2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aaa evet hesabı da yapan bendim şimdi hatırladım

herkese merhaba klomen kullanıp gebelik elde eden var mı acaba bana umut olacak kim varrrr adetin 3. günü klomen başladım çatlatma olmaycak , ek olarak c life kapsül kullanıyorum pko yum bu arada 2 yıllık evliyim hiç korunmadık fakat gebelik olmadııı

Canım ben kullandım adetin 5. Günü başladım 5 gün sabah akşam içtim aynı zamanda inofolic de kullandım 3 yumurtam gelişti. Çatlatma iğnesi olmadım. Bugün adetin 22. Günü. Bekliyorum. Adetin 15. Ve 17. Günlerinde çatlamamı hissettim ateş ile takipteyim çünkü.

aaa süper Rabbim evladınıza kavusmayı nasip etsin insallah ben inofoloic kullandım ama pek bi faydasını göremedim .. c life macunu da yiyemedim bu yüzden c life kapsülünü aldım onunla birlikte kullanıyorum simdi ne zaman test yapacaksınız acaba

Tabi kuzum evde testim bile yoktu adetime 1 gün kalmıştı yemek yapıyordum dedim ya ne olucak ovu testi yapayım hamilelik olursa pik gösteriyormuş öylede oldu pik gösterdi ama kesinlikle inanmadım yani sıfır belirti sadece kasıklarda doluluk vardı bu kadar

Son iliskim 18. Gunde oldu uzerinden gecen 9. Gun bugun test yaptim negatif cikti pco var gec yumrtlarm buyuk ihtimal 18-20 arasi gunlerimde ama bu ay ovulasyon kullanmadim tam bilemiyorum sadece 17. Gunumde yumrtlama akintim gelmisti
Pozitif olma ihtimali varmi bat 29 u

Amin inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşalım hayırlısı ile ben geçen ay da kullanmıştım inofolic fayda etmişti yumurtlama tarihimi öne çekmişti. Bu ay da klomenle daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Ya şimdi testi ilk yumurtaya göre mi yoksa ikinci yumurtaya göre mi yapmalıyım kararsız kaldım. Pazartesi ya da çarşamba yapmayı düşünüyorum.

Ya işte bende de Şuan hiç belirti yok. Kasıklarda doluluk klomen kullandığım sıra vardı o da geçti. Bekleyelim o zaman . Allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…