- 18 Temmuz 2022
- 109
- 41
- 28
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.381
ayyy inşallahhhhhh o kadar cok istiyorum kiiii bugun 3. gün daha klomen ile bakalm ne olacakk o duyguyu cok merak ediyorum...Ben 3 yıl korunmadım hiç gebelik olmadı zaten çocuk düşüncemizde yoktu o yüzden hiç takılmamıştım bu konuya. Klomen kullandığım ilk ay oldu gebelikSende de olur inşAllah
Bence pik şu an benim de böyle oldu ertesi gün bi tık daha silikleşti ama yine belliydi, sonra iyice silikleşti.Canlarımçok teşekkür ederim. Sondakini az önce yaptım. Sanırım yaklaşıyorum. Fotoda aynı gibi duruyor olabilir belki ama T çizgisi C ile tam olarak aynı renk ve kalınlıkta değil. Sanırım tam koyulaşmaya zaman var demek bu ?
çatladıktan sonra da 2 gün devam edin mutlaka sonra dinlenme molasıCanlarımçok teşekkür ederim. Sondakini az önce yaptım. Sanırım yaklaşıyorum. Fotoda aynı gibi duruyor olabilir belki ama T çizgisi C ile tam olarak aynı renk ve kalınlıkta değil. Sanırım tam koyulaşmaya zaman var demek bu ?
Bebeğim aynı kalınlıkta olmasına gerek yok.Canlarımçok teşekkür ederim. Sondakini az önce yaptım. Sanırım yaklaşıyorum. Fotoda aynı gibi duruyor olabilir belki ama T çizgisi C ile tam olarak aynı renk ve kalınlıkta değil. Sanırım tam koyulaşmaya zaman var demek bu ?
Ayy hadi inşallah kuzum çok teşekkür ederim iyi ki varsın, varsınız hepinizBebeğim aynı kalınlıkta olmasına gerek yok.akşama tamamen pik olur. Bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın aralıksız 3-4 gün
Bence pik şu an benim de böyle oldu ertesi gün bi tık daha silikleşti ama yine belliydi, sonra iyice silikleşti.
Bugünden başlayın denemelere hayırlısı olur inşallah
Anlaşılan bir kaç gün bana boş durmak yokçatladıktan sonra da 2 gün devam edin mutlaka sonra dinlenme molası
Türk kahvesinin zararı yoktur diye biliyorum ama benim takip ettigim dokktor günde 2 fincan içebilirsiniz diyor. Diger kahveler zararlı benceBende kesin 2 tane Türk kahvesi içerim canım bende merak ettim eğer ki oluyorsa tüketmicem
Aslında filtre kahve ve türk kahvesi aynı çekirdek yapısına sahip sayılır. O yüzden burada önemli olan çekirdek kahve tüketimi. Öyle nescafe filan değil yani. Onlar kahve bile değil.Ama mümkünse hiç içmemek.Türk kahvesinin zararı yoktur diye biliyorum ama benim takip ettigim dokktor günde 2 fincan içebilirsiniz diyor. Diger kahveler zararlı bence
T çizgisi ilk günlerdeki gibi silikleşene kadar devam et bakalım ne kadarlık bir süreç olacak. Ben 2 ay takvimle deneyip bu ay ovülasyonla gebe kaldım inşallah sağlıkla nasip olurAnlaşılan bir kaç gün bana boş durmak yokcanım benim Rabbim bana, sana, hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin bakalım şu çatlama olayım senle aynı mi gidecek. Bazı kişilerin testini hatırlıyorum 2-3 gün falan pik kalıp sonra çatlıyormuş ama belli de olmaz
Ay kuzum cok sevindim senin adina saglikla ilerlersin inşallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum darisi istiyenlerin basina inşallahEvet canım
Nes kafe çok zararlı diye biliyorum bende kuzum zaten hiç içmem. Ama türk kahvesi vazgeçilmezim günde 1 e düşürebilirim bebişim benimleyseAslında filtre kahve ve türk kahvesi aynı çekirdek yapısına sahip sayılır. O yüzden burada önemli olan çekirdek kahve tüketimi. Öyle nescafe filan değil yani. Onlar kahve bile değil.Ama mümkünse hiç içmemek.
Çok sağol birtanem, aminnn inşallahAy kuzum cok sevindim senin adina saglikla ilerlersin inşallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum darisi istiyenlerin basina inşallah
Ben pat diye söylicem vallaKızlar gebe kalırsanız kocalarınıza nasıl söyliceksiniz
Evet evet günde 1 fincan doktor da sorun etmiyorsa ideal.Nes kafe çok zararlı diye biliyorum bende kuzum zaten hiç içmem. Ama türk kahvesi vazgeçilmezim günde 1 e düşürebilirim bebişim benimleyse
Ay inşallah ağzından bal damlıyor bitanem
Ben bir kutuya testleri koydum içine de not yazdım "merhaba babacım" diye. Dedim bu kutu dün sana geldi kargoyla söylemiş miydim. Yooo dedi. Aldı açtı bir baktı şok. Telefonumu da bir yere yerleştirdim kamera açmıştım çekti bizi öyleKızlar gebe kalırsanız kocalarınıza nasıl söyliceksiniz
Canım bu kuruma çizgisi gibi, sap sarı olmuş testler.Geçen ayda testim yanılttı beni bu ay da geçen ayda bayağı koyu bir çift çizgi vardı kuruma gibi değildi bu ayda aynısı oldu 2 gün önce test yaptım yine aynı şekil oldu ama bu sefer ilk 10 dakkada hicbirsey cikmadi yarım saat içinde çıktı testi atiyorum şimdi üstteki geçen ayın testi alttaki iki gün önce yaptığım test geçen ayda heveslenip kursağımda kaldığı için sizinle paylaşmamıştım dün yaptığım testte 2. Çizgi hiç çıkmadı ama adette olmadim.filtresiz ve filtreli atiyorum. Benim cisimde mi bir sıkıntı var testler mi bozuk anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?