2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar transferim yapıldı bugün. İki adet 5. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Bir saattir yatıyorum. 20. dakika çok sıkıştım tuvalete gittim zaten 20 dakika sonra idrarını yapabilirsin demişlerdi. Şimdi bekleme süresi başladı. Umarım burdan güzel haberi sizinle paylaşırım bir hafta on gün sonra

Benımde transferim yapıldı 1 tane konuldu çok şükür sıkıntısız oldu bu defa transferim :) 10 dakıka oldu aşırı sıkıştım 10 dakika daha dayanabilirsem dayanıp lavaboya çıkıcam

İnşAllah gğzel haberler veririz

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Olumlulara odaklanalım inşallah olumlu sonuçlarımız olsun

bende kullanıyorum fitil
dediğin gibi neredeyse her koyduğumda farklı yola gidiyor gibi hissediyorum çok komik ama
merak etme o gideceği yeere gidiyor kalbini ferah tut canını çok acıtma
Valla hele bugün hiç itemedim okadr daralmişbenim transferin bugün 6. Günü dün hafif hafif agrim vardı kasıklarimda biraz hafiften agrılar vardi bugünde bu saat oldu hiç bişey yok gögüs hassasiyetimden baska ya

Transferimin 7. Günü kanda baktırdım negatif arkadaşlar. Ben bu transfer sürecinin sonuna geldim. İnşallah hepinizin en hayırlı vakitte güzel sonuçları olur
Değeriniz kaç çıktı kaçıncı gün embriyosu

Transferimin 7. Günü kanda baktırdım negatif arkadaşlar. Ben bu transfer sürecinin sonuna geldim. İnşallah hepinizin en hayırlı vakitte güzel sonuçları olur
Bana transferin 11. Günü kanda baktırın denildi 7. Gün erken değil mi rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

senin sanırım 5.gün embriyo ydu. Çok iyi anlıyorum ne hissettiğini canım. Ama test gününe kadar sen yine de ağır kaldırma derim

Bence 7. gün daha erken. Kanda çıkmayabilir. Bir kaç gün sonra tekrar test yaptırırdım senin yerinde olsam. Hiç belli olmaz ❤

Kızlar merhaba bu testten kullanan var mı acaba bu sonuç sizce çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi 13 gün önce vurulmuştum

Eklentiler

• IMG_7133.jpeg
    196 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…