Benımde transferim yapıldı 1 tane konuldu çok şükür sıkıntısız oldu bu defa transferim :) 10 dakıka oldu aşırı sıkıştım 10 dakika daha dayanabilirsem dayanıp lavaboya çıkıcamKızlar transferim yapıldı bugün. İki adet 5. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Bir saattir yatıyorum. 20. dakika çok sıkıştım tuvalete gittim zaten 20 dakika sonra idrarını yapabilirsin demişlerdi. Şimdi bekleme süresi başladı. Umarım burdan güzel haberi sizinle paylaşırım bir hafta on gün sonra
İnşAllah gğzel haberler veririzKızlar transferim yapıldı bugün. İki adet 5. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Bir saattir yatıyorum. 20. dakika çok sıkıştım tuvalete gittim zaten 20 dakika sonra idrarını yapabilirsin demişlerdi. Şimdi bekleme süresi başladı. Umarım burdan güzel haberi sizinle paylaşırım bir hafta on gün sonra
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKızlar transferim yapıldı bugün. İki adet 5. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Bir saattir yatıyorum. 20. dakika çok sıkıştım tuvalete gittim zaten 20 dakika sonra idrarını yapabilirsin demişlerdi. Şimdi bekleme süresi başladı. Umarım burdan güzel haberi sizinle paylaşırım bir hafta on gün sonra
Pozitif sonucunu bekliyoruzİnşAllah gğzel haberler veririz
Amin amin amin :)Pozitif sonucunu bekliyoruz
Olumlulara odaklanalım inşallah olumlu sonuçlarımız olsunBenimde transferim var bugün öğleden sonra 1de geceden beri evime yatılı misafirim geldi filan bilmediklerinden ötürü bişi de diyemedim inşAllah bugün hayırlısıyla biter. İlk transferim de gram heyecan duymamışım Şuan bi tedirginlik bir korku bir heyecan
Valla hele bugün hiç itemedim okadr daralmişbende kullanıyorum fitil
dediğin gibi neredeyse her koyduğumda farklı yola gidiyor gibi hissediyorum çok komik ama
merak etme o gideceği yeere gidiyor kalbini ferah tut canını çok acıtma
Değeriniz kaç çıktı kaçıncı gün embriyosuTransferimin 7. Günü kanda baktırdım negatif arkadaşlar. Ben bu transfer sürecinin sonuna geldim. İnşallah hepinizin en hayırlı vakitte güzel sonuçları olur
Bana transferin 11. Günü kanda baktırın denildi 7. Gün erken değil mi rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahTransferimin 7. Günü kanda baktırdım negatif arkadaşlar. Ben bu transfer sürecinin sonuna geldim. İnşallah hepinizin en hayırlı vakitte güzel sonuçları olur
Kaç çıktı değeriniz erkendir belki dahaTransferimin 7. Günü kanda baktırdım negatif arkadaşlar. Ben bu transfer sürecinin sonuna geldim. İnşallah hepinizin en hayırlı vakitte güzel sonuçları olur
senin sanırım 5.gün embriyo ydu. Çok iyi anlıyorum ne hissettiğini canım. Ama test gününe kadar sen yine de ağır kaldırma derimTransferimin 7. Günü kanda baktırdım negatif arkadaşlar. Ben bu transfer sürecinin sonuna geldim. İnşallah hepinizin en hayırlı vakitte güzel sonuçları olur
nim 6. Günüm bekleyeceğim inşallah gününüKızlar bugün Transfer hariç 7. günüm. Test yapmamak için zor sabrediyorum. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. Siz bekleyecek misiniz test gününü?
Bence 7. gün daha erken. Kanda çıkmayabilir. Bir kaç gün sonra tekrar test yaptırırdım senin yerinde olsam. Hiç belli olmaz ❤Transferimin 7. Günü kanda baktırdım negatif arkadaşlar. Ben bu transfer sürecinin sonuna geldim. İnşallah hepinizin en hayırlı vakitte güzel sonuçları olur
Kaçıncı gününüz ve embriyo kaçıncı gün embriyosu. Var gibi şimdiden hayırlı olsunKızlar merhaba bu testten kullanan var mı acaba bu sonuç sizce çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi 13 gün önce vurulmuştum
Canım kaçıncı gün bugün beniş görünüyorKızlar merhaba bu testten kullanan var mı acaba bu sonuç sizce çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi 13 gün önce vurulmuştum
Kaçıncı gününüz ve embriyo kaçıncı gün embriyosu. Var gibi şimdiden hayırlı olsun
3.gün çift embriyo transfer sonrası 7.günüm bugün ama iğne etkisi mi diye tereddütte kaldım sevinemiyorumCanım kaçıncı gün bugün beniş görünüyor