- 13 Ekim 2022
- 4.630
- 6.281
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.361
Bir çok kişiden böyle duydum ben canım diğer aya bırakmamışlar
bu akşam çalışmalar başlıcakKuzum ben ilk hsg çektirdikten sonra korunmadım ve 3 ayda hamile kaldım..eğer sorun yoksa korunma
Amin kuzum dualarım sizinle Rabbım kim evlat istiyorsa nasip etsin bugün saglik kuruluşlarında grev var sanırım bir günlüğüne saglik ocağına kapalimi bilmiyorum dolmuşla çıkılıyor boşuna çıkmasaydı diyorum yarınki gitsem diyorum offff kafam allak bullak adetimde bit gün gecikti sadece lekelenme oluyor kahve rengiÇok çok sevindim kuzum yaaa mucizen seninledir inşallah. Yarın bize güzel haberlerini vereceksin inanıyorum canım sana dua edeceğim. Ben de mfkya msj yazdım değerlerimi gönderdim. Bana da eş paketi + annh önerdi. Acaba bu annh'ı alıp bi denesem mi diye düşünüyorum. Benim de batıma son bir kaç gün kaldı. Dün testim negatif çıktı. Bugün yoldayım yine yapamadım. Akşama bi erken gebelik testi yaparım. Bizlere de dua et kuzum. İnşallah bebeğin seninle
Hadi başlayın takip etme..eşinede stres yaptırıb bir şeyler söyleme sadece de öyle denicezbu akşam çalışmalar başlıcakovuda takit etmedim gün aşırı deneriz artık
bu ay nedense cok umutluyum evlilik yıl dönümüne hamile girmek istiyorum banada dua et nıgucum hamişlerin duaları kabul olur sen bugun kac gideceksin doktora senide merak ediyorumHadi başlayın takip etme..eşinede stres yaptırıb bir şeyler söyleme sadece de öyle denicez
Bnım kanamam 1 hafta sürmüştüaslında dr enfeksiyon riski var dedi o yüzden korun dedi bugün üzerinden 4 gün gecmiş oluyor bide benim çok şükür agrım ilk gün sadece oldu kanamamda diğer güne kesildi aslında biraz da ondan kiminin kanama leke baya devam etmiş bende bı sıkıntı olmayınca deneyeyim diyorum
İn şa Allah evlilik yıl dönümüne hamiş olarak gidiceksinbu ay nedense cok umutluyum evlilik yıl dönümüne hamile girmek istiyorum banada dua et nıgucum hamişlerin duaları kabul olur sen bugun kac gideceksin doktora senide merak ediyorum
Ekliyorum kuzum. Gözden kaçmış olabilir. Ne gün yazmıştın sen ekle diye ?Bat 21 sat 21beni de eklermisin eklendim sandim eklememişsim canim
Dimi kuzum yaa innovitada daha önce yaptıklarım hiç böyle değildi bugün test alabilirsem yarın bi daha yapayımTest hatalı galiba canım bu kadar silik çıkmazdı kontrol çizgisiYarın tekrarla bence
Bilmiyorum canım yazdım diye hatırlıyorum bulmadımEkliyorum kuzum. Gözden kaçmış olabilir. Ne gün yazmıştın sen ekle diye ?
Fotoyu büyütmeden bir gölgelik gördüm ama bilemiyorum. Bu testi çok idrarda bekletince mi tuhaflaşıyor nedir. Elinde başka testin varsa yarın sabah ilk idrarla yine dene bakalım bebişim.Kuzum rüyamda gebelik testi yapıyodum pozitifti ağlayarak her önüme gelene haber veriyodum bir anda uyandım gözlerim yaşlı bir şekildegittim hemen yaptım tahmini ovülasyonun 10.günündeyim bir şey çıkmadı test de bi garip kontrol çizgisi bile silik çıktı ekliyorum
Canım doktor kontrolün saat kaçtaKuzum ben ilk hsg çektirdikten sonra korunmadım ve 3 ayda hamile kaldım..eğer sorun yoksa korunma
Hadi hayırlı işlerrrbu akşam çalışmalar başlıcakovuda takit etmedim gün aşırı deneriz artık
Bol şans canımbu akşam çalışmalar başlıcakovuda takit etmedim gün aşırı deneriz artık
var gibide yok gibide en güzeli tekrarla testi :)Kuzum rüyamda gebelik testi yapıyodum pozitifti ağlayarak her önüme gelene haber veriyodum bir anda uyandım gözlerim yaşlı bir şekildegittim hemen yaptım tahmini ovülasyonun 10.günündeyim bir şey çıkmadı test de bi garip kontrol çizgisi bile silik çıktı ekliyorum
Hemen aklına kötüyü getirme canımİn şa Allah evlilik yıl dönümüne hamiş olarak gidiceksinDuamdasınız canım Allah sizide sevindirsin 4 doktorda olucam nasıl korkuyorum ya dün mide bulantım sabah vardı..bu gün yok
Aynen canım yarın tekrarlaDimi kuzum yaa innovitada daha önce yaptıklarım hiç böyle değildi bugün test alabilirsem yarın bi daha yapayım
bol şanslarr :)bu akşam çalışmalar başlıcakovuda takit etmedim gün aşırı deneriz artık
dualarımız seninle hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?