- 11 Aralık 2021
- 196
- 170
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.401
Geçen ay ilk 10 dakikada çıkmıştı kuruma değildi ama 2 gün önceki yarım saat sonra çıktı kuruma olabilir ben resmini çekmeyi unutmuştum ilk gördüğümde bir iki saat sonra çektiğim için o kadar köyü gozukuyorCanım bu kuruma çizgisi gibi, sap sarı olmuş testler.
Evet sanırım neskafe gibi granül kahveler kastediliyor. Ben ne olur ne olmaz diye bir fincanı geçmemeye çalışıyorumTürk kahvesinin zararı yoktur diye biliyorum ama benim takip ettigim dokktor günde 2 fincan içebilirsiniz diyor. Diger kahveler zararlı bence
teşekkür ederim canım :) ay bugün 4. günüm haftaya teste başlayabilirim :):)22 1. gün canım. Benim de 3'ü gece çatladı 4'ünden itibaren saydım doğru çıktı.
Canım Türk kahvesi en sağlıklı olan zaten. Diğer kahveler kahve değil ki. Burda benim demek istediğim fazla kafein tüketimi bu süreçte çok iyi değil diye biliyorum. Abartmadan içmek lazımTürk kahvesinin zararı yoktur diye biliyorum ama benim takip ettigim dokktor günde 2 fincan içebilirsiniz diyor. Diger kahveler zararlı bence
Amiin inşallah canım. Bilmiyordum gözün aydın sağsalim kavuşursunuz inşallahT çizgisi ilk günlerdeki gibi silikleşene kadar devam et bakalım ne kadarlık bir süreç olacak. Ben 2 ay takvimle deneyip bu ay ovülasyonla gebe kaldım inşallah sağlıkla nasip olur
Ben mesaj attım gözlüğünü kirdim diye o da beni teselli ediyor canın sağ olsun gelince bakarım yapilacak bişeyse yaptırırız falan diyorKızlar gebe kalırsanız kocalarınıza nasıl söyliceksiniz
Bende karşımda otururken whatzaptan gebelik testimi atmıştımBen mesaj attım gözlüğünü kirdim diye o da beni teselli ediyor canın sağ olsun gelince bakarım yapilacak bişeyse yaptırırız falan diyoreve geldi gözlük kabini hemen göreceği yere koydum baksana kötü oldu epeyi dedim sonra telefonu fark etti daha açmadaan duur yoksaaa dedi hemen anladı ya oncekinde de çünkü kutuyla sürpriz yapmıştım
Ben günlerdir içmiyorum sarhoş gibiyim gozum açılmıyorCanım Türk kahvesi en sağlıklı olan zaten. Diğer kahveler kahve değil ki. Burda benim demek istediğim fazla kafein tüketimi bu süreçte çok iyi değil diye biliyorum. Abartmadan içmek lazımbazıları müptela ya o yüzden dedim
Aay o da iyiymişBende karşımda otururken whatzaptan gebelik testimi atmıştım
Bu neeeee bebiş mi var bugün girip okumadım buraları zamanımda yok şuanKİZLAR.Buda ne demek oluyor üç güne silinir doğru benim vücut hızlı atıyor iğneyi
Frelly ama saçma bı freliymis buda 4. Gün iğneden sonra testlerine kavuştumfnd_50 @edahandro @melisaa93 ve diğer kizlar sizce ilki beş dakika ikincisi onbeş dakika beklemiş halı
Bende istiyorum beni de etiketle bulursan kuzumA Afratafrac ın yerleşme düşüşünü gösteren tablosu vardı kızlar o zaman favorilemeyi bilmiyordum favorileyen varsa beni etiketleyebilir mi tekrar bakmak istiyorumşimdi kendi çok yoğun ve hamile çok giremiyor hafta içi ya sizler biliyorsanız diye sorayım dedim
Yok canısı ben biraz çılgınlık yapıp iğnenin 4. Günü test yaptım uzun zamandır hcgde çift çizgi görmüyordum egomu bastırdımBu neeeee bebiş mi var bugün girip okumadım buraları zamanımda yok şuan
Canım ben reglimin 5. Günündeyim.Safransari ne yaptın ne durumdasın canım?
Hee kuzum inşallah koyulaşır iyiceYok canısı ben biraz çılgınlık yapıp iğnenin 4. Günü test yaptım uzun zamandır hcgde çift çizgi görmüyordum egomu bastırdım
Çatlatma iğnesi mi vuruldun canım aşılama mi ?Yok canısı ben biraz çılgınlık yapıp iğnenin 4. Günü test yaptım uzun zamandır hcgde çift çizgi görmüyordum egomu bastırdım
Çatlatma canımÇatlatma iğnesi mi vuruldun canım aşılama mi ?
aşılamadaki tercihin ne canım .Canım ben reglimin 5. Günündeyim.
Bu ay kendiligimden klomen mi kullansam dedim, sonra burdan sorunca vazgeçtim.
Önümüzdeki regl döneminde aşılama olacağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?