- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.881
Çok iyi yapmışsın sağlıklı olsun deneme yapıp yapmamak sana kalmış artıkNe kadar özellikle deneme yapmıcak olsamda çörek otu bende aldım bugun ,sabah yıcem bakıyımbende heveslendım bende yıyım bı yumurtalıklarımın saglıgı ıcın
Kuzum sağlık olsun hayırlısı böyleymiş demek ki başka aylara inşYok canım yok öyle ihtimal
Yok kuzum kan verdim sahile indim eşimle dolaşıyoruz zaman geçsin diyeKanmı vermeye gittin kuzum ters bı durum yok dımı
Aman aman korkuttun kız beni bişeymi kaçırdım dedim oh çok şükürYok kuzum kan verdim sahile indim eşimle dolaşıyoruz zaman geçsin diye
Sonuç ne zaman çıkıcakYok kuzum kan verdim sahile indim eşimle dolaşıyoruz zaman geçsin diye
Oy oy ağzından bal damlıyo allahımmm yicem şimdi senikonum at yemeye gelicem
Maşallah kuzum saglıkla ilerlesin inşallahKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallahfnd_50 melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 melegim can A Afratafrac golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
Çıktı balımSonuç ne zaman çıkıcak
Amin canım inşallahMaşallah kuzum saglıkla ilerlesin inşallah
Çok şükür iyiyim bebişim. Halsizlik bu ara beni biraz kötü etkiliyor, sürekli düşük tansiyondayım ve başım dönüyor. Mide bulantılarım da başladı. Aç kalırsam daha çok bulanıyor. Kuş kadar da olsa hep bişi yemem lazım.Canımm sen nasılsın iyisin dimi?
Gruba giriyorum arada ama aktif olamıyorum..korkudan hala anneler grubuna da katılmadım
Oy çok şükür rabbim seni bekletmedi o kadar sevindim kiKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallahfnd_50 melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 melegim can A Afratafrac golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
Merveee çok şükür gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizeKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallahfnd_50 melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 melegim can A Afratafrac golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
Bardakla ilgili hiç bişi okumadım. İsterseniz çay bardağıyla başlayın alıştırın kendinizi sonra su bardağına geçersiniz.Ben de seni seviyorumcanım afram kıyamaz bana evet arkadaşlar paylaştı favoriledim bu ay senin yolundan gideceğim yine. Pozitif, inançlı ve sabırlı şekilde. Bardak çay bardağı mı kuzum su bardağı mı bu arada
HarikaaKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallahfnd_50 melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 melegim can A Afratafrac golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
BEbeğim bence bu iş için sen asıl biçilmiş kaftansın. Ama diliyorum allahımdan Eylül sonunda herkes gebe çıksın şu topikten. O yüzden pikve sonrasındaki 3 günü herkes kocasını öldürmeyi planlasa bile iyi geçirsin. Hamileyken acısı çok güzel çıkıyor merak etmeyin.melisaa93 canım bak aklıma ne geldi çokta güzel geldi aklıma inşallah gerek kalmaz bu dediğime çünkü hepimiz hamiş kalırız
Eylül ayındada olmazsa bizim bir sonraki topikimizi sen açsan nasıl olur bence çok güzelde olur A Afratafrac hamiş malumbizi bırakacak
Bence çok mantıklı bişey geldi şuan aklıma kendimi öpesin geldi
Bana da birisi kız seninki dedi. Düşük tansiyon kız çocuk belirtisi dedi. Üstelik ağzıma tatlı süremiyorum hamile kaldığımdan beri içim almıyo. Eğer erkek çıkarsa ye tatlıyı çıkar hakkıyı yalan olacakİlki 358di batım Pazardi geçti canım, bence senin oğlun olcak erkek çocuğuna hamile olanlar unutkan olurmuş
Gözünaydın kuzumKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallahfnd_50 melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 melegim can A Afratafrac golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?