2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kuzum tesekkür ederim inşallah henüz tam kendimi inandıramadım ama dua ediyorum bol bol canım aşılama yapılırken yumurta daha çatlamamıştı hatta eve geldim çatladığını hissettim ilk ve son kasık ağrımdı çünkü yaklaşık 40. Saatte çatladı ben 37. Saatte aşılama oldum doktor gecikti. Testin fotoğrafı varsa atsana kuşum
 
canimm bak burda cok hafif görünüyo ama
 
Bu ay yumurtlama masajı da denemek istiyorum daha önce deneyen ya da katılmak isteyen olur mu ?
 
Bende duphaston kullandım gecikme yapıyor mu bir an önce gelsin diye bekliyordum
Yapıyor diye okumuştum kuzum. Bıraktıktan 3-4 gün sonra geliyor diye okumuştum bi yerde. Ben adetin 12. Günü bıraktım. Yarın veya pazar gelecek sanırım. Normalde dündü batım.
 
Kuzum var iğne etkisi kalmaz bugüne kadar tebrik ederim sağlıkla ilerlersin kat kat artsın değerin
 
Günaydın kizlar. Bugün 11. Günüm ilk kez test yaptım ama negatif. Zaten ilk başta sayfada yazan yanıltıcı olani almışım netten erken gebelik testi de yaptim aynı anda onda da yok.
 

Eklentiler

  • 20230901_073028.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 53
  • 20230901_073007.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 53
Melisama sonuna kadar katılıyorum. Eşim ortaokula falan başlamış sigaraya maalesef arkadaş ortamı sayesinde. Ve günde 2-3 paket içiyordu. Ve bir gün çat diye bıraktı. Ağzına da 1 tane bile sürmedi. Çok zorlandı çok. Ama bırakılıyormuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…