2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben günlerdir içmiyorum sarhoş gibiyim gozum açılmıyor
Aslında bir videoya denk gelmiştim diyordu ki asla sabah kalkar kalkmaz kahve içmeyin çünkü kalktığımızda bir hormon salgılanıyormuş bu hormon dinç olmanı sağlıyormuş ama sen direkt kahve içince kafein yani sende o hormonun yalancı versiyonunu salgılatıyormuş sendeki asıl hormonu bastırıyormuş sen o anlık kendini dinç hissediyormuşsun ama kısa bir süre sonra iki kat daha yorgun halsiz hissediyormuşsun sonra tekrar tekrar kahve ve tekrar tekrar aynı döngü ve bu da senin normalkinden daha yorgun ve halsiz uykusuz hissetmene sebep oluyormuş. Ve dikkat ettim mesela yakın çevremde bir arkadaşım var gözünü kahve ile açar elinden kahve düşürmez asla ama sürekli yorgun sürekli uykusuz sürekli halsiz hiç dinç olduğu günü görmedim göz altları siyah siyah mesela

Senin de mi kutuluydu? Birileri kutulu sürpriz yapmıştı hatırlamıyordum. Gerçi o an gelsin heyecandan watsaptan resmini atmazsam iyidir

Tabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim daha hatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı

Eklentiler

• image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 56
Tabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim daha hatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı
Bide 3 gün önce Salı günü doktora gittim yumurtayı 7.2 cm ölçmüş 3 günde nasıl pik oldu anlamadım

ayyy inşallahhhhhh o kadar cok istiyorum kiiii bugun 3. gün daha klomen ile bakalm ne olacakk o duyguyu cok merak ediyorum...
İnşAllah nasip olur canım Kesin olacak diye bir şey yok sonuçta rabbimin nasip edeceği zamana bağlı. Biz sadece eşimizden geleni yapıp vesile olacak bir yol arıyoruz

İnşAllah her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın canım bak rahim kalınlığı da çok iyiymiş

Bunun hcg testi olduğuna emin misin canım? Nasıl bu kadar belli olup hamile olmazsın? Acaba kimyasal mı oldu?

Hiç umutsuz olma ben 2,5 sene tedavi gördüm famara, çatlatma iğnesi , 2 aşılama bir kez kimyasal bile görmedim hatta kimyasal yaşayanlara imrenirdim en azından hamile kalabildiklerini biliyorlar diye :) sonra tüp bebek için adet beklerken hop hamile olduğumu öğrenmiştim :) öğrendiğimde tüp bebek iğneleri buzdolabımda duruyordu düşün . He Kısmet olmadı orası ayrı benim için daha zamanı varmış demekki . O yüzden rabbimin bi bildiği vardır bizim için zamanını bekliyor sadece.

Ahhahahahhaahha özel bir an olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…