- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.021
Çok sagol bebegim inşallah beni birdaha korkutmaz yerleşmeymiş demekki. Ayyy allahım kimseye yerleşme kanaması yaşatmadan bir hamilelik nasip etsinÇok sevindim canımbu da böyle geçmiş gitmiş olsun
Oyyyy maşallahKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdim @fnd_50melisaa93 @Niqu edahandro A Afratafrac golden-snitch @bitkin96 @Merve3553 @beyons @imagination forever @hamileyimmmm
İnşallah tatlıyla kalır kuzumYemek kahvaltı gibi şeylerde sıkıntı yok da tatlı en sevdiğim şeydir tatlı ve ekşi midemi yakıyor
Vallahi insanın kendi vücudunu tanıması ne kadar güzelSon ana kadar dayanabilsem aslında ateşim bana hep doğruyu söylüyor ama bu ay 37 leri görünce aldandım. Dayanamayıp test yaptım.Demek ki aldanmamak gerekiyormuş bunu da ateş ile tecrübe etmiş oldum yine. Bakın kızlar nasıl düşüşe geçti. Teste gerek yok.Adet iki güne gelir. Canım ateş takibim benim. @Safransari A Afratafracmelegim can melisaa93 tweeetyyy edahandro golden-snitch @ozgeeeee1 @hamileyimmmm @IADK @The Little Mermaid bliiss @beyons @Conqueror123 @Merve3553 @bitkin96
Yani tabi ki hurafe bunlarBenim iki ay boyunca günde en az 5-6 migren atağı ile acillik olup serum yiyordum. Migren bana hamileliğimde miras kaldıinşallah ilerlemez birtanem ağrılarım. Cinsiyetle alakası yok bence ya
Çok iyi çıkmış canımKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdim @fnd_50melisaa93 @Niqu edahandro A Afratafrac golden-snitch @bitkin96 @Merve3553 @beyons @imagination forever @hamileyimmmm
İnşAllah canım İnşAllahÇok sagol bebegim inşallah beni birdaha korkutmaz yerleşmeymiş demekki. Ayyy allahım kimseye yerleşme kanaması yaşatmadan bir hamilelik nasip etsindarısı sana olsun inşallah hep dualarımda olacaksın
Amin inşallah kuzum çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim çok ama çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Allahımmmm masallah masallahKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdim @fnd_50melisaa93 @Niqu edahandro A Afratafrac golden-snitch @bitkin96 @Merve3553 @beyons @imagination forever @hamileyimmmm
Ben ve eşim çakşır içtik, sonra ben kadınların hayıt içmesi lazım diye okudum hayıt içtim. Ben özellikle FSH değerim için içtim düşsün diye. 11di 11.8 oldu. Sonra da bir kaç şişe daha kalmıştı işe yaramıyor diye bırakmıştım. Şimdi içerim yine. Zararı yoktur. Fayda görenler de var. YouTube'da da gebe kalıp önerenler vardı. Dene kuzum zarar gelmezPeki faydasını gördün mü aşkım eşine de içirmiş miydin inşallah hepimiz faydasını görelim
Evet ben de goruyorum ince bir çizgi inşallah zenginleşir koyulasarak artarKizlar ben asilamami 21.08 oldum daha yumurtam catlamamisdi bugün yarin catlar demisdi doktor bu sabah dayanamadim test yaptim.. gözle cok zor görünüyo ama sanki burda bi cizgi var gibi ama ümitlenmiyorum doktor 05.09 test yap demisdi daha var BAT gününe.. ama insallah benim bebegimde benimledir
Eki Görüntüle 3294655
Yok minnoşum testlerim negatif. Bat bir gün gecikti ama duphaston kullanmıştım o sebeple. Sen nasılsın? Yeni aya var mı planların?
Sen daha önce de demiştin yüksek gidip sonradan çakılıyor diye galiba:/ Vücudumuz nasıl sistemli çalışıyor demek.Son ana kadar dayanabilsem aslında ateşim bana hep doğruyu söylüyor ama bu ay 37 leri görünce aldandım. Dayanamayıp test yaptım.Demek ki aldanmamak gerekiyormuş bunu da ateş ile tecrübe etmiş oldum yine. Bakın kızlar nasıl düşüşe geçti. Teste gerek yok.Adet iki güne gelir. Canım ateş takibim benim. @Safransari A Afratafracmelegim can melisaa93 tweeetyyy edahandro golden-snitch @ozgeeeee1 @hamileyimmmm @IADK @The Little Mermaid bliiss @beyons @Conqueror123 @Merve3553 @bitkin96
Hayırlısı canım ya umarım döner ama dönermezse de planın programın hazır. Elbet gelecek bebişinn. Demek ki biraz daha birlikte bebiş beklememiz gerekiyormuş ben öyle anlıyorumSon ana kadar dayanabilsem aslında ateşim bana hep doğruyu söylüyor ama bu ay 37 leri görünce aldandım. Dayanamayıp test yaptım.Demek ki aldanmamak gerekiyormuş bunu da ateş ile tecrübe etmiş oldum yine. Bakın kızlar nasıl düşüşe geçti. Teste gerek yok.Adet iki güne gelir. Canım ateş takibim benim. @Safransari A Afratafracmelegim can melisaa93 tweeetyyy edahandro golden-snitch @ozgeeeee1 @hamileyimmmm @IADK @The Little Mermaid bliiss @beyons @Conqueror123 @Merve3553 @bitkin96
Maşallah kuzum çok güzel artmışKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdim @fnd_50melisaa93 @Niqu edahandro A Afratafrac golden-snitch @bitkin96 @Merve3553 @beyons @imagination forever @hamileyimmmm
Benimde bugün nego tamamen artık sıfır hayalet bile yok yani 11. Gün adete 7 gün varYok minnoşum testlerim negatif. Bat bir gün gecikti ama duphaston kullanmıştım o sebeple. Sen nasılsın? Yeni aya var mı planların?
Evet canım hiç çizgi göremedimBenimde bugün nego tamamen artık sıfır hayalet bile yok yani 11. Gün adete 7 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?