- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.101
Yaa iki aydır geç yumurtluyorum 18. Güne kaydı denemek istedim sen de tam tersi etki yaratmışBen daha önce denemiştim canım etki etti mi bilmiyorum o ay çörekotu bal tarçın da yemiştim sonra baktım yumurtlama hala olmuyor hem masajı hem çörekotu karışımını bıraktım geç yumurtladim ama hamile kalmıştımboş gebelik oldu tabii ama hangisi etkili oldu bilmiyorum yumurtlama masajı mi yoksa çörekotu mu hamile kalmama yardimci oldu anlamamistim
Ay çok sevindim çünkü tek başıma yapamıyorum böyle şeyleri desteklenmeye ihtiyacım varMasaj yapıp hamile kalanlar olmuştu canım ☺ ben sana eşlik ederim
İnşallah kuzum beni tek üzen şey 3 yumurtanın boşa gitmesiNe güzel vücudunu çözmüşsün canım, bir dahaki aya bomba gibsinEylül'de güzel haberi alacağız inşallah
Hangi birini yapacağımı şaşırdım bu ayİstediğin zamandan itibaren başlayabilirsin kuzumçok teşekkür ediyorum bu ay bizim olsun
Evet evet ben de 18. Günde falan yumurtluyorum 21e kaymisti yumurtlamaYaa iki aydır geç yumurtluyorum 18. Güne kaydı denemek istedim sen de tam tersi etki yaratmışbu ay ikisini de deneyeceğim bakalım faydalı olur inşallah
Ay çok sevindim çünkü tek başıma yapamıyorum böyle şeyleri desteklenmeye ihtiyacım varadet biriminde başlanıyormuş sanırım inşallah faydasını görürüz
Evet öyle diye hatırlıyorumYaa iki aydır geç yumurtluyorum 18. Güne kaydı denemek istedim sen de tam tersi etki yaratmışbu ay ikisini de deneyeceğim bakalım faydalı olur inşallah
Ay çok sevindim çünkü tek başıma yapamıyorum böyle şeyleri desteklenmeye ihtiyacım varadet biriminde başlanıyormuş sanırım inşallah faydasını görürüz
Sakın öyle düşünmee, bize bir tanesi lazım zaten yani her ay zaten lazım olan geliyor, sen kendini serbest bırak kafanı yorma sürekli bu şekilde üzülme de çok az kaldı Eylül'de pes peşe gorcez pozitif mesajlarınızıİnşallah kuzum beni tek üzen şey 3 yumurtanın boşa gitmesi
Hiç öyle düşünme bebeğim. 3 ü de hayırlı değilmiş. Ne ihtimaller var şu anda aklımdan geçen. En güzel seçenek buymuş demek ki. Rabbimin bilip bizim bilmediğimiz şeyler var. Sana da gösterilse sende üçünün olamamasını tercih ederdin. Sabır göstermek acıdır ama sonu çok güzel olacak eminimİnşallah kuzum beni tek üzen şey 3 yumurtanın boşa gitmesi
İnşallah kuzum inşallahOyyyy maşallahbak tahmininden de yüksek attık endişe etme kuzum
Evet kuzum geçti sanki böyle sarı akıntı olur ya öyle gibiGayet guzel meloşumannesıne tutundu guzelce mınnosumuz lekelenme gectımı
insallah canimm biraz öncede sanki böyle sari kahve gibi bi akintim geldi.. daha yenimi yerlesiyo acabaGölge var kuşum pazar yine yapalım koyulaşmış görelim inşallah
Ben 2 gündür yapıyorum canım bi kaç gün geç başladım ama inşallah faydası olurBenii gören yok mu bilgisi olan
Amin kuzum inşallahMaşallah kuzum güzel artmış sağlıkla artsın inşallah
Günaydın canım aklıma takıldı hiç tüplerine baktırmışmıydın hsg çektirdin mi ?İnşallah kuzum beni tek üzen şey 3 yumurtanın boşa gitmesi
Amiinnnnİnşallah be kuzum inşallah Allahım gönlümüzdekini hayırlısı ile versin
Yaaa yerim seni balımÇok iyi aşkımsağlıkla ilerlesin inşallah o minnoşumun beta değerini severim ben
Ben de seniiiiiiiiYaaa yerim seni balımAllahım bu ay saglıkla sizlerede nasip edecek inşallah inanıyorum kuzum hep dualarımda olacaksınız o minnoşlar buraya gelecek
Aa belki geç döllenmedir canım.bikaç yumurtan oluştuysa belki 2. 3. Çatlayanla döllenmiştir.amin aminnnninsallah canimm biraz öncede sanki böyle sari kahve gibi bi akintim geldi.. daha yenimi yerlesiyo acaba
Evet canım 27 martta hsg rahim filmi de çekildim rahim temiz tüpler de açıkGünaydın canım aklıma takıldı hiç tüplerine baktırmışmıydın hsg çektirdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?