- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.381
Kuzum dediğin gibi olabilir idrarda baya beklettim şimdi test sapsarı olmuş baktım da daha da garip duruyorFotoyu büyütmeden bir gölgelik gördüm ama bilemiyorum. Bu testi çok idrarda bekletince mi tuhaflaşıyor nedir. Elinde başka testin varsa yarın sabah ilk idrarla yine dene bakalım bebişim.
Kalbim çıkacak gibi hemen ultrasona görünmek istiyorumHemen aklına kötüyü getirme canımSonuçta her hamilenin her sabah midesi bulanmıyor
Sağol canım Amin Allahdualarımız seninle hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Öyle yapıcam inşallah yarın canımvar gibide yok gibide en güzeli tekrarla testi :)
Canımm çok güzel haberler alacaksın inşallah
Sağol canım Ay İn şa AllahCanımm çok güzel haberler alacaksın inşallahdualarımız seninle merakla bekliyoruz
Kontrol çizgisini böyle çıkaran test çizgisini hiç çıkarmaz:)) Test bozuk heralde. Yarın bi daha yap bakalımKuzum rüyamda gebelik testi yapıyodum pozitifti ağlayarak her önüme gelene haber veriyodum bir anda uyandım gözlerim yaşlı bir şekildegittim hemen yaptım tahmini ovülasyonun 10.günündeyim bir şey çıkmadı test de bi garip kontrol çizgisi bile silik çıktı ekliyorum
kullanıyorum 4 gündür bugünde kullanır bırakırım tahmini 13 veya 14 gibi tabi bellide olmaz takip yapmadım bu ay o yüzden bugünden gün aşırı başlıcam senin durumun nasıl tekrar kan verdinmiBnım kanamam 1 hafta sürmüştü
Zaten birlıktelık mumkun değildi
Antıbıyotık kullanıyormsun?
1 hafta antıbıyotık içtim ben
Enfeksıyon riskı var demişti
Karar senın cnm
Yumurtlama gunun ne zmn takriben?
Ay dimiii hiç moral bozmuyoruzKontrol çizgisini böyle çıkaran test çizgisini hiç çıkarmaz:)) Test bozuk heralde. Yarın bi daha yap bakalım
ay alemsin sen yapmaya başladınmı ovulasyon gerci dr takibi olacaktı dimi
Bende canım geçen ay rüyamda kendimi hamile gördümAy dimiii hiç moral bozmuyoruzzaten gerçekten 10.günde miyim bilmiyorum akıntıyı göreli 10 gün oldu belki de sonrasında yumurtlamışımdır. Hala vakit var ay bi pozitifim bu sefer içimde bi ferahlık var nedense.. ben hiç böyle rüyalar görmemiştim hatta gören arkadaşlar yazınca bende mi bozukluk var diyordum ama gerçekten çok etkiledi beni bu rüya.. habercisidir inşallah
panik yapma güzel sonuclarla geleceksin buna inanıyorumİn şa Allah evlilik yıl dönümüne hamiş olarak gidiceksinDuamdasınız canım Allah sizide sevindirsin 4 doktorda olucam nasıl korkuyorum ya dün mide bulantım sabah vardı..bu gün yok
Ayyyy bak sana haber vermiş rüyanBende canım geçen ay rüyamda kendimi hamile gördüm
Ay İn şa Allah canımpanik yapma güzel sonuclarla geleceksin buna inanıyorum
Aynen ben zaten rüyamdan sonra içime doğduAyyyy bak sana haber vermiş rüyan
Belirtim sadece sağ kasık batması var. Hafif hafif o da. Ama geçen aylarda da olan bişeydi.Günaydın güzellikler,sizin de yaklaşıyor Bat tarihleriniz, ne durumdasınız? Belirtisi olan var mı? Ya da erken regl olan?
@bebekcee @Bright-1619 O ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi-
İnşallahh bana da nasip olur canımmAynen ben zaten rüyamdan sonra içime doğdu
İnşallah canım. Hissedip görenler oluyormuşAy dimiii hiç moral bozmuyoruzzaten gerçekten 10.günde miyim bilmiyorum akıntıyı göreli 10 gün oldu belki de sonrasında yumurtlamışımdır. Hala vakit var ay bi pozitifim bu sefer içimde bi ferahlık var nedense.. ben hiç böyle rüyalar görmemiştim hatta gören arkadaşlar yazınca bende mi bozukluk var diyordum ama gerçekten çok etkiledi beni bu rüya.. habercisidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?