- 26 Aralık 2015
- 12.493
- 20.704
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.421
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler aldırsın en yakında inşallahCanım ben reglimin 5. Günündeyim.
Bu ay kendiligimden klomen mi kullansam dedim, sonra burdan sorunca vazgeçtim.
Önümüzdeki regl döneminde aşılama olacağım artık.
Aslında bir videoya denk gelmiştim diyordu ki asla sabah kalkar kalkmaz kahve içmeyin çünkü kalktığımızda bir hormon salgılanıyormuş bu hormon dinç olmanı sağlıyormuş ama sen direkt kahve içince kafein yani sende o hormonun yalancı versiyonunu salgılatıyormuş sendeki asıl hormonu bastırıyormuş sen o anlık kendini dinç hissediyormuşsun ama kısa bir süre sonra iki kat daha yorgun halsiz hissediyormuşsun sonra tekrar tekrar kahve ve tekrar tekrar aynı döngü ve bu da senin normalkinden daha yorgun ve halsiz uykusuz hissetmene sebep oluyormuş. Ve dikkat ettim mesela yakın çevremde bir arkadaşım var gözünü kahve ile açar elinden kahve düşürmez asla ama sürekli yorgun sürekli uykusuz sürekli halsiz hiç dinç olduğu günü görmedim göz altları siyah siyah meselaBen günlerdir içmiyorum sarhoş gibiyim gozum açılmıyor
Sağol kuzum
Burdakilere çok özendim ben de kutulu yapıcamKızlar gebe kalırsanız kocalarınıza nasıl söyliceksiniz
Ben bir kutuya testleri koydum içine de not yazdım "merhaba babacım" diye. Dedim bu kutu dün sana geldi kargoyla söylemiş miydim. Yooo dedi. Aldı açtı bir baktı şok. Telefonumu da bir yere yerleştirdim kamera açmıştım çekti bizi öyleilerisi için hatıra.
Gerçi kimseye gösteremeyecğim bir hatıra, popomu avuçlamışben de farkında değildim izlerken fark ettik.
Tabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim daha@melegim canmelisaa93 @edahandro maaaavi
Kızlar test yaptığınızda beni de etiketler misiniz? Sizi merak ediyorum gün içinde giriyorum ama çok sayfa birikmiş oluyor güzel haberlerinizi bekliyorum, unutursanız da sorun değil listeden bakarım
Bide 3 gün önce Salı günü doktora gittim yumurtayı 7.2 cm ölçmüş 3 günde nasıl pik oldu anlamadımTabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim dahahatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı
Yarın pik olabilir benceCanlarımçok teşekkür ederim. Sondakini az önce yaptım. Sanırım yaklaşıyorum. Fotoda aynı gibi duruyor olabilir belki ama T çizgisi C ile tam olarak aynı renk ve kalınlıkta değil. Sanırım tam koyulaşmaya zaman var demek bu ?
İnşAllah nasip olur canımayyy inşallahhhhhh o kadar cok istiyorum kiiii bugun 3. gün daha klomen ile bakalm ne olacakk o duyguyu cok merak ediyorum...
İnşAllah her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın canım bak rahim kalınlığı da çok iyiymişDün 99 olan betam bugün özelde 135 çıktı. Doktor lekelenmelerime çok fazla değil yerleşme de olabilir, halk dilinde üstüne görme de olabilir olumlu ya da olumsuz bir şey söyleyemem dedi. Progestan verecek misiniz dedim daha çok düşük betan şu an ihtiyacın yok rahim duvarın da kalın tutunacağını düşünüyorum dedi.. Pazar tekrar kan vereceğim bakalım...
Bu ay hamile kalırsam 2 Eylül evlilik yıldönümümüz o gün söylemeyi düşünüyorumKızlar gebe kalırsanız kocalarınıza nasıl söyliceksiniz
Bence olsun. Fitil kullanırken de hamile kalan okumuştum sanki.Tabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim dahahatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı
Bunun hcg testi olduğuna emin misin canım? Nasıl bu kadar belli olup hamile olmazsın? Acaba kimyasal mı oldu?Geçen ayda testim yanılttı beni bu ay da geçen ayda bayağı koyu bir çift çizgi vardı kuruma gibi değildi bu ayda aynısı oldu 2 gün önce test yaptım yine aynı şekil oldu ama bu sefer ilk 10 dakkada hicbirsey cikmadi yarım saat içinde çıktı testi atiyorum şimdi üstteki geçen ayın testi alttaki iki gün önce yaptığım test geçen ayda heveslenip kursağımda kaldığı için sizinle paylaşmamıştım dün yaptığım testte 2. Çizgi hiç çıkmadı ama adette olmadim.filtresiz ve filtreli atiyorum. Benim cisimde mi bir sıkıntı var testler mi bozuk anlayamadim
Hiç umutsuz olma ben 2,5 sene tedavi gördüm famara, çatlatma iğnesi , 2 aşılama bir kez kimyasal bile görmedim hatta kimyasal yaşayanlara imrenirdim en azından hamile kalabildiklerini biliyorlar diye :) sonra tüp bebek için adet beklerken hop hamile olduğumu öğrenmiştim :) öğrendiğimde tüp bebek iğneleri buzdolabımda duruyordu düşün . He Kısmet olmadı orası ayrı benim için daha zamanı varmış demekki . O yüzden rabbimin bi bildiği vardır bizim için zamanını bekliyor sadece.hayırlısı olsun hakkımızda ya bu aydan umutluyum tabi düşünmemekte lazım cok... rahim filmi de çekildim sperm testi de verdik hiçbi sorun yok sadece pkos var işte hiç korunmamamıza rağmen 2 yıldır olmaması beni korkuttu açıkcası 1 asılama yapıldı olumsuz sonuclandı falan filan :)
AhhahahahhaahhaBen bir kutuya testleri koydum içine de not yazdım "merhaba babacım" diye. Dedim bu kutu dün sana geldi kargoyla söylemiş miydim. Yooo dedi. Aldı açtı bir baktı şok. Telefonumu da bir yere yerleştirdim kamera açmıştım çekti bizi öyleilerisi için hatıra.
Gerçi kimseye gösteremeyecğim bir hatıra, popomu avuçlamışben de farkında değildim izlerken fark ettik.
Bu çok orijinal yalnızBende karşımda otururken whatzaptan gebelik testimi atmıştım
Ay inşallah hepimiz bu ay sevinçli haberleri veririzBu ay hamile kalırsam 2 Eylül evlilik yıldönümümüz o gün söylemeyi düşünüyorumTabi o gün için de bir çok özel planım var
Bende öyle yapmıştım kuzumBu çok orijinal yalnız
Kahvesizlikten değil oBen günlerdir içmiyorum sarhoş gibiyim gozum açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?