- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.341
Aaa evet hesabı da yapan bendim şimdi hatırladımİlişkiden 10 gün sonra falan kahrevengi lekelenmem oldu sonra test yaptım silik çizgi çıktı bata 8 gün vardı erken döllenmeymiş sanırım buradaki kızlar öyle söyledi sattan 5 gün somra birliktelik olmuştu çünküteşekkürler canım
Normal canım8# gün önce 0.4 olan değer 1.2 olmuş normal mi
O kadar çeteremi tuttunuz bu kadar çabuk unutulmam üzüyorAaa evet hesabı da yapan bendim şimdi hatırladım
Düşer canımKızlar yerleşmede ateş düşer mi çıkar mı
Mazur görO kadar çeteremi tuttunuz bu kadar çabuk unutulmam üzüyor
Yok yok bekleme bakAma insan bir işaret bekliyor ya
Canım ben kullandım adetin 5. Günü başladım 5 gün sabah akşam içtim aynı zamanda inofolic de kullandım 3 yumurtam gelişti. Çatlatma iğnesi olmadım. Bugün adetin 22. Günü. Bekliyorum. Adetin 15. Ve 17. Günlerinde çatlamamı hissettim ateş ile takipteyim çünkü.herkese merhaba klomen kullanıp gebelik elde eden var mı acaba bana umut olacak kim varrrr adetin 3. günü klomen başladım çatlatma olmaycak , ek olarak c life kapsül kullanıyorum pko yum bu arada 2 yıllık evliyim hiç korunmadık fakat gebelik olmadııı
Yukarı da aynı benim dediğim gibi yazmıştı kuzum
DüşüyormuşKızlar yerleşmede ateş düşer mi çıkar mı
aaa süper Rabbim evladınıza kavusmayı nasip etsin insallah ben inofoloic kullandım ama pek bi faydasını göremedim .. c life macunu da yiyemedim bu yüzden c life kapsülünü aldım onunla birlikte kullanıyorum simdi ne zaman test yapacaksınız acabaCanım ben kullandım adetin 5. Günü başladım 5 gün sabah akşam içtim aynı zamanda inofolic de kullandım 3 yumurtam gelişti. Çatlatma iğnesi olmadım. Bugün adetin 22. Günü. Bekliyorum. Adetin 15. Ve 17. Günlerinde çatlamamı hissettim ateş ile takipteyim çünkü.
Tabi kuzum evde testim bile yoktu adetime 1 gün kalmıştı yemek yapıyordum dedim ya ne olucak ovu testi yapayım hamilelik olursa pik gösteriyormuş öylede oldu pik gösterdi ama kesinlikle inanmadım yani sıfır belirti sadece kasıklarda doluluk vardı bu kadar
Amin inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşalım hayırlısı ileaaa süper Rabbim evladınıza kavusmayı nasip etsin insallah ben inofoloic kullandım ama pek bi faydasını göremedim .. c life macunu da yiyemedim bu yüzden c life kapsülünü aldım onunla birlikte kullanıyorum simdi ne zaman test yapacaksınız acaba
Ya işte bende de Şuan hiç belirti yok. Kasıklarda doluluk klomen kullandığım sıra vardı o da geçti. Bekleyelim o zaman . Allahtan umut kesilmezTabi kuzum evde testim bile yoktu adetime 1 gün kalmıştı yemek yapıyordum dedim ya ne olucak ovu testi yapayım hamilelik olursa pik gösteriyormuş öylede oldu pik gösterdi ama kesinlikle inanmadım yani sıfır belirti sadece kasıklarda doluluk vardı bu kadar
Ya işte bende de Şuan hiç belirti yok. Kasıklarda doluluk klomen kullandığım sıra vardı o da geçti. Bekleyelim o zaman . Allahtan umut kesilmez
Hiç belli olmaz canım sen elinden geleni yapıyorsun Allah ne ederse güzel ederYa işte bende de Şuan hiç belirti yok. Kasıklarda doluluk klomen kullandığım sıra vardı o da geçti. Bekleyelim o zaman . Allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?