- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
Aminn evet arkadaşım kesinlikle ALLAH ol derse olucak zaten hormonlardanmıdır nedir sürekli kafaya dolucak bişey çıkıyorEvet test için bile erken davrandım çok acele ediyoruz ama süreçten sorumluyuz sonuç Allah’ın takdiri
Benimde 2 iğnem var gonapeptyl dün yaptım. Yarın da estradiol ve progesteron değerlerime bakilcakmis kan vericem aynı gun ovitrelle iğne vurulucam 250 mg nin yarısını vurulcakmisim hemşire kan almaya gelirken yanında getir biz vuralım dedi. Progestan fitilim günde 4 taneBenim de 7 Ağustos tek dondurulmuş embriyo kan sulandırıcı iğne ve ilaç, progestron fitil ve iğne
Orada durmaması çok normal sakın sıkmayın kendinizi hemşire yada doktor özellikle belirtmişti Akacak tedirgin olmayın dieBenimde 2 iğnem var gonapeptyl dün yaptım. Yarın da estradiol ve progesteron değerlerime bakilcakmis kan vericem aynı gun ovitrelle iğne vurulucam 250 mg nin yarısını vurulcakmisim hemşire kan almaya gelirken yanında getir biz vuralım dedi. Progestan fitilim günde 4 taneişe yarayip yaramadigini bilmiyorum devamlı akiyo orda pek durmuyo sanırım
MAŞALLAH evettt gebesiniz Nasipse sağlıkla devam etsinKızlarrr hamileyimmmmmm galibaaa
Hayırlı uğurlu olsun erken gebelık testı mı bu acabaKızlarrr hamileyimmmmmm galibaaa
Ayyyyy çok sevindim ama yaaaaaaKızlarrr hamileyimmmmmm galibaaa
Kaçıncı gün embriyo. Kaçıncı günündü kuzum. Çok hamişimiz var kalmıyorsunuz aklımdaKızlarrr hamileyimmmmmm galibaaa
Sağlık ocağı anca yarın çıkarır sonucu. Yani ben sorduğumda öyle demişlerdi.aslında yarın test günüm 10. Gün oluyo kızlar. Ama ben çatlıcam. Sağlık ocağı yakın şimdi orda versem akşama mı çıkar kan sonucu acaba yarın sabah kendi hastanemde mi versem
Saol canim 8. Günüm dün okadar emindimki pozitif görecegimeMAŞALLAH evettt gebesiniz Nasipse sağlıkla devam etsin
Evet canim erken gebelikHayırlı uğurlu olsun erken gebelık testı mı bu acaba
Anladım canım sağol. O zaman gereksiz yarın sabah kendi hastanemde veririmSağlık ocağı anca yarın çıkarır sonucu. Yani ben sorduğumda öyle demişlerdi.
Ayyyy çok sevindiiiiiimmmm Rabbiim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Çizgin de çok koyu çıkmış maşaallahKızlarrr hamileyimmmmmm galibaaa
Ayyyyy çok sevindim ama yaaaaaa
Kaçıncı gün embriyo. Kaçıncı günündü kuzum. Çok hamişimiz var kalmıyorsunuz aklımda
Cok teşşekkür ederim ablam seninde pozitifti zaten benim5. Gün embriyosu 8. Günüm transfer hariç dün cok emin oldm hamileyim ben die ayaklarim inanilmaz üşüyo dünden bıgüne burayada yazdim hatta bi arkadas doktorunun ayak sogukluguda belirti oldugu söylemişti bana arastirinca birsürü kişiyi gördüm bu belirti oldugunu hamile kaldiginiKaçıncı gün embriyo. Kaçıncı günündü kuzum. Çok hamişimiz var kalmıyorsunuz aklımda
Allah razi olsun canim kardeşim darısı başinizaAyyyy çok sevindiiiiiimmmm Rabbiim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Çizgin de çok koyu çıkmış maşaallah
Canim bak bacak agrisi bende en belirginiydi transferin ikinci günü 6 ve 7. Günüm bacak agrim vardi tutunuyo hep dinlen mümkün olmadikça kalkmaBen varımmmmm dün 13.30 gibi transferim oldu bacak ağrım başladı 1 saat sonrasında hala her iki kasığım da ara ara batmalar oluyor. En az 2 litre su içiyorum birde progestan fitil kullanıyorum tek embrıyo dondurulmuş oldu benim doğal siklus gidiyoruz