- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #39.201
Kötü yerde birdeBenim de yüzümde pek sivilce çıkmaz benim de çıkmıştı ama gebelikten mi bilmiyorum o ara cips ve çekirdeği çok kaçırmıştiminşallah yarın güzel bir çizgiyle gelirsin
![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü yerde birdeBenim de yüzümde pek sivilce çıkmaz benim de çıkmıştı ama gebelikten mi bilmiyorum o ara cips ve çekirdeği çok kaçırmıştiminşallah yarın güzel bir çizgiyle gelirsin
![]()
Sağol tatlımTamam kuzum o zaman kolay gelsin sana![]()
Evet evet sağlıkla ilerlesin de sivilce dediğin nedir kiKötü yerde birdeneyse gebelikten olsunda artık nerde çıkarsa
![]()
Benimde adet yaklaşınca hiç sivilcem çıkmaz ama yumurtlamadan sonra kaşımın yanında ve burnumun kenarında çıktı acaba mı demiştim ve oldu iki tanede uçuk çıktıBenim de yüzümde pek sivilce çıkmaz benim de çıkmıştı ama gebelikten mi bilmiyorum o ara cips ve çekirdeği çok kaçırmıştiminşallah yarın güzel bir çizgiyle gelirsin
![]()
Yok canım ilk olacak inşallahAnladım canım ya vücutlar farklı farklı bakalım birkaç güne belli olacak sen kan testi vereceksin dimi hemen bu arada başka çocuğun var mı yoksa ilk mi
Benim de burnumun yanında ya geçmiyor 3 gündür adette minik bir tane çıkar geçer anlamam bile inşallah iyi birşeydirBenimde adet yaklaşınca hiç sivilcem çıkmaz ama yumurtlamadan sonra kaşımın yanında ve burnumun kenarında çıktı acaba mı demiştim ve oldu iki tanede uçuk çıktı![]()
Aaa ben sende su gibi akıntın olmuştu diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyomuşumBende de hiç yoktu kuzum 2 3 gündür var akıntımö
İnşallah kuzum göreceksinBende gece öyleydim kuzum ya kaç kere uyandım ay bişey mi oldu ayy çok ağrıyor dış gebelik mi bu sefer de kese görmeden içim rahat etmicek benim
çok erken yapmışsın canım bence adetini bekleTertemiz bir test bata 5 gun var ama asiri adet sancim var sanirim erken olcam![]()
Kızma kızma ben düşünemedim gene affet beniiiBöyle önemli şeyleri bana mail atın diyorum ama nereye konuşuyorum. (önce azıcık kızayım)
Bence on numara bir hareket.
Hamilelik kafası, mesaj atın yazacağıma mail atın yazmışım.
Amin inşallah kuzumİnşallah kuzum göreceksin![]()
6. Haftada gördük canım. Beta 5000 lerde olunca görünüyormuş. Ben biraz geç gittimÇok şükür birtanem. Allahım sağlıkla devam ettirsin kucağına almayı nasip etsin
Sana bir şey soriciğim keseyi kaçıncı haftada görmüştün![]()
Ben senin testini gördüm yazmadım mı kuzum gölge gördüm hamilesin sen yarın daha belli olacakBenim de burnumun yanında ya geçmiyor 3 gündür adette minik bir tane çıkar geçer anlamam bile inşallah iyi birşeydir![]()
Unutma beni ben sana hatırlatırım ben bitkinKız değişmeyin zaten hepinizi zar zor tutuyorum aklımda seni unutursam şaşırma![]()
Evet olmuştı canım 2 defa yumurtlamadan sonra 7. 8. Gün felanAaa ben sende su gibi akıntın olmuştu diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyomuşum![]()
İnşallah canım rabbım hayırlar getirsinZumruduanka96 yeni ismin hayırlı olsun canimm
golden snitch bana uğur getirdi zümrüdüanka da sana getirsin
![]()
Sonrasında kupkuruydum hiç akıntım olmadı kuzum yeni başladı beyaz koyuEvet olmuştı canım 2 defa yumurtlamadan sonra 7. 8. Gün felan
Evet çok iyi oldu valla içim kararmıştı ismimden