2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ay ben her gün bir fincan sade Türk kahvesi içerim olumsuz etkisi var mı ki? Hamile değilim henüz ama doktorum instagramda bir fincan içilebilir demişti diye hatırladım
Canım hiç sanmam bende türk kahvesi içiyorum. Ama ne sigara ne alkol kullanmıyorum hayatımda hiç kullanmadım. Sigara içen hatta alkol kullanıpta hamile kalanlar bile var. Benim eşimde sigara ve alkol kullanmaz hiç bi şekilde yani şu an da ben niye hamile kalamadım anlam veremiyorum Eşim bi cok fazla çay içiyordu onu bile bıraktı

Eklentiler

• IMG_3472.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_3468.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_3460.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_3459.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_3450.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_3408.webp
    114 KB · Görüntüleme: 91
Ben göremiyorum kuzum ya sen görebiliyormusun. Kız helal sana benim bugün 9. Günüm daha yapmadım ne kadar sabırlıyım demi dersem inanma sabırlı olmayı ögrendim artık yoksa bir ayda 20 test bitirmiş kadınım

Yok bebeğim ben yapıcam diye aldım 20 testi zaten ben görüyorum çıplak gözlede gördüm ama pek yakalayamadım fotoğrafta belli belirsiz bi gölge 10 ve 15 dakika arası çektim bugün de inanılmaz altıma iğneler batıyor annemle hastanedeydim hep ayaktaydım ondan da olmuş olabilir tabi

Yaa bebek var zaten kuzum iki gün sonra net göreceksin inşallah belkide yarında yakalarsın. Bende senin gibi 20 li almıştım bitirmek için bitirmiştimde

Yaa bebek var zaten kuzum iki gün sonra net göreceksin inşallah belkide yarında yakalarsın. Bende senin gibi 20 li almıştım bitirmek için bitirmiştimde
Ağzından bal akıyor görcem bebek var hissediyorum zaten bu ay çok çalışma karşılığı aldım o kadar testi hepsini bu ay yapıcam kıycam hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…