- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.062
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.901
Benim arkadaşım tansiyonu düşüktü kızı olduBana da birisi kız seninki dedi. Düşük tansiyon kız çocuk belirtisi dedi. Üstelik ağzıma tatlı süremiyorum hamile kaldığımdan beri içim almıyo. Eğer erkek çıkarsa ye tatlıyı çıkar hakkıyı yalan olacak
Böbreklerinden biri fazla mı geliyordu kuzum. Lazım olurdu ileride.iPhone 14 pro max
Ahahahahaha annem de diyor taşınırken telefonunu satarsın attıkBöbreklerinden biri fazla mı geliyordu kuzum. Lazım olurdu ileride.
Aay evet tatlıyı ben de yiyemiyorum, bugün yine attım ağzıma mide alev alevBana da birisi kız seninki dedi. Düşük tansiyon kız çocuk belirtisi dedi. Üstelik ağzıma tatlı süremiyorum hamile kaldığımdan beri içim almıyo. Eğer erkek çıkarsa ye tatlıyı çıkar hakkıyı yalan olacak
Ayyy çok şükür bebeğim artık rahat bi nefes alabilir misin lütfenKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallahfnd_50 @melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 @melegim can A Afratafrac golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
Maşallah kuzummm sağlıkla gelsin bebeğinKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallahfnd_50 @melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 @melegim can A Afratafrac golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
Çok sağol kuzum rabbim hepinize nasip etsin inşallahOy çok şükür rabbim seni bekletmedi o kadar sevindim ki
Kuzum ilk haftalar kalkınca başım dönüyordu kaç defa hemşire ölçtü dedi çok düşük tansiyonunuz..sonra hiç tatlıya bakamıyordum kesinlikle..şimdi başım dönmüyor çok şükür tatlıda yiyorumBana da birisi kız seninki dedi. Düşük tansiyon kız çocuk belirtisi dedi. Üstelik ağzıma tatlı süremiyorum hamile kaldığımdan beri içim almıyo. Eğer erkek çıkarsa ye tatlıyı çıkar hakkıyı yalan olacak
Sağol kuzucum inşallah rabbim hepinize aynı duyguyu yaşatsınMerveee çok şükür gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize
İnşallah hepimiz hamiş kalalım canım benim Allahım sen duy sesimizi ama ihtimali düşünerek senin bizi yani bu topiki devretmen lazım birdahaki ay sonunda bende melisamı düşündüm ama istemedi çünkü bak kaç aydır burda o kadar pozitif enerji gördük motivasyon 10 numara bu güzel topikin devamı için düşündümBEbeğim bence bu iş için sen asıl biçilmiş kaftansın. Ama diliyorum allahımdan Eylül sonunda herkes gebe çıksın şu topikten. O yüzden pikve sonrasındaki 3 günü herkes kocasını öldürmeyi planlasa bile iyi geçirsin. Hamileyken acısı çok güzel çıkıyor merak etmeyin.
Kendinize şunu söyleyin, şu anda bu kavgadan sonra evi terk edip gitmiyorsam demekki barışacağız. O zaman atlayın boynuna gitsin. Sonrasında hayatı zehir edersiniz.
Ayrıca takviyeler kullanmaya ve ilişki sonrası hemen kalkmamaya devam. Yapabilen ovulasyon yapıp pik i yakalasın.
Bunları yaparken de kafanız rahat olabilir. Önemli olan kendinizi tamamen Allah'a teslim edin. Bu ay hayırlı ayınızdır umarım hepinizin
Kuzum ben bunu kullanmıyorumKızlar bu vitaminleri kullanan duyan var mı? Eki Görüntüle 3294547
Çok sağol kuzum amin inşallahGözünaydın kuzumkatlanarak artsın inşallah
Aldım aldım şuan eşimle İzmir turu atıyoruz sevinçtenAyyy çok şükür bebeğim artık rahat bi nefes alabilir misin lütfen
Sağol kuzum inşallah hepinize nasip etsin AllahımMaşallah kuzummm sağlıkla gelsin bebeğin
Çok sevindim canım, bu da sana şimdi motivasyon olsun ve hemen bu sevinç ve motivasyon ile sigarayı bırak ve ağzına sürme. Bebeğinin bol oksijene ihtiyacı varKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallahfnd_50 @melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 @melegim can A Afratafrac golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
Tamam aşkım tekrar teşekkür ederim arkandan gümbür gümbür geleceğim sen önden yolu açtınBardakla ilgili hiç bişi okumadım. İsterseniz çay bardağıyla başlayın alıştırın kendinizi sonra su bardağına geçersiniz.
Hayırlı olsun canım benim çok çok sevindimKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallahfnd_50 @melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 @melegim can A Afratafrac golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
İnşallah canım benim hepimiz alalımÇabalarının karşılığını alacaksın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?