2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar devlet hastanesine geldim muayene oldum ohss dediler kan ve idrar testi aldılar sonuç çıksın diye bekliyorum
Ben de opudan sonra ohss olduğum için taze transferim iptal olmuştu çünkü beta arttıkça ödem artıyormuş. 5 gün hastanede yatmıştım hatta ama sadece gözetim amaçlı yani herhangi bir tedavi uygulanmadı. Tezat gelse de böbrekler zarar görmesin diye litlelerce su içirmişlerdi. İctikçe vücut ödemi atmıştı. Geçmiş olsun

6. günüm, erken gebelik testi yine negatif
Canım istersen artık idrarda yapma gününü bekle.. boşu boşuna moralini bozma ben de değerim 15 lerdeyken yapmıştım silik bile çıkmamıştı kendimi yıprattım ağladım belki tutacağı varsa yükselmedi değerim kimyasal oldu..

Kızlar progestan fitil kullanan varmi aranizda dün ve bugün fitili iterken cok daralmiş yuvası transferin 5. Günü .bikaç gün önce valla cok derin boşluk gibiydi itince.smdi böyle rahimin iç kısmi şişmişte yolu kapatmiş gibi yaşayan varmi aranizda

Doğru söylüyorsunuz

Evet canım günde 3 defa kullanıyorum. Bugün 6.günüm. Dünden beri ilaç akmıyo. Bide senin dediğin gibi bayağı daralma var. Heralde tahriş oldu diye düşündüm ben

Evet canım günde 3 defa kullanıyorum. Bugün 6.günüm. Dünden beri ilaç akmıyo. Bide senin dediğin gibi bayağı daralma var. Heralde tahriş oldu diye düşündüm ben
Ben biraz arastirdim progestan düşük olmasin die daraltma görevide yapıyomuş rahimin daralması normalmiş bebegin tutunmasında bu acıdan daha kolaylık saglıyomuş böyle bizim gibi olan bikaç kişinin yorumuna denk geldim ve hepside hamile kalmiş

Bir iki gündür bende bunu farkettim aynı durum bende de var.Bugün transferin 6.günü adet olacakmış gibi kasık ağrılarım ilk gün olmasa bile hala ara ara devam ediyor başka bir belirtim yok benim

Bir iki gündür bende bunu farkettim aynı durum bende de var.Bugün transferin 6.günü adet olacakmış gibi kasık ağrılarım ilk gün olmasa bile hala ara ara devam ediyor başka bir belirtim yok benim
Bnmde cok aman aman bi belirtim yok ilk iki gün biseyler hissettim simdi ani klkişlarda kramp giriyo ce ara ara karnmda adet olucakmişim gibi agri oluyo gaz var bide

Bnmde cok aman aman bi belirtim yok ilk iki gün biseyler hissettim simdi ani klkişlarda kramp giriyo ce ara ara karnmda adet olucakmişim gibi agri oluyo gaz var bide
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ben çarşamba günü kan vereceğim sanırım varsa çıkar diye düşünüyorum 3. Gün embriyo 8. gün oluyor

Teşekkür ederim canım bende öğrenmiş oldum çok sağolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…