- 13 Ekim 2022
- 4.630
- 6.282
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #21.481
amin canım sen bugün test yaptınmı yaptıysan at gözlerimiz şenlensinOlabilir canım. Öne çeken oluyor herhalde sen sabahları güzel yemişsin. Ben yiyemiyordum. Aç karnına daha etkili oluyor bence diğer ilaçlarla da birleşince sende erkene çekti demek. İnşallah olumluya işaret olsun hepsi
İnsanların gerçekten gözü kalıyo. Benim de bir yandan çekincem o.Bana kalsa doğurunca söylerim ama en yakınlarıma 2 ayı geçtikten sonra söyleyeceğim onun dışında kimseye söylemeyeceğim İnşAllah nasip olursaBir araya gelip gören olursa da öğrenir
bende kımyasal olmasından korkuyorum acıkcası. 6-12 gun ıcınde belli oluyormuş yazıyor. tesekkurlerBen de geç söylerim herhalde, ilkinde cahildim beta değerimi öğrendim daha doktora gitmeden söyledik herkese bilmiyoruz tabii o zaman kimyasal ne, dış gebelik vs ne sanıyoruz ki hamileysen hamilesindir şükür bir şey olmadı da ikinci de bilinçlendim tabii söylemedik nitekim de kimyasal oldu kimse öğrenmeden bitti
Yaa seni kaçırmışım hamile misinbende kımyasal olmasından korkuyorum acıkcası. 6-12 gun ıcınde belli oluyormuş yazıyor. tesekkurler
Merak edip 4 gündür ateşimi ölçüyordum. 36.6 ve 36.5 civarındalar normalde. Bu sabah 35.5 çıktı adet mi olcam acaba diye düşündürtmedi değil. 1 derece birden inmiş.İnsallah bebistendir seninde canım
Kimyasal gebelikte nasıl belirtiler oldu normal hamilelik gibimiydi farkları var mıydıBen de geç söylerim herhalde, ilkinde cahildim beta değerimi öğrendim daha doktora gitmeden söyledik herkese bilmiyoruz tabii o zaman kimyasal ne, dış gebelik vs ne sanıyoruz ki hamileysen hamilesindir şükür bir şey olmadı da ikinci de bilinçlendim tabii söylemedik nitekim de kimyasal oldu kimse öğrenmeden bitti
aynı belirtileri. bhcg artısı beklenenn duzeyde olmayınca dusuyor. dr takipli oluyosunKimyasal gebelikte nasıl belirtiler oldu normal hamilelik gibimiydi farkları var mıydı
yok askusum henuz bilmiyorum. ama geciktimYaa seni kaçırmışım hamile misin
en iyisi öyle canım kem gözlüler cok bende hamile kalırsam bir tek size ve en azından riskli dönem bittikten sonra söylemeyi düşünüyorum o da cok yakınlarımaBana kalsa doğurunca söylerim ama en yakınlarıma 2 ayı geçtikten sonra söyleyeceğim onun dışında kimseye söylemeyeceğim İnşAllah nasip olursaBir araya gelip gören olursa da öğrenir
Belki yerlesme düsüsüdür öyle diyorlardıMerak edip 4 gündür ateşimi ölçüyordum. 36.6 ve 36.5 civarındalar normalde. Bu sabah 35.5 çıktı adet mi olcam acaba diye düşündürtmedi değil. 1 derece birden inmiş.
Döllenme zamanı oğlumdaki gibi belime bi sancı girmişti orda acaba hamile miyim dedim ama adete yaklaştıkça da her yerimde sivilce çıktı bu sefer dedim adet olacam. Bir de bende yerleşme kanaması olmamıştı ilkinde, bunda kahverengi lekelenme oldu battan 5 gün önce kadar ve hep devam etti ordan anladım hamileysem bile ters giden bir şey olduğunu.Kimyasal gebelikte nasıl belirtiler oldu normal hamilelik gibimiydi farkları var mıydı
Valla canım eğer kendimi tutabilirsem bende çevreme geç söylemeyi düşünüyorum. Hatta mümkünse eşime bile söylemicem. Çünkü caağnım kocam heyecandan çenesini hiç kapalı tutamaz dakkasında bütün dünya duyar. Her açıdan gizli tutulmalı bence. Çünkü ilk 3 ayı atlatırsak bebek tutunmuş olur. Heleki daha evvel sıkıntıların olmuşsa saklayabildiğin kadar saklaCanlar şimdi eğer yeniden nasip olduysa bu sefer yakın çevreme aileme de geç söylemeyi düşünüyorum. yaşadıklarından ötürü. En az 11-12 hafta düşünüyorum biraz daha riski kalkınca.sizlerib düşünceleri nedir bu konuda merak ediyorum.
7. gün ile 10 gün arası yerleşme düşüşü olabiliyor ateşte 10. günden sonraki ateşte düşüş varmı yokmu ona göre bişey söylenebilir canım şimdiden regl olacam kafasına girmeMerak edip 4 gündür ateşimi ölçüyordum. 36.6 ve 36.5 civarındalar normalde. Bu sabah 35.5 çıktı adet mi olcam acaba diye düşündürtmedi değil. 1 derece birden inmiş.
Test yapsana gecikmişsin deyok askusum henuz bilmiyorum. ama geciktim
Benim testler negatif, adet beklicem inşallah sizler pozitif görürsünüzGünaydınnnnnnnnnnnnMuhteşem bir gün diliyorum hepimiz için. Umarım bugün de bol pozitifli bir gün yaşarız.
Benim Bat'a 6 gün kaldı Dpo ise 7. gün.
Gece hiç uyuyamadım desem yeridir. Öyle sıcak basması yaşadım ki döndüm de döndüm. Ayaklarımın altı yanıyordu resmen. Hala alev gibiyim.Bir belirti de olabilir olmayada bilir.
Bat'larımız aynı olan kızlar sizlerde var mı bir belirti.
monimoni @gunes050 @HilKlk Karusel @destinesiaa Gul220 S Sevimli_35
Canım sizler ne durumdasınız?
@Bqm0 @Bright-1619
ne kadar sure sonra sokuldu peki adetin?Döllenme zamanı oğlumdaki gibi belime bi sancı girmişti orda acaba hamile miyim dedim ama adete yaklaştıkça da her yerimde sivilce çıktı bu sefer dedim adet olacam. Bir de bende yerleşme kanaması olmamıştı ilkinde, bunda kahverengi lekelenme oldu battan 5 gün önce kadar ve hep devam etti ordan anladım hamileysem bile ters giden bir şey olduğunu.
senden de test bekliyoruz e gecikmiş bide neyi bekliyorsunyok askusum henuz bilmiyorum. ama geciktim
Ya evet o da geldi aklıma ama 7. günde oluyormu ki o düşüş. Sanki 5-6. günlerde olmuyor muydu biraz kafam karıştı. Neyse. Pazar günü öğreneceğiz. Kaldı 3 günBelki yerlesme düsüsüdür öyle diyorlardı
ayy suan bi korktum.Test yapsana gecikmişsin de
Yok canım genelde 6.7 gün oluyormuş sen yarın ölc eger yükselirse büyük ihtimal öyle olabilirYa evet o da geldi aklıma ama 7. günde oluyormu ki o düşüş. Sanki 5-6. günlerde olmuyor muydu biraz kafam karıştı. Neyse. Pazar günü öğreneceğiz. Kaldı 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?