2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım bu kuruma çizgisi gibi, sap sarı olmuş testler.
Geçen ay ilk 10 dakikada çıkmıştı kuruma değildi ama 2 gün önceki yarım saat sonra çıktı kuruma olabilir ben resmini çekmeyi unutmuştum ilk gördüğümde bir iki saat sonra çektiğim için o kadar köyü gozukuyor

Türk kahvesinin zararı yoktur diye biliyorum ama benim takip ettigim dokktor günde 2 fincan içebilirsiniz diyor. Diger kahveler zararlı bence
Canım Türk kahvesi en sağlıklı olan zaten. Diğer kahveler kahve değil ki. Burda benim demek istediğim fazla kafein tüketimi bu süreçte çok iyi değil diye biliyorum. Abartmadan içmek lazım bazıları müptela ya o yüzden dedim

Kızlar gebe kalırsanız kocalarınıza nasıl söyliceksiniz
Ben mesaj attım gözlüğünü kirdim diye o da beni teselli ediyor canın sağ olsun gelince bakarım yapilacak bişeyse yaptırırız falan diyor eve geldi gözlük kabini hemen göreceği yere koydum baksana kötü oldu epeyi dedim sonra telefonu fark etti daha açmadaan duur yoksaaa dedi hemen anladı ya oncekinde de çünkü kutuyla sürpriz yapmıştım

Bende karşımda otururken whatzaptan gebelik testimi atmıştım

Ben günlerdir içmiyorum sarhoş gibiyim gozum açılmıyor

Bu neeeee bebiş mi var bugün girip okumadım buraları zamanımda yok şuan

Bende istiyorum beni de etiketle bulursan kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…