
Bencede çünkü illaki yorulur insan evi gibisi var mıBence ilk ve son aylar uzun yolculuklar çok sıkıntı, 4. 5. Aylar en rahatı sanırım ama onda da sürekli molali bir yolculuk gerekecek, riske hiç gerek yok
Biz bağlarsak kendimize yapıyoruz aslında şu testleri adete 1 2 gün varken yapsak çok güzel olucak ama yapamıyoruz malesefTamam getirmeye çalışıcam bu seferde olmadı mı düşüncesi çık aklımdan
3 gün var canım sabah ki comfort Buda dr prüfer yazıyor ama neden çok silik çıkıyorlar anlamıyorumBen gördüm hangi test bu kaç gün var adete
Ben rahat gördüm bunu sağlıkla ilerlesin inşallah3 gün var canım sabah ki comfort Buda dr prüfer yazıyor ama neden çok silik çıkıyorlar anlamıyorum
3 gün olduğundan emin misin ovülasyon testi kullandın mıBen rahat gördüm bunu sağlıkla ilerlesin inşallah
Anladım bekliyorum senii de masaja bir an önce ozamanDeğişiyor canım geçen ay 5 gün sürdü bu ay daha uzun sürecek gibi Doğumdan sonra günlerim aydan aya değişti önceden hep 7 gün sürerdi
Ben göremiyorum ama bana bakma tecrübeli kızlar görmüş bile inşallah koyulasarak artarKızlar sabahki erken gebelik çok silik çıkmıştı ya tekrar test yaptım belirgin olmasana ince çizgi var sizde görebiliyor musunuz acaba yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum
Evet evet, bir de Allah korusun bişey olsa kendi Dr,undan uzak vs sıkıntılı süreçler yaBencede çünkü illaki yorulur insan evi gibisi var mı
Kuzum bebiş var erken de daha belirgin çıkar zaten normal testte var ama görüyorumKızlar sabahki erken gebelik çok silik çıkmıştı ya tekrar test yaptım belirgin olmasana ince çizgi var sizde görebiliyor musunuz acaba yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum
Doğru diyorsun canım eşinin de anlayış göstermesi güzelEvet evet, bir de Allah korusun bişey olsa kendi Dr,undan uzak vs sıkıntılı süreçler ya
gözün aydın hayırlı olsun canım:)ekstra buay ne yaptın mesela bizede biraz ipucu verirmisin kuzum:)Ara ara yazdım dün soran arkadaşlara tekrar yazayım adetin 20.gününde başladı ufak ufak kasık ağrısı hep sol tarafta ama, bel ağrısı çok şiddetli ve en belirleyicisi bence baş ağrısı. Bugün 25.gündeyim dün sabahtan beri göğüs hassasiyeti var bi ağırlık var aşağı çekiyor sanki koltukaltıma doğru ağrıyor ara ara. İki gündür de uyku hali var. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Evet ikinci fotoda çok hafif gördüm kuzum. İnşallah bebeğin seninledir.Evet canım bak atayım tekrar
Normal rutinde bizim Bat lara daha 7 8 gün var canım. Biraz daha bekle bat a yakın yine yaparsınCanım yaptım ama sanırım ben hamile değilim çok üzüldüm biraz yine silik çıktı ilk 15 dak da yarım saat sonra oda kayboldu artık çıkmalıydı 9. Gün çatlamadan sonra
Evet çizgi var canım hayırlı olsun öbüründe de görülüyordu. Kaç gün var adetine?Kızlar sabahki erken gebelik çok silik çıkmıştı ya tekrar test yaptım belirgin olmasana ince çizgi var sizde görebiliyor musunuz acaba yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum
Sen de konuşursan bence sıkıntı olmayacaktirDoğru diyorsun canım eşinin de anlayış göstermesi güzel
Canım bugün kü test bozukKızlar yardımcı olur musunuz
İlk defa ovülasyona başladım. Sadece dün yapamadım. 2 saat önceden sıvı alımını kesiyorum sadece 2 damla damlatıyorum ama sürekli sıkıntılı çıkıyor niye böyle oluyo yardımcı olur musunuz?
İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için dün gece toz şase ve motiflor fitil kullandım. Alakası olabilir mi?
IADK melisaa93 fnd_50 edahandro tweeetyyy
AminnnnnnKızlar ben takviyelerle başladım.
Eşim her sabah keçiboynuzu özü ve çakşır suyu(Sabah-akşam) kullanıyor. Akşamları da çörek otu kürü yiyor.
Bende her akşam çakşır suyu ve çörek otu kürü yiyorum. Sabah aç karnına 2-3 adet ceviz gün içinde de havuç yiyorum.
Regl 1-2 güne biter, biter bitmez de ovulasyon testlerine başlıyorum bu konuda yardım isticem sizden yapmaya başlayınca çünkü ilk defa denicem Umudum çok bu aydan Allah'ım nasip etsin inşallah