- 24 Şubat 2023
- 2.236
- 2.191
- 30
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Sizde sayıda mi sorun vardi hızda miMerhaba canım, benim eşiminde sperm değerleri düşüktü varkoselden dolayı. Ameliyat oldu sonrasında değerlerini düzeltmek için dr Proxeed plus diye bir takviye verdi. Bunu en az 3 ay kullanması gerekiyor araştırabilirsin ilaç değil vitamin takviyesi. Birde keçiboynuzu, kabak çekirdeği, kaju bunlar sprem için önemli. Bizim son verdiğimiz testte sperm değerleri tamamen normal çıktı ama hergün kabak çekirdeği yiyor eşim bide keçibounuzu pekmezi içiyor düzenli. Bunları araştırıp deneyebilirsiniz.
Bnm işlem dha farkli sanirim laporoskopi gibi biişi dediler rahim içinden mi yoksa dişaridan bi müdahale mi onu sormadim bu yüzden endişeliyim ama sonrasinda gebelik ihtimali artiyomş bunu duydumhiç endişe etme bence akıına bırak canım hatta vajinadan yapılan işlemler sonrasında daha kolay gebelik oluşabiliyormuş yani bende işlemden önce çok okumuştum olduklarında korunmayı bıraktıkları ay daha kolay gebelik oluyormuş yazıyordu benim çok kanamam vardı adetim 20 gün sürüyordu ben bu sebeple histerskopi oldum. vajhinada tam kesenin olacagı yerde portakal büyüklügünde bir myom vardı onu aldırdım
Bizim hızı normaldi canım, sayıda ve morfolojide sıkıntı vardı.Sizde sayıda mi sorun vardi hızda mi
iyi bir doktor demekki ultrasonda gördüyse inşallah ummadığın anda bebiş geliverir :)İnşallah canım rahim filminde çikti direnç göstersi dedi doktor ama o başka doktordu bu adam prof bu gördü ultrasyonda gördü hemse şok oldm
Ay inşallah ya canım amin dr çok iyi prof mehmet okan özkaya yani adam seminerlere kongrelere katiliyor ingilizce seminerler veriyor aşiri iyi randavu alamiyoruz düşününiyi bir doktor demekki ultrasonda gördüyse inşallah ummadığın anda bebiş geliverir :)
Bizim sayı ve morfoloji düşüklüğü vardı, hızı normal aralıktaydı. Sayıyı yükseltti, son verdiğimiz testte morfoloji de düzelmişti.Bnde kullandirayim proxxes plus ya hıza iyi geldi demi
Bizim sayida sorun yokda hız da var aldim yine de bakalm hıza da etki eder inşallah yaBizim sayı ve morfoloji düşüklüğü vardı, hızı normal aralıktaydı. Sayıyı yükseltti, son verdiğimiz testte morfoloji de düzelmişti.
inşallah vesile olur iyi doktora denk gelmekte öenmliAy inşallah ya canım amin dr çok iyi prof mehmet okan özkaya yani adam seminerlere kongrelere katiliyor ingilizce seminerler veriyor aşiri iyi randavu alamiyoruz düşünün
İnşallah. Denemekten zarar gelmez ilaç değil sonuçta vitamin takviyesi.Bizim sayida sorun yokda hız da var aldim yine de bakalm hıza da etki eder inşallah ya
İyi yaptın, yararı olur zaarı olmaz.Bizim sayida sorun yokda hız da var aldim yine de bakalm hıza da etki eder inşallah ya
ekledim kuzum. Öncelikle kaybın için üzgünüm, Allahım başka yaşatmasın. Sağlıklı bir gebelik olsun inşallah yaşayacağımız gebelik
ekledim kuzum. Öncelikle kaybın için üzgünüm, Allahım başka yaşatmasın. Sağlıklı bir gebelik olsun inşallah yaşayacağımız gebeliktez zamanda güzel haberi alıp burada kutlama yaparız umarım
Bnmdd 12.güne kdr silik görmüştüm iğne etkisi ile maalesef regl olmştm o kişiden kişiye değişiyo bnc canım ya inş hamişsndrMerhaba kızlar çatlatma iğnesinin 12 günü bugün test yaptım adet tarihin cumartesi günü silik çıktı ama sevineyim mi bilemedim böyle olup gebelik olan varmı aranızda
canim ben yurtdisinda yasiyorum burdan aldim ama eminim türkiyedede vardir mutlakaCanım nerden aldn onu trendyoldan mi resmi var mi
Amin inşallah Allah razı olsun 12 gün iğnenin etkisi geçiyor diye biliyorum amaBnmdd 12.güne kdr silik görmüştüm iğne etkisi ile maalesef regl olmştm o kişiden kişiye değişiyo bnc canım ya inş hamişsndr