- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.461
Pik gibi duruyor ama yarın daha da koyu olabilir sen değerlendir bugünden en iyisiTabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim dahahatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı
Tamam canım benim çalışmalar başlasın ozamanPik gibi duruyor ama yarın daha da koyu olabilir sen değerlendir bugünden en iyisi
Ben çok aramam normalde de içmezdim zaten kırk yılda bir içerimEn güzeli kahvaltıdan ve yemekten sonra galiba
Adet belirtim de yok benimEvet normalide zaten belirtisizlik ve ya max adet belirtisi
Aynı dönemde aynı maratonu yaşıycaz yalnız değilsin bacımsuUzun maraton beni bekliyor yani
Ben de şey düşünüyorum baba oluyorsun yazılı tulum alcam, bir bebek patiği ve testi bir kutuya koyup vereceğimKızlar gebe kalırsanız kocalarınıza nasıl söyliceksiniz
Ayyyyy bunu ben de yapabilirim gözlüğünü bir kez ben kırdım birkaç hafta sonra kendisi kırdı hiç şaşırmaz yani bayıldım hikayene bana da ilham olduBen mesaj attım gözlüğünü kirdim diye o da beni teselli ediyor canın sağ olsun gelince bakarım yapilacak bişeyse yaptırırız falan diyoreve geldi gözlük kabini hemen göreceği yere koydum baksana kötü oldu epeyi dedim sonra telefonu fark etti daha açmadaan duur yoksaaa dedi hemen anladı ya oncekinde de çünkü kutuyla sürpriz yapmıştım
Ovu yapma canımNapayım canım geçen ay boş geçti, üst üste 2 ay kimyasal geçirince geçen ay da olur sandım ama boş geçti. Ben şuan tam da bahsettiğin aydayım.Saldım.sadece fsh için hayıt içiyorum. Bu ay ovü bile yapmıycam. İnşallah olur en yakın zamanda. Dualarına talibim
Aynen öyleUzun maraton beni bekliyor yani
Bugünden başla benceAynen canım, hatta belki bu pik halidir de hemen çatlar emin değilim ilk yapışım olduğundan.
Imm şeyyyBizim bi tane dünya tatlısı kızımız var, bi de erkek bebem olsa tamamlanıcaz gibii. Tabi ki önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması. Cinsiyet ayrımı kesinlikle yapmayız ama ikisini de yaşamak isteriz. Acaba şimdiden mi başlasak değerlendirmeye yoksa çatlama görünce mi bacılarım help
Funda KaratayBen çok aramam normalde de içmezdim zaten kırk yılda bir içerimben su-maden suyu -kefir bunlar yeter bana yeşil çay da çok içerdim ama onu da azalttım bazen çay filtr kahveyi sevmeye başlamıştım son zamanlar ama dediğim gibi şu süreçte içmedim
Öğlen içerdim normalde ama şu an onu da içmiyorum gün içinde çok zorlanmaya başladım yine mesai bitimi direkt uyumuşum 1 saatAslında bir videoya denk gelmiştim diyordu ki asla sabah kalkar kalkmaz kahve içmeyin çünkü kalktığımızda bir hormon salgılanıyormuş bu hormon dinç olmanı sağlıyormuş ama sen direkt kahve içince kafein yani sende o hormonun yalancı versiyonunu salgılatıyormuş sendeki asıl hormonu bastırıyormuş sen o anlık kendini dinç hissediyormuşsun ama kısa bir süre sonra iki kat daha yorgun halsiz hissediyormuşsun sonra tekrar tekrar kahve ve tekrar tekrar aynı döngü ve bu da senin normalkinden daha yorgun ve halsiz uykusuz hissetmene sebep oluyormuş. Ve dikkat ettim mesela yakın çevremde bir arkadaşım var gözünü kahve ile açar elinden kahve düşürmez asla ama sürekli yorgun sürekli uykusuz sürekli halsiz hiç dinç olduğu günü görmedim göz altları siyah siyah mesela
Daha şimdiden boyleysek napcam benKahvesizlikten değil o
Aaay hadi bu ay senden de bekliyoruz bu sürpriziAyyyyy bunu ben de yapabilirim gözlüğünü bir kez ben kırdım birkaç hafta sonra kendisi kırdı hiç şaşırmaz yani bayıldım hikayene bana da ilham oldu
Ay öyle mi iyi sevindim canım yalnız olmak zor olurAynı dönemde aynı maratonu yaşıycaz yalnız değilsin bacımsu
yorulunca yazarım verirsiniz gazıAynen öylebıksanda yorulsanda vazgeçmek yok
10 günüm kaldı. Senin?Adet belirtim de yok benimadete yakın sivilcem çıkar o kadar
Canım vermedim gece eşim test almış gelmiş onu yapıp öyle gideyim dedim yok silik bile çıkmadı direk negatif bende bisey yok artık emin oldum cnm. Nasip olmadı bu ay da. Sen ne yaptin adet oldun mu ? Olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alicam bi de onu deneyeceğim. Bu arada hala adet olmadım ama düzensiz bi adet dönemim var 1 kere 40 gün bile olmadigim oldu.H herseyguzelolacak6 naptın canım test verecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?