- 24 Temmuz 2023
- 361
- 322
- 18
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.481
Ay ben de veririm. Gaz vermek bizim işimizyorulunca yazarım verirsiniz gazı
Ben 2 gün üst üste yoruluyorum bu sefer çatlayınca da devam etçem bide pik uzun sürerseAy ben de veririm. Gaz vermek bizim işimiz
Canım hiç sanmam bende türk kahvesi içiyorum. Ama ne sigara ne alkol kullanmıyorum hayatımda hiç kullanmadım. Sigara içen hatta alkol kullanıpta hamile kalanlar bile var. Benim eşimde sigara ve alkol kullanmaz hiç bi şekilde yani şu an da ben niye hamile kalamadım anlam veremiyorumAy ben her gün bir fincan sade Türk kahvesi içerim olumsuz etkisi var mı ki? Hamile değilim henüz ama doktorum instagramda bir fincan içilebilir demişti diye hatırladım
Kızz nasıl dayanıcaksın öğrenmedenKızlar bebeğim olunca doğuma kadar cinsiyetini öğrenmemek gibi bi çılgınlık yapmak istiyorum. Alışverişleri zaten benim için bebek her renk giymeli
Kaç gün var adetine ben gördüm7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac fnd_50 melegim can golden-snitch melisaa93
Yumurtlamanın üstünden 7 gün geçti kuzum bugün adete de 7 gün varKaç gün var adetine ben gördüm
Frelly bu test dimi ne kadar hassasYumurtlamanın üstünden 7 gün geçti kuzum bugün adete de 7 gün var
Ben göremiyorum kuzum ya sen görebiliyormusun. Kız helal sana benim bugün 9. Günüm daha yapmadım ne kadar sabırlıyım demi dersem inanma sabırlı olmayı ögrendim artık yoksa bir ayda 20 test bitirmiş kadınım7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac fnd_50 melegim can golden-snitch melisaa93 Pkolu_anneadayi
Evet kuzum gruptaki kızlar bunu önerdi bende aldım hassaslığına güveniyorum bende umarım yarın daha çok koyulaştığını görürümFrelly bu test dimi ne kadar hassas
Beni bi heyecan bastııııAaay hadi bu ay senden de bekliyoruz bu sürpriziseninki kesinlikle inanır zaten bu durumda
Yok bebeğim ben yapıcam diye aldım 20 testi zatenBen göremiyorum kuzum ya sen görebiliyormusun. Kız helal sana benim bugün 9. Günüm daha yapmadım ne kadar sabırlıyım demi dersem inanma sabırlı olmayı ögrendim artık yoksa bir ayda 20 test bitirmiş kadınım
İnşallah canımEvet kuzum gruptaki kızlar bunu önerdi bende aldım hassaslığına güveniyorum bende umarım yarın daha çok koyulaştığını görürüm
3.fotoğrafta gördüm ben kuzum inşallah gölge değildir7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac fnd_50 melegim can golden-snitch melisaa93 Pkolu_anneadayi
Yaa bebek var zaten kuzum iki gün sonra net göreceksin inşallah belkide yarında yakalarsın. Bende senin gibi 20 li almıştım bitirmek için bitirmiştimdeYok bebeğim ben yapıcam diye aldım 20 testi zatenben görüyorum çıplak gözlede gördüm ama pek yakalayamadım fotoğrafta belli belirsiz bi gölge 10 ve 15 dakika arası çektim bugün de inanılmaz altıma iğneler batıyor annemle hastanedeydim hep ayaktaydım ondan da olmuş olabilir tabi
İnşallah kuzum tam çekemedim çekebildiğim kadar çektim belli belirsiz kıl gibi bişeydi zaten3.fotoğrafta gördüm ben kuzum inşallah gölge değildir
İnşallah kuzum tam çekemedim çekebildiğim kadar çektim belli belirsiz kıl gibi bişeydi zaten3.fotoğrafta gördüm ben kuzum inşallah gölge değildir
Ağzından bal akıyorYaa bebek var zaten kuzum iki gün sonra net göreceksin inşallah belkide yarında yakalarsın. Bende senin gibi 20 li almıştım bitirmek için bitirmiştimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?