2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Tabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim daha hatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı
Pik gibi duruyor ama yarın daha da koyu olabilir sen değerlendir bugünden en iyisi

En güzeli kahvaltıdan ve yemekten sonra galiba
Ben çok aramam normalde de içmezdim zaten kırk yılda bir içerim ben su-maden suyu -kefir bunlar yeter bana yeşil çay da çok içerdim ama onu da azalttım bazen çay filtr kahveyi sevmeye başlamıştım son zamanlar ama dediğim gibi şu süreçte içmedim

Ayyyyy bunu ben de yapabilirim gözlüğünü bir kez ben kırdım birkaç hafta sonra kendisi kırdı hiç şaşırmaz yani bayıldım hikayene bana da ilham oldu

Ovu yapma canım
Yumurtlama dönemi 3-4 kez gün aşırı ilişki yetıyor
Bn annemlerın yanındaydım, ilişki sonrası hemen wc gttım, olacagı varsa her türlu oluyor bn buna inandım artık ki hrseyi denedım bılıyosun
Bn inanıyorum kısa zamnda hamiş kalacaksın

Bugünden başla bence İnşAllah gönlünden geçen hayırla sağlıkla nasip olur

Öğlen içerdim normalde ama şu an onu da içmiyorum gün içinde çok zorlanmaya başladım yine mesai bitimi direkt uyumuşum 1 saat

H herseyguzelolacak6 naptın canım test verecektin
Canım vermedim gece eşim test almış gelmiş onu yapıp öyle gideyim dedim yok silik bile çıkmadı direk negatif bende bisey yok artık emin oldum cnm. Nasip olmadı bu ay da. Sen ne yaptin adet oldun mu ? Olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alicam bi de onu deneyeceğim. Bu arada hala adet olmadım ama düzensiz bi adet dönemim var 1 kere 40 gün bile olmadigim oldu.

Sabahki yaptığım test

Eklentiler

• Screenshot_20230825-195020.webp
    8 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20230825-195009.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…