- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.761
Takvim 3 Eylül gösteriyor ama erken yumurtladım canım. Yarın 14. Günüm. Cumaya kadar gelir diye tahmin ediyorum. Duphastonum da dün bitti.Allah büyüktür kuzumolacak olacak merakla bekliyoruz. Senin bat ne zaman kuzum?
Aman canım dikkat et kendine tansiyonunada dikkat et bak oda çok önemli dinlen mümkün oldukça ama çalışıyorsun daOlur öyle arada. Seni esir etmesin yeter ki.
Ben de her geçen gün daha kötüyüm. Ayakta duramıyorum asla, tansiyonum hep düşük çıkıyor. Ruhum emiliyor sanki. Sürekli uyku halim var. Baş dönmem ve mide bulantım arttı. Bildiğin yatalak oldum.
Bilmiyorum ki balım ya hiç bişey yapasım yok üzerimde bi ağırlık var baş ağrısı yapıyo tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba kendimi etkisiz görüyorum şuan mutluluk hormonum azaldı galibaAaa aaa neden kuzum sen bizim şen şakrağımızsın ne oldu sana
Öyle kusum zaten en cok yoran sey zamanının belli olmaması, yoksa bilsek tarihi kafada bitiririz, hayat bu yüzden hic ummadıgımız zamanlarda gelenlerle sürprizli güzell icini ferah tut daha öncede oldu vakti gelince de olacakİnşallah canım beklemekten başka çarem yok. Keşke zamanı ileri alabilsek sonucu görebilsek ama işte mümkün olmuyor ya
Olur kuzum arada öyle. Hepimiz insanız her zaman insanın modu yüksek olmuyor. Bunu da yaşamak lazım arada. Ama düştüğümüz yerden de yine biz kalkıyoruz ayağa. Sen çabuk bırakırsın bu tükenmişlik sendromunu en geç yarın yine zıpır gibi olursunBilmiyorum ki balım ya hiç bişey yapasım yok üzerimde bi ağırlık var baş ağrısı yapıyo tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba kendimi etkisiz görüyorum şuan mutluluk hormonum azaldı galiba
Evet biliyorum diğer tablolarıma bakınca ilk defa böyle düşük derece çıktı da şüpheye düştümCanım iki ateşle onu bilemeyiz her gün düzenli ölçüp tablo oluşturman gerek
Elimde yokBebişim bilmiyorum, istersen ovulasyon testi yap garanti olsun.
Benim de kocam bana çok düşkün. Sürekli bir şey dediler mi canın sıkıldı mı soruları var. Kendi kendine anneme gidelim demez ben dersem gideriz. Kayınvalidem de bazen kendi kendine kırılması var gelip gitmiyoruz diye ama haftasonu sadece kocamla vakit geçirmek istiyorum aynı zamanda üni sınavlarıma gidip geliyorum yoğunuz bizde. Ama ilklerde çok tepki gösterdiler kocama yani bana düşkün diye sanki onları unutmuş gibi yaptılar ama alıştılar artık. Ben bir de sürekli git gel sevmiyorum yani evde başbaşa daha cok seviyorum ama tabii aile diye bayram seyran haftada 1 görüşüyoruz ama göçmenler bir de sıkı fıkı istiyorlarÇok sevindim eşinin tavrının değişmesine. Bence tüm erkekler evlendiklerinde bir süre ailesinde gördüğü alışkanlıkları devam ettirmeye çalışıyor. Ama öyle olmuyor işte, iki aile arasında muhakkak farklılıklar oluyor. Eşinin seni anlayıp sana göre davranması, önceliğinin sen olması ve ailesine de bunu yansıtması çok önemli. Sigaraya verecekleri parayı ve zamanı kendileri için ayırsınlar istedikleri gibi gezsinler. Bunu söylesen işlerine gelmediği için yine sen kötü olursun. Zaten hayat çok pahalı sizin bebeğiniz için çok masrafınız olacak. Bunu düşünerek özellikle geri durmalılar hatta destek olmalılar. Böyle düşüncesiz ailelere şaşıramıyorum artık bence tüm erkek aileleri aynı
Hadi inşallah inşallah kendime gelir gibiyim bazen oluyo canım dediğin gibi yarına bişeyim kalmazOlur kuzum arada öyle. Hepimiz insanız her zaman insanın modu yüksek olmuyor. Bunu da yaşamak lazım arada. Ama düştüğümüz yerden de yine biz kalkıyoruz ayağa. Sen çabuk bırakırsın bu tükenmişlik sendromunu en geç yarın yine zıpır gibi olursun
Benim idrar yollarımda enfeksiyon çıktı kuzum doktorun aradımçagırdı şimdi yarın gidecem zaten daha henüz bişe göremezTamam kuzum sende mi öyle yapacaksın şuan 3+4 10 gün sonra mı gideyim yani
Bende de tiroid var belki dozunda yükseltme yapar mı acaba hamilelikte doz yükseltiliyor diye biliyorum da onun için emin olamadım kuzum. Bu arada mide yanması var mı ben bugün çok kötü belli bu hamileliğimde çok zor geçecek ağzım boş durmuyor bişey yemeğince midem bi tuhaf ağzımın içi zehir oluyor yiyince de mide yanmasından duramıyorum eyvah eyvahBenim idrar yollarımda enfeksiyon çıktı kuzum doktorun aradımçagırdı şimdi yarın gidecem zaten daha henüz bişe göremez
Canım normal o, bazen uzun sürüyo tarama çizgisinin idrarı taraması.Kızlar acil , test yaptım 2 dk içince silik baya gördüm ikinci çizgi hatta heyecandan eşime koştum çizgi silindi neden olduuuedahandro A Afratafrac melisaa93 tweeetyyy golden-snitch ve diğer kızlar
Siz ayrı bir ailesiniz onlarla aynı düşünmek aynı hareket etmek zorunda değilsiniz. Baştan net olmakla istediklerini yapmamakla iyi yapmışın. Sahte samimiyet göstermek yerine böylesi daha iyi benceBenim de kocam bana çok düşkün. Sürekli bir şey dediler mi canın sıkıldı mı soruları var. Kendi kendine anneme gidelim demez ben dersem gideriz. Kayınvalidem de bazen kendi kendine kırılması var gelip gitmiyoruz diye ama haftasonu sadece kocamla vakit geçirmek istiyorum aynı zamanda üni sınavlarıma gidip geliyorum yoğunuz bizde. Ama ilklerde çok tepki gösterdiler kocama yani bana düşkün diye sanki onları unutmuş gibi yaptılar ama alıştılar artık. Ben bir de sürekli git gel sevmiyorum yani evde başbaşa daha cok seviyorum ama tabii aile diye bayram seyran haftada 1 görüşüyoruz ama göçmenler bir de sıkı fıkı istiyorlar
Test bozuk olabılır canım elınde baska varsa tekrarla benceKızlar acil , test yaptım 2 dk içince silik baya gördüm ikinci çizgi hatta heyecandan eşime koştum çizgi silindi neden olduuuedahandro A Afratafrac melisaa93 tweeetyyy golden-snitch ve diğer kızlar
İlacını değiştirebilirler canım ihmal etme git senBende de tiroid var belki dozunda yükseltme yapar mı acaba hamilelikte doz yükseltiliyor diye biliyorum da onun için emin olamadım kuzum. Bu arada mide yanması var mı ben bugün çok kötü belli bu hamileliğimde çok zor geçecek ağzım boş durmuyor bişey yemeğince midem bi tuhaf ağzımın içi zehir oluyor yiyince de mide yanmasından duramıyorum eyvah eyvah
Canım test bozuk olabilir mi acaba bir de idrar çok damlatilirsa ilk bı çizgi oluşmuş gibi oluyor sonra yok olabiliyor öyle bişey olabilir miKızlar acil , test yaptım 2 dk içince silik baya gördüm ikinci çizgi hatta heyecandan eşime koştum çizgi silindi neden olduuuedahandro A Afratafrac melisaa93 tweeetyyy golden-snitch ve diğer kızlar
A Afratafrac ın dediği gibi birkaç dakika silik çizgi var gibi görülebiliyor sonra test oturunca görünmüyor. İdrarın geçişinden kaynaklıKızlar acil , test yaptım 2 dk içince silik baya gördüm ikinci çizgi hatta heyecandan eşime koştum çizgi silindi neden olduuuedahandro A Afratafrac melisaa93 tweeetyyy golden-snitch ve diğer kızlar
Amaan hepsı aynı yawSiz ayrı bir ailesiniz onlarla aynı düşünmek aynı hareket etmek zorunda değilsiniz. Baştan net olmakla istediklerini yapmamakla iyi yapmışın. Sahte samimiyet göstermek yerine böylesi daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?