2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ya işte bende de Şuan hiç belirti yok. Kasıklarda doluluk klomen kullandığım sıra vardı o da geçti. Bekleyelim o zaman . Allahtan umut kesilmez
hayırlısı olsun hakkımızda ya bu aydan umutluyum tabi düşünmemekte lazım cok... rahim filmi de çekildim sperm testi de verdik hiçbi sorun yok sadece pkos var işte hiç korunmamamıza rağmen 2 yıldır olmaması beni korkuttu açıkcası 1 asılama yapıldı olumsuz sonuclandı falan filan :)

Aynı kuzum bende de hiç sorun yok 14 aydır deniyorum rahim filmi çekildi sperm testi yapıldı pkos dahi yok ama olmuyor yine de. Demek ki zamanı var diyip bekliyorum inşallah güzel haberler verebiliriz birbirimize

Kızlar bikaç gündür ovulasyon testi yapıyorum. İlk defa yapıyorum. Saat fark eder mi? Ben 3-4 gündür hep saat 17:00 da yaptım. Bugün 16 da yapsam bişey değişir mi. Tam da az bi koyuluk gözükmüştü dün ilk defa. Bugün Kendimi çok tuttum dayanamadım şimdi wc ye gittim. Yani 1 saat sonra idrar gelir mi bilmiyorum şimdiki idrarla yapsam bişey olur mu ki

Ben 2 klomen kullandım . Yumurta gelişti çatladı ama gebelik oluşmadı sonrasında femaraya geçtik bu ay 3. Femeram yine ay ı şekilde bundada yumurtam oluşuyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor geçen yıllarda rahim filmide çektirmiştim sperm sayımı bs bütün testler normal. ama bu ay farklı umutluyum dua edelim

Selam kızlar çok şeyler kaçırıyorum
Çok fazla konuşmalar birikiyor
Kim hamiş onu bıle takip edemıyorum
Hamiş arkadasları tebrik ederım
Afratafrac ne yaptı?
Beta takibi yaptırıyormu??
Bebişim özelden yazsaydın ya Ben şu anda beklemedeyim kuzum. Beta takibi yaptırmıyorum. 4 Eylül nasipse ilk doktor randevum var.

selam canım
A Afratafrac ın betası en son 300 küsürdü galiba. 2 kere baktırdı güzel bir artış gördü şuan beklemede. 4 eylülde 6+6 olunca doktora gidecek topik başkanı biricik hamişimiz
Yaaa seni yerim. Nasıl da aklında tutmuş. allahım sana da bu ay bebiş haberini almayı nasip etsin kuzum

Ben 3 yıl korunmadım hiç gebelik olmadı zaten çocuk düşüncemizde yoktu o yüzden hiç takılmamıştım bu konuya. Klomen kullandığım ilk ay oldu gebelik Sende de olur inşAllah

Şimdi yap canım bir şey olmaz

fnd_50 mız bu ay klomen kullandı nasipse haftaya güzel haberini alacağız.

Yok kız o kadardan bişi olmaz. aşağı yukarı aynı sat aralığında yapmak önemli sadece. Ben 3 te de yaptım 5 te de. Sıkıntı yok.

Kızlar ilaçları unutuyorum böyle bir şey yaptım bir sıkıntı olmaz demi

Eklentiler

• IMG_20230825_162124.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 80
Şimdi yap canım bir şey olmaz
Yok kız o kadardan bişi olmaz. aşağı yukarı aynı sat aralığında yapmak önemli sadece. Ben 3 te de yaptım 5 te de. Sıkıntı yok.
Canlarım çok teşekkür ederim. Sondakini az önce yaptım. Sanırım yaklaşıyorum. Fotoda aynı gibi duruyor olabilir belki ama T çizgisi C ile tam olarak aynı renk ve kalınlıkta değil. Sanırım tam koyulaşmaya zaman var demek bu ?

Eklentiler

• 20230825_162409.webp
    10 KB · Görüntüleme: 79
ben 3 defa denedim femara + ovitrelle olmadı benim de döllenme

melisaa93 inşallah aşkolar bu ay başı düzenli kullanmaya başlıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…