2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Uydurmuyoruz ya canım dün bayılıyordum neredeyse. Ara ara da bulantılarım başladı. 5+3 üm. Biz de hiç belirtisi olmayanlara şaşırıyoruz genel olarak.
5 haftalıksın dimi. Yok ben 5 haftalığa bişi demiyom. Hani regle 1 hafta kala diyolar ya belirtiler. Adet belirtisi dışında bi belirti çooook nadir bi ihtimal

Bence popo avuçlamak bir love language

Bebişim özelden yazsaydın ya Ben şu anda beklemedeyim kuzum. Beta takibi yaptırmıyorum. 4 Eylül nasipse ilk doktor randevum var.
Sen artık mesajları okuyamıyorum faln deyınce bnde sna bıldırım gitmesın diye etıketleme yapmayıp doğrudan diğer kızlara sorayım dedim
Güzel haberlerını beklıyoruz cnm

selam canım
A Afratafrac ın betası en son 300 küsürdü galiba. 2 kere baktırdı güzel bir artış gördü şuan beklemede. 4 eylülde 6+6 olunca doktora gidecek topik başkanı biricik hamişimiz
Maşallaahhh insallh sağlıkla devam eder

Kuzum sen naptın kımyasaldan sonra
Hiç üzülme bak
Bn 3 kımyasaldan sonra yine hamiş kaldım
Mutlaka sağlıklı bı bebiş olacak, herkesin.. ama vakti var biliyosun, ummadıgım salıcam dediğm ay oldu

En güzeli kahvaltıdan ve yemekten sonra galiba

Yarın pik olabilir bence
Aynen canım, hatta belki bu pik halidir de hemen çatlar emin değilim ilk yapışım olduğundan.
Imm şeyyyBizim bi tane dünya tatlısı kızımız var, bi de erkek bebem olsa tamamlanıcaz gibii. Tabi ki önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması. Cinsiyet ayrımı kesinlikle yapmayız ama ikisini de yaşamak isteriz. Acaba şimdiden mi başlasak değerlendirmeye yoksa çatlama görünce mi bacılarım help

Napayım canım geçen ay boş geçti, üst üste 2 ay kimyasal geçirince geçen ay da olur sandım ama boş geçti. Ben şuan tam da bahsettiğin aydayım.Saldım.sadece fsh için hayıt içiyorum. Bu ay ovü bile yapmıycam. İnşallah olur en yakın zamanda. Dualarına talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…