- 18 Temmuz 2022
- 109
- 41
- 28
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.361
hayırlısı olsun hakkımızda ya bu aydan umutluyum tabi düşünmemekte lazım cok... rahim filmi de çekildim sperm testi de verdik hiçbi sorun yok sadece pkos var işte hiç korunmamamıza rağmen 2 yıldır olmaması beni korkuttu açıkcası 1 asılama yapıldı olumsuz sonuclandı falan filan :)Ya işte bende de Şuan hiç belirti yok. Kasıklarda doluluk klomen kullandığım sıra vardı o da geçti. Bekleyelim o zaman . Allahtan umut kesilmez
Erken geç inşallah buradaki herkes bu ay bunu tadacakMazur görovulasyon haftası saatlerin hesabını yapan biz, erken döllenmeyi görünce ağzımız sulandı
Aynı kuzum bende de hiç sorun yok 14 aydır deniyorum rahim filmi çekildi sperm testi yapıldı pkos dahi yok ama olmuyor yine de. Demek ki zamanı var diyip bekliyorum inşallah güzel haberler verebiliriz birbirimizehayırlısı olsun hakkımızda ya bu aydan umutluyum tabi düşünmemekte lazım cok... rahim filmi de çekildim sperm testi de verdik hiçbi sorun yok sadece pkos var işte hiç korunmamamıza rağmen 2 yıldır olmaması beni korkuttu açıkcası 1 asılama yapıldı olumsuz sonuclandı falan filan :)
Aynen canım elimden geleni yapıp Rabbime bırakıyorum sonucunu inşallah hayırlısı olurHiç belli olmaz canım sen elinden geleni yapıyorsun Allah ne ederse güzel eder
Evet canımKiz hamilemisin gercekten
Ben 2 klomen kullandım . Yumurta gelişti çatladı ama gebelik oluşmadı sonrasında femaraya geçtik bu ay 3. Femeram yine ay ı şekilde bundada yumurtam oluşuyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor geçen yıllarda rahim filmide çektirmiştim sperm sayımı bs bütün testler normal. ama bu ay farklı umutluyum dua edelimherkese merhaba klomen kullanıp gebelik elde eden var mı acaba bana umut olacak kim varrrr adetin 3. günü klomen başladım çatlatma olmaycak , ek olarak c life kapsül kullanıyorum pko yum bu arada 2 yıllık evliyim hiç korunmadık fakat gebelik olmadııı
Bebişim özelden yazsaydın yaSelam kızlar çok şeyler kaçırıyorum
Çok fazla konuşmalar birikiyor
Kim hamiş onu bıle takip edemıyorum
Hamiş arkadasları tebrik ederım
Afratafrac ne yaptı?
Beta takibi yaptırıyormu??
Yaaa seni yerim. Nasıl da aklında tutmuş.selam canım
A Afratafrac ın betası en son 300 küsürdü galiba. 2 kere baktırdı güzel bir artış gördü şuan beklemede. 4 eylülde 6+6 olunca doktora gidecek topik başkanı biricik hamişimiz
22 1. gün canım. Benim de 3'ü gece çatladı 4'ünden itibaren saydım doğru çıktı.21i gece çatlama oldu kızlar 22 sinden itibaren mi sayayım 23 ünden itibaren mi :)
Ben 3 yıl korunmadım hiç gebelik olmadı zaten çocuk düşüncemizde yoktu o yüzden hiç takılmamıştım bu konuya. Klomen kullandığım ilk ay oldu gebelikhayırlısı olsun hakkımızda ya bu aydan umutluyum tabi düşünmemekte lazım cok... rahim filmi de çekildim sperm testi de verdik hiçbi sorun yok sadece pkos var işte hiç korunmamamıza rağmen 2 yıldır olmaması beni korkuttu açıkcası 1 asılama yapıldı olumsuz sonuclandı falan filan :)
Şimdi yap canım bir şey olmazKızlar bikaç gündür ovulasyon testi yapıyorum. İlk defa yapıyorum. Saat fark eder mi? Ben 3-4 gündür hep saat 17:00 da yaptım. Bugün 16 da yapsam bişey değişir mi. Tam da az bi koyuluk gözükmüştü dün ilk defa. Bugün Kendimi çok tuttum dayanamadım şimdi wc ye gittim. Yani 1 saat sonra idrar gelir mi bilmiyorum şimdiki idrarla yapsam bişey olur mu ki
DüşüyorKızlar yerleşmede ateş düşer mi çıkar mı
herkese merhaba klomen kullanıp gebelik elde eden var mı acaba bana umut olacak kim varrrr adetin 3. günü klomen başladım çatlatma olmaycak , ek olarak c life kapsül kullanıyorum pko yum bu arada 2 yıllık evliyim hiç korunmadık fakat gebelik olmadııı
Yok kız o kadardan bişi olmaz. aşağı yukarı aynı sat aralığında yapmak önemli sadece. Ben 3 te de yaptım 5 te de. Sıkıntı yok.Kızlar bikaç gündür ovulasyon testi yapıyorum. İlk defa yapıyorum. Saat fark eder mi? Ben 3-4 gündür hep saat 17:00 da yaptım. Bugün 16 da yapsam bişey değişir mi. Tam da az bi koyuluk gözükmüştü dün ilk defa. Bugün Kendimi çok tuttum dayanamadım şimdi wc ye gittim. Yani 1 saat sonra idrar gelir mi bilmiyorum şimdiki idrarla yapsam bişey olur mu ki
Insallah canimmİnşallah pazar günü güzel haberler veririz birbirmize kuşum
Şimdi yap canım bir şey olmaz
CanlarımYok kız o kadardan bişi olmaz. aşağı yukarı aynı sat aralığında yapmak önemli sadece. Ben 3 te de yaptım 5 te de. Sıkıntı yok.
ben 3 defa denedim femara + ovitrelle olmadı benim de döllenmeBen 2 klomen kullandım . Yumurta gelişti çatladı ama gebelik oluşmadı sonrasında femaraya geçtik bu ay 3. Femeram yine ay ı şekilde bundada yumurtam oluşuyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor geçen yıllarda rahim filmide çektirmiştim sperm sayımı bs bütün testler normal. ama bu ay farklı umutluyum dua edelim
İnsülin direncim vardı ve yendim çok şükür. Hepsinin başında ekmek makarna gibi tüm karbonhidratları kesmek gerekiyor. Sadece patates tarzı doğal yiyeceklerden almak gerekiyor. Şeker ve tatlı klesinlikle olmamalı. Ayrıca hareket aşırı önemli. Çok kısa sürede yener ve kilo vermeye başlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?