2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben 3 yıl korunmadım hiç gebelik olmadı zaten çocuk düşüncemizde yoktu o yüzden hiç takılmamıştım bu konuya. Klomen kullandığım ilk ay oldu gebelik Sende de olur inşAllah
ayyy inşallahhhhhh o kadar cok istiyorum kiiii bugun 3. gün daha klomen ile bakalm ne olacakk o duyguyu cok merak ediyorum...

Dün 99 olan betam bugün özelde 135 çıktı. Doktor lekelenmelerime çok fazla değil yerleşme de olabilir, halk dilinde üstüne görme de olabilir olumlu ya da olumsuz bir şey söyleyemem dedi. Progestan verecek misiniz dedim daha çok düşük betan şu an ihtiyacın yok rahim duvarın da kalın tutunacağını düşünüyorum dedi.. Pazar tekrar kan vereceğim bakalım...

Bence pik şu an benim de böyle oldu ertesi gün bi tık daha silikleşti ama yine belliydi, sonra iyice silikleşti.
Bugünden başlayın denemelere hayırlısı olur inşallah

çatladıktan sonra da 2 gün devam edin mutlaka sonra dinlenme molası

Bebeğim aynı kalınlıkta olmasına gerek yok. akşama tamamen pik olur. Bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın aralıksız 3-4 gün

Bence pik şu an benim de böyle oldu ertesi gün bi tık daha silikleşti ama yine belliydi, sonra iyice silikleşti.
Bugünden başlayın denemelere hayırlısı olur inşallah

çatladıktan sonra da 2 gün devam edin mutlaka sonra dinlenme molası
Anlaşılan bir kaç gün bana boş durmak yok canım benim Rabbim bana, sana, hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin bakalım şu çatlama olayım senle aynı mi gidecek. Bazı kişilerin testini hatırlıyorum 2-3 gün falan pik kalıp sonra çatlıyormuş ama belli de olmaz

Bende kesin 2 tane Türk kahvesi içerim canım bende merak ettim eğer ki oluyorsa tüketmicem
Türk kahvesinin zararı yoktur diye biliyorum ama benim takip ettigim dokktor günde 2 fincan içebilirsiniz diyor. Diger kahveler zararlı bence

Türk kahvesinin zararı yoktur diye biliyorum ama benim takip ettigim dokktor günde 2 fincan içebilirsiniz diyor. Diger kahveler zararlı bence
Aslında filtre kahve ve türk kahvesi aynı çekirdek yapısına sahip sayılır. O yüzden burada önemli olan çekirdek kahve tüketimi. Öyle nescafe filan değil yani. Onlar kahve bile değil.Ama mümkünse hiç içmemek.

T çizgisi ilk günlerdeki gibi silikleşene kadar devam et bakalım ne kadarlık bir süreç olacak. Ben 2 ay takvimle deneyip bu ay ovülasyonla gebe kaldım inşallah sağlıkla nasip olur

Nes kafe çok zararlı diye biliyorum bende kuzum zaten hiç içmem. Ama türk kahvesi vazgeçilmezim günde 1 e düşürebilirim bebişim benimleyse

Geçen ayda testim yanılttı beni bu ay da geçen ayda bayağı koyu bir çift çizgi vardı kuruma gibi değildi bu ayda aynısı oldu 2 gün önce test yaptım yine aynı şekil oldu ama bu sefer ilk 10 dakkada hicbirsey cikmadi yarım saat içinde çıktı testi atiyorum şimdi üstteki geçen ayın testi alttaki iki gün önce yaptığım test geçen ayda heveslenip kursağımda kaldığı için sizinle paylaşmamıştım dün yaptığım testte 2. Çizgi hiç çıkmadı ama adette olmadim.filtresiz ve filtreli atiyorum. Benim cisimde mi bir sıkıntı var testler mi bozuk anlayamadim

Eklentiler

• 20230823_164921.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 20230824_023438.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar gebe kalırsanız kocalarınıza nasıl söyliceksiniz
Ben bir kutuya testleri koydum içine de not yazdım "merhaba babacım" diye. Dedim bu kutu dün sana geldi kargoyla söylemiş miydim. Yooo dedi. Aldı açtı bir baktı şok. Telefonumu da bir yere yerleştirdim kamera açmıştım çekti bizi öyle ilerisi için hatıra.

Gerçi kimseye gösteremeyecğim bir hatıra, popomu avuçlamış ben de farkında değildim izlerken fark ettik.

Canım bu kuruma çizgisi gibi, sap sarı olmuş testler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…