- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.821
Ovulasyon bi yap bakalım varsaKızlar elimde gebelik yok ovulasyon yapsammı beklesem mı
İnşallah inşallah bu defa çok çabaladım inşallah görürüz hepimiz pozitifleriOvulasyon bi yap bakalım varsafnd_50 de ovulasyon yaptı koyuydu canım ateşten de şüpheleniyoruz onun zaten inşallah yarın gebelik testinde de çift görecek sende görürsün inşallah canım
Bende severım hepsını sevgı ayrı kendılerını düşünmeleri bencıl olmaları ayrıKuşlar Bune ya hepiniz kv dertli bizde de tam tersi kayınvalidemi çok severim bizi çok düşünür ama kayınpederim sorun bana karışmaz birley demez ama eşimin herşeyine yorum yapıyor eleştiriyor sinir oluyorum
Ya bebısm alemsınYarın test yapacak olanlar test yapsın pozitif patlaması olacak falan da dese keşke
Fotograf atarmisin cok belli miKızlarrrr bisey sorucammm ınnovıtanın gebelık testını kullanan varmı kuruma cızgısı yapıyor deıl mı dün yaptım 10 dk sonra çöpe attım ama şimdi baktım ikinci çizgi silik kesın kuruma cızgısıdır
Fotoğrafını at canım bakayım ben kullanıyordum innovata evet kuruma çizgisi çıkartıyorKızlarrrr bisey sorucammm ınnovıtanın gebelık testını kullanan varmı kuruma cızgısı yapıyor deıl mı dün yaptım 10 dk sonra çöpe attım ama şimdi baktım ikinci çizgi silik kesın kuruma cızgısıdır
Bence kuruma cızgısı bu yaFotoğrafını at canım bakayım ben kullanıyordum innovata evet kuruma çizgisi çıkartıyor
Emin olmak istedim mervem o yüzdenFotoğrafını at canım bakayım ben kullanıyordum innovata evet kuruma çizgisi çıkartıyor
Hormonlardandır kuzum. Ben de sürekli ağlıyorum herşeye. Kese görene kadar da hep ağladım sonra da ağladım sürekli ağlıyorum herşeyeKızlar ben hiç iyi değilim ruhsal olarak çok kötüyüm ağlaya ağlaya bi hal oldum bugün bunları yazarken bile ağlıyorum kendimi mutsuz hissediyorum
Yaaaa hormonlardandır balım noldu bişeyemi canın sıkıldı yoksaKızlar ben hiç iyi değilim ruhsal olarak çok kötüyüm ağlaya ağlaya bi hal oldum bugün bunları yazarken bile ağlıyorum kendimi mutsuz hissediyorum
Bak 30 Ağustos kutlamalarına bile ağlıyorumKızlar ben hiç iyi değilim ruhsal olarak çok kötüyüm ağlaya ağlaya bi hal oldum bugün bunları yazarken bile ağlıyorum kendimi mutsuz hissediyorum
Kullandım aşkım bana yalancı pozitif silik çizgi çıkardığı da oldu maaleseffnd_50 kuzum sen hiç ınnovıta gebelık testi kullandın mı
Biraz geç yapim de hcg biriksin diyorum hahhahahahhajah özgüvene bakYa bebısm alemsınsabah gecıkme bugunku gıbı çatlatma bizleri emi kuzum
Bence benımki de kuruma çizgisiKullandım aşkım bana yalancı pozitif silik çizgi çıkardığı da oldu maalesef
Ay inşallah inşallah ya ağzından bal damlıyor inşallah yarın bir mucize olurOvulasyon bi yap bakalım varsafnd_50 de ovulasyon yaptı koyuydu canım ateşten de şüpheleniyoruz onun zaten inşallah yarın gebelik testinde de çift görecek sende görürsün inşallah canım
Bir ovu testi yapar mısın kuzum merak ettimBence benımki de kuruma çizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?