2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ozel olarak yiyip ictiginiz bir sey var mi tutunsun diye
Yani tutundu mu onu bilmiyorum pazar günü göreceğiz inşallah benimledir 🥰 ama ben sabahları haşlanmış yumurta ve yarım avakado bol yeşillik tüketiyorum. İlaçları saatinde içip günlük 2.5 litre su içiyorum. Akşm yemeğinde de et başım tavuk bakliyat tercih ediyorum. 1 haftada 1 kez Türk kahvesi içtim onun dışında kafein tüketmedim. Sigara kullanıyordum transfer öncesi bıraktım

Kızlar dün transfer oldum uyandığından beri geçmeyen baş ağrım var sürekli uzanıp film izlediğimden uyuya kalıp tekrar kalkıyorum ondan mıdır sizce ağrı kesici içmeli miyim baş ağrısı olan var mıydı

Yani tutundu mu onu bilmiyorum pazar günü göreceğiz inşallah benimledir 🥰 ama ben sabahları haşlanmış yumurta ve yarım avakado bol yeşillik tüketiyorum. İlaçları saatinde içip günlük 2.5 litre su içiyorum. Akşm yemeğinde de et başım tavuk bakliyat tercih ediyorum. 1 haftada 1 kez Türk kahvesi içtim onun dışında kafein tüketmedim. Sigara kullanıyordum transfer öncesi bıraktım
Test günün ne zaman canım. Bende 2aydır bu şekilde besleniyorum yumurta kalitesi için.. umarım işe yaramıştır :)

Merhabalar ben dayanamadım kan verdim 2 adet 4.gün embriyosu
Ama transfer sabahı ovıtrelle yapmıştım 7.günüm 36.5 çıktı beta
cuma ve pazar gene verıcem testi günüm pazartesi
Ne yapayım çok merak ediyorum
Bor de bugün falan adet günüm çok ağrım var normalmi?

Kızlar dün transfer oldum uyandığından beri geçmeyen baş ağrım var sürekli uzanıp film izlediğimden uyuya kalıp tekrar kalkıyorum ondan mıdır sizce ağrı kesici içmeli miyim baş ağrısı olan var mıydı
Dengesiz uykular tansiyonu dengesizleştirir ve baş ağrısı yapar uykunuzu düzene sokmanızı öneririm

Bende 22 temmuzda transfer oldum tuttu Allaha şükür 3 ağustosta öğrendim pozitifim dondurulmuş embriyoydu ilk denemem bu
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın😍 ne bereketli bi ay bu ağustos maşallah 😍 nelere dikkat ettiniz duş ne zaman aldınız değer kaçtı ay anlatın biraz😂

Dengesiz uykular tansiyonu dengesizleştirir ve baş ağrısı yapar uykunuzu düzene sokmanızı öneririm
İşte film izlerken pat dalıyorum ilk transferimde bayağı hareket etmiştim de şimdi kalkmamaya çalışıyorum buyuzden sersemleyıp uyuyorum🥹

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın😍 ne bereketli bi ay bu ağustos maşallah 😍 nelere dikkat ettiniz duş ne zaman aldınız değer kaçtı ay anlatın biraz😂
Çok teşekkür ederim Allah isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 ilk 3 gün hep yattım sadece wc için kalktım 5 gün sonra banyo yaptım iğnelerimi ilaçlarımı aksatmadan kullandım dr sabahları mutlaka bir yumurta ve avokado ye demişti onları tükettim birde advenced plus kullandım dr önerisiyle 🌸

Aynı durumdayım, kahveyi mi kestiniz transfer sonrası?

Aynı durumdayım, kahveyi mi kestiniz transfer sonrası?
Transfer öncesi de çok kahve tüketen biri değildim sonrasında da içmiyorum adlında kalkıp oturduğum zaman yemek masasında geçiyor ama uzanır şekilde koltuğa yattığımda tekrarlıyor

8 Ağustos transfer olan var mı 5. Gün 2 transfer oldu belirtilerimiz var mı aynı karşılaştıralım.Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Adetin 2.günü diyorlar ya benim bugun lekeli kanamam oldu bu adetten sayilir mi ? Adetin birinci gunu olmasi icin pedi doldurmasi mi herekir

X