- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.001
Günaydın canım ne güzel ateş takibini çözmüşsün ve seni yanıltmıyor hayırlısı dedik zaten Eylül bizim hepimizin ayi olsun inşallahSon ana kadar dayanabilsem aslında ateşim bana hep doğruyu söylüyor ama bu ay 37 leri görünce aldandım. Dayanamayıp test yaptım.Demek ki aldanmamak gerekiyormuş bunu da ateş ile tecrübe etmiş oldum yine. Bakın kızlar nasıl düşüşe geçti. Teste gerek yok.Adet iki güne gelir. Canım ateş takibim benim. @Safransari A Afratafracmelegim can melisaa93 @tweeetyyy edahandro golden-snitch @ozgeeeee1 @hamileyimmmm @IADK @The Little Mermaid bliiss beyons @Conqueror123 Merve3553 Zumruduanka96
Nasıl belli olmuyor gayet belli hayırlı olsuuunKızlar günaydıııınfotoda belli olmuyor ama pembe görüntüsü.ama dünkü testten yoktı bu başka marka test durum nedir sizce
Eki Görüntüle 3294644
İlk 4 dakikada vardı canımKaçıncı dakikada çıktı canimm
Çok güzel canım sonucuunKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdimfnd_50 melisaa93 Niqu edahandro A Afratafrac golden-snitch Zumruduanka96 Merve3553 beyons imagination forever @hamileyimmmm
Ay inşallah canım yaaa kendimi tutmaya çalışıyorummm heveslenmemek içinGayet net ben burdayım diyor kuzum
İğne etkisini bilmiyorum canım ama ilk 4 dakikaysa tebrik ederiimm gayet net belli oluyorİlk 4 dakikada vardı canımama iğne etkisi kalır mı 19 ağustosta oldum
Bence pozitif bebeğimKızlar günaydıııınfotoda belli olmuyor ama pembe görüntüsü.ama dünkü testten yoktı bu başka marka test durum nedir sizce
Eki Görüntüle 3294644
Ay inşallah vardır canım aşılamadan sonraki 12. GünümGünaydın canım ne güzel ateş takibini çözmüşsün ve seni yanıltmıyor hayırlısı dedik zaten Eylül bizim hepimizin ayi olsun inşallahAteş takibine adetin 3. Günü başlayabilir miyim ben de ?
Nasıl belli olmuyor gayet belli hayırlı olsuuun
180i geçsin yeter diyordun maşaAllah çok güzel bir değerKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdimfnd_50 melisaa93 Niqu edahandro A Afratafrac golden-snitch Zumruduanka96 Merve3553 beyons imagination forever @hamileyimmmm
Evet kuzum e nabıza baktım çıkmış. Amin kuzum inşallah saglıkla artsın güzel sonuçlarla gel inşallahÇok güzel canım sonucuunsağlıkla ilerlesin insallah
E-nabizdan mi bakiyorsun sonucuna benim hala yok
Sen naptın gittin mi canımÇok güzel canım sonucuunsağlıkla ilerlesin insallah
E-nabizdan mi bakiyorsun sonucuna benim hala yok
İnşallah kuzum bende 180 diye hesaplamıştım inşallah saglıkla devam eder tekrar pazartesi veririm yeterli olur galiba180i geçsin yeter diyordum maşaAllah çok güzel bir değerİnşAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğim
Bence bu bile yeterliİnşallah kuzum bende 180 diye hesaplamıştım inşallah saglıkla devam eder tekrar pazartesi veririm yeterli olur galiba
Kesildi gibi bişey kuzum var ile yok arası yok diyebiliriz yani çok şükürBence bu bile yeterliartık stressiz şekilde kendini yormadan büyümesini bekliycen Lekelenme nasıl canım kesildi mi
Şimdi cikiyorum evden canımSen naptın gittin mi canım
İnşallah kuzum keşke takip etseydim iğnenin etkisi geçti mi diye onun tereddütüne düşmeden sevinebilirdimBence pozitif bebeğimhayırlı sağlıklı olsun İnşAllah
Dua et sende canım çok ihtiyacım varİğne etkisini bilmiyorum canım ama ilk 4 dakikaysa tebrik ederiimm gayet net belli oluyor
Çok sevindim canımKesildi gibi bişey kuzum var ile yok arası yok diyebiliriz yani çok şükür
İgnenin kaçıncı günündesin canımAy inşallah canım yaaa kendimi tutmaya çalışıyorummm heveslenmemek için
Elinde bugünkü testten başka varsa öğlen yine yapİnşallah kuzum keşke takip etseydim iğnenin etkisi geçti mi diye onun tereddütüne düşmeden sevinebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?