2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar arkadaşıma doktor transfer öncesi ovitrelle vermiş çatlatma iğnesi yani 🤔
Neden sizce anlamadım ben
Doktoruna da soramamış doktoru biraz sert 😟

Evet dediginiz gbi sanirim çatlamamis kist olusmus.. adet olunca gel bi igne verecegim dedi sanirim ayni igne.. ama bu igneden sonra tekrar adet olduktan sonra baslayacagiz oyle anladim.. insallah doktor kontrolunuz olunlu gecer bisey cikmaz artik zamani gelmistir ve olur.. umarim tez zamanda hayirlisiyla ve kolaylikla nasip olur tum isteyenlere🤲
İğnenenin ismi lucrin depot adet olunca 21.gün vurul sonra tekrar adet olunca haber ver dedi yarın adetin 3.günü kontrol var.
Amin canım inşallah tez zamanda isteyen herkese nasib olsun 🤲

Bence havuza girmeyin, enfeksiyon riski artar tabi yine de doktorunuza bir danışın
Sordum sıkıntı olmaz dedi ben yüzme bilmiyorum ya oyzden yazıldım öğrenmek için birde tatile gidemedik bu sıcaklarda havuz iyi gelir diye düşündüm bakalım ☺️

İğnenenin ismi lucrin depot adet olunca 21.gün vurul sonra tekrar adet olunca haber ver dedi yarın adetin 3.günü kontrol var.
Amin canım inşallah tez zamanda isteyen herkese nasib olsun 🤲
Ayni sekilde ilerleyecek benmde sanirim.. umarim sizinde baska problem cikmaz hersey yolunda gider ve pozitif haberlerinizi paylasirsiniz bizimle🙏😊

Rabbim yardımcın olsun yolunu açsın kolaylaştırsın inşAllah . 1.ci neden olmadı :KK43:
İlki tuttu düşük yaptım ikinci hiç tutmadı 3 embriyo oluşmuştu zaten. Bir sene sonra tekrar başladık. Bizim sorun eşimin sperm sayısı çok az ve morfoloji kötü

Kan pıhtılaşması varmış bende düşük yaptıktan sonra öğrendik

Kızlar size birşey soracağım şimdi ben adeti bklyrm 30 temmuz BAT Ağustos ayı için yüzme kursuna yazıldım Ağustos ta tedavi başlayacak muhtemelen de yumurta toplama felan yapılacak sizce havuza girmemde sakınca olur mu o süreçte?
Ben transfer oldum, havuzu denizi yasakladılar

merhabalar ben de adetimi bekliyorum adet olunca ignelere başlayacagım. 24 yaşındayım eşim de problem yok benim amh degerim düşük ve yıllardır çikolata kisti hastasıyım daha once bi aşılama oldum. gercektrn cok yorucu bir sürec maddi manevi. inşallah bizler de en kısa zamanda hayırlısı ile anne olabiliriz💖🌺

merhabalar ben de adetimi bekliyorum adet olunca ignelere başlayacagım. 24 yaşındayım eşim de problem yok benim amh degerim düşük ve yıllardır çikolata kisti hastasıyım daha once bi aşılama oldum. gercektrn cok yorucu bir sürec maddi manevi. inşallah bizler de en kısa zamanda hayırlısı ile anne olabiliriz💖🌺
Hoşgeldin canım ☺️💖
Bende 24 yaşındayım
1 aşılama oldum

şimdi tüp bebek tedavisinde transfer sürecindeyim Allah yardımcımız olsun 💖

Hoşgeldin canım ☺️💖
Bende 24 yaşındayım
1 aşılama oldum

şimdi tüp bebek tedavisinde transfer sürecindeyim Allah yardımcımız olsun 💖
Bende 24 üm ayyy sizinle kader ortağıyım hayırlısı ile daha fazla beklemeden inşallah bizde kavuşuruz 🤲🏻

X