Evet canim rehl agrısı gibi karına veya kasıklara agrı girer ben pozitif haberi aldim şükür inşaAllah sende alirsinMerhaba hanımlar bugün transferin 5. Günü regl ağrısı gibi ağrım var sizde de oldu mu böyle acaba
Doktorunuza haber verin kansulandirici kullaniyosanız kullandırtmıycak büyük ihtimal progestan fitilde verebilir kullanmıyorsanızİyi akşamlar kızlar ben lavaboya gittim çok az peçeteye kahve leke geldi ama çok az bişey olur mu bugün transferden sonra 7.gün
Ebru öztürk sizdemi bahcecideydimiz farklı şubeleri var gerçiBahçecide kime gittin sen canım
4.gün pozitif çıktı.Kaset test transferin kaçıncı gününde yaptın pozitif çıktı
Ben ilk iki denememde dışarıdan bir doktorla bahçeciye gitmiştim. Üçüncü denememde Ebru hocaya gittik ama embriyo oluşmadı. Ben pek memnun kalmadım. Doktorun kafası karışık gibi. Beni bir sefer aradı embriyo oluşmadı dedi. Beş gün sonra tekrar aradı hiç konuşmamışız gibi yine embriyoların oluşmadığını söyledi. Görüşmeye gittik bilgisayardan eski kayıtlara baktı sizin bir gebelik varmış dedi. Yok dedim bizim ikisi de negatifti. Böyle değişil değişik şeyler. Bir iletişimsizlik var yoğunluktan kaynaklı. O yüzden daha gitmek istemiyorum oraya. Önceki doktordan da iki tane dondurulmuş embriyomuz var orada. Şimdilik bekliyor onlar da bakalım naparız.Ebru öztürk sizdemi bahcecideydimiz farklı şubeleri var gerçi
Şükür sağlıkla ilerlesinler aynı gün bebeleriEvwt canim ikinci denememdi bu .Ben bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdim canim
Benim de çok çok az 6/7 günlerde gelmişti 9. Gün pozitif gördüm inşallah sizinde ona işarettirİyi akşamlar kızlar ben lavaboya gittim çok az peçeteye kahve leke geldi ama çok az bişey olur mu bugün transferden sonra 7.gün
Yarin sabah yapacagim.test sonucunu atarimTest yapacak mısınız
Ay heyecanlandım umarım pozitif olurrrrYarin sabah yapacagim.test sonucunu atarim
??Kızlar 12 yumurta toplanmıştı 9 u dollenmisti 1i 3.gun iyi kalite donduruldu 2 tane 6. Gun donduruldu yavaş gelistikleri için yani 5. Gun orta kalite dedi doktor transferimiz önümüzdeki aya kaldı
Bugün kontrolde 3. Günü cozdurup 5.gune ulaşmasını bekleyebilirim dedi bende ya gelişmezse dedm imha dedi kalan 2 embriyoyu transfer ederim dedi ee o embriyolarda orta kalite cozuldukten sonra zaten kalite kaybı olacak sizce tercihim nasıl olmalı kafam çok karışık???
Şuan pozitif zaten canım 135 çıktı bu akşam kan testiBenim de çok çok az 6/7 günlerde gelmişti 9. Gün pozitif gördüm inşallah sizinde ona işarettir
Oksapar ve progeston kullaniyorum.oksapar benim de canimi yakiyor ve morartiYa kızlar Enox da Oksapar kadar can yakıyor her yerim mosmor olduhiç aranızda iğne yerine hap isteyen oldu mu yani Dr kabul eder mi acaba ya
Gerçekten o gunlerde belli oluyor mu4.gün pozitif çıktı.
Cumartesi beta 53 çıktı
Pazartesi beta 135 çıktı yani bu akşam
Gerçekten o gunlerde belli oluyor mu yani evde kendimizin yaptigi cubuk testlerde
İnşallah canim.ama hic belirti yokAy heyecanlandım umarım pozitif olurrrr