- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #39.161
Geçmiş olsun balım bende kabızım çok kötüHımmm unuttum aşırı karın agrısı yaşıyorum iki gündür çok kötüde ishal oldum kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun balım bende kabızım çok kötüHımmm unuttum aşırı karın agrısı yaşıyorum iki gündür çok kötüde ishal oldum kuzum
Yaa gerçekten mi inşallah canım bide akıntın geliyor mu beyaz birkaç gündür gelmeye başladı hissedilir derecedeBenim perşembe günü yaptığım test de böyleydi, pazar günü tam gördüm. İnşallah seninki de öyle olur
Normladir kuzum korkma kanama olmadıgı sürece her şey güzel ilerler inşallah betanda gayet güzel gidiyor geldimi kan verme günün. Benim bu üçüncü oluyor güzel çıkarda inşalalh birdaha vermicem perşembe doktora gidicemBu ağrılar normal mi korkutuyor beni cidden kuzum
Tamam canımYok balım bugün yapma bence yarın yap
Gözüm mu çiziyor var mı tam emin olamadım inşallah vardır kaçıncı gün bugün canımPek belli olmuyor canım maalesef
Kimini kabız kimini ishal yapıyor progeteron kullanıyorum ya o yaptı galibaGeçmiş olsun balım bende kabızım çok kötü
Bugün adete 6 gün kaldı canım beyaz akıntım da birkaç gündür geliyor akıntı oldu mu sendeGözüm mu çiziyor var mı tam emin olamadım inşallah vardır kaçıncı gün bugün canım
Evet balım bugün bende veriyorum kan akşam eşim işten gelince gideriz diye kan vermeye kuzum. Heran kanama olcak diye korkuyorum amaNormladir kuzum korkma kanama olmadıgı sürece her şey güzel ilerler inşallah betanda gayet güzel gidiyor geldimi kan verme günün. Benim bu üçüncü oluyor güzel çıkarda inşalalh birdaha vermicem perşembe doktora gidicem
Bende kullanıyorum bebeğim hala devam bırakmadım doktora sorup cuma günü öyle bırakırım bırak derseKimini kabız kimini ishal yapıyor progeteron kullanıyorum ya o yaptı galiba
Kız değişmeyin zaten hepinizi zar zor tutuyorum aklımda seni unutursam şaşırmaCanım arkadaşlarım artık ismimin değişmesi gerektiğini sizler sayesinde farkına vararak değiştirdim ben bitkin96 adımı değiştirdim diye unutmayın beni bak
Bende akıntı son 4-5 gündür var ama o da hamileyim dedirtecek kadar değil normal zamanda da olabilecek bı akıntı gibi geldi. Bazı zamanlar sadece çamaşırım çok ıslanmış gibi geliyor. Bence sen yarın kesin sonucu görebilirsin 8. Gün böyle bı çizgi var gibiyse yarın net görebilirizBugün adete 6 gün kaldı canım beyaz akıntım da birkaç gündür geliyor akıntı oldu mu sende
Testin şuanki halini atar mısın kuzumPek belli olmuyor canım maalesef
Ayyy kuzum hadi uğur getirsin inşallahCanım arkadaşlarım artık ismimin değişmesi gerektiğini sizler sayesinde farkına vararak değiştirdim ben bitkin96 adımı değiştirdim diye unutmayın beni bak
Belirtilere fazla takılmıyorum aslında ben bazen bazı ağrılara ama birkaç gündür yüzümün ortasında çıkan sivilce geçmiyor bende sadede adette çıkar bir günde geçer birde akıntı yine adete bir iki gün kala gelir sanki erken başladı bişeyler . Herşeyi geçtim sivilceye şaşırdım 3 gündür durdu kaldı inşallah gebeliktirBende akıntı son 4-5 gündür var ama o da hamileyim dedirtecek kadar değil normal zamanda da olabilecek bı akıntı gibi geldi. Bazı zamanlar sadece çamaşırım çok ıslanmış gibi geliyor. Bence sen yarın kesin sonucu görebilirsin 8. Gün böyle bı çizgi var gibiyse yarın net görebiliriz
Ben 3 ay kullanırım diye tahmin ediyorum kuzumBende kullanıyorum bebeğim hala devam bırakmadım doktora sorup cuma günü öyle bırakırım bırak derse
Normal kuzum normalBu ağrılar normal mi korkutuyor beni cidden kuzum
Gariptir ki benim hiiiç akıntım yok henüz ama burda gördüğüm çoğu arkadaşta vardı öyle bir akıntı canımYaa gerçekten mi inşallah canım bide akıntın geliyor mu beyaz birkaç gündür gelmeye başladı hissedilir derecede