- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Senin tek mi çift embriyo mu? Ben çok kararsız kaldım ama çift embriyo koyacaklar Allah hayırlısını nasib etsin inşallah hakkımızdaBende de stres heyecan var.İnşallah güzel haberler veririz.Aynı gün transfer olan birine denk geldim sonunda
Amin inşallah Allah razı olsun canımGünaydın bugün transferi olan arkadaşlar.. Allah yardımcınız olsuninşallah sımsıkı tutunur bebeleriniz
Ben de opudan sonra ohss olduğum için taze transferim iptal olmuştu çünkü beta arttıkça ödem artıyormuş. 5 gün hastanede yatmıştım hatta ama sadece gözetim amaçlı yani herhangi bir tedavi uygulanmadı. Tezat gelse de böbrekler zarar görmesin diye litlelerce su içirmişlerdi. İctikçe vücut ödemi atmıştı. Geçmiş olsunKızlar devlet hastanesine geldim muayene oldum ohss dediler kan ve idrar testi aldılar sonuç çıksın diye bekliyorum
Canım istersen artık idrarda yapma gününü bekle.. boşu boşuna moralini bozma ben de değerim 15 lerdeyken yapmıştım silik bile çıkmamıştı kendimi yıprattım ağladım belki tutacağı varsa yükselmedi değerim kimyasal oldu..6. günüm, erken gebelik testi yine negatif
Doğru söylüyorsunuzCanım istersen artık idrarda yapma gününü bekle.. boşu boşuna moralini bozma ben de değerim 15 lerdeyken yapmıştım silik bile çıkmamıştı kendimi yıprattım ağladım belki tutacağı varsa yükselmedi değerim kimyasal oldu..
Evet canım günde 3 defa kullanıyorum. Bugün 6.günüm. Dünden beri ilaç akmıyo. Bide senin dediğin gibi bayağı daralma var. Heralde tahriş oldu diye düşündüm benKızlar progestan fitil kullanan varmi aranizda dün ve bugün fitili iterken cok daralmiş yuvası transferin 5. Günü .bikaç gün önce valla cok derin boşluk gibiydi itince.smdi böyle rahimin iç kısmi şişmişte yolu kapatmiş gibi yaşayan varmi aranizda
Ben biraz arastirdim progestan düşük olmasin die daraltma görevide yapıyomuş rahimin daralması normalmiş bebegin tutunmasında bu acıdan daha kolaylık saglıyomuş böyle bizim gibi olan bikaç kişinin yorumuna denk geldim ve hepside hamile kalmişEvet canım günde 3 defa kullanıyorum. Bugün 6.günüm. Dünden beri ilaç akmıyo. Bide senin dediğin gibi bayağı daralma var. Heralde tahriş oldu diye düşündüm ben
Bir iki gündür bende bunu farkettim aynı durum bende de var.Bugün transferin 6.günü adet olacakmış gibi kasık ağrılarım ilk gün olmasa bile hala ara ara devam ediyor başka bir belirtim yok benimBen biraz arastirdim progestan düşük olmasin die daraltma görevide yapıyomuş rahimin daralması normalmiş bebegin tutunmasında bu acıdan daha kolaylık saglıyomuş böyle bizim gibi olan bikaç kişinin yorumuna denk geldim ve hepside hamile kalmiş
Bnmde cok aman aman bi belirtim yok ilk iki gün biseyler hissettim simdi ani klkişlarda kramp giriyo ce ara ara karnmda adet olucakmişim gibi agri oluyo gaz var bideBir iki gündür bende bunu farkettim aynı durum bende de var.Bugün transferin 6.günü adet olacakmış gibi kasık ağrılarım ilk gün olmasa bile hala ara ara devam ediyor başka bir belirtim yok benim
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBnmde cok aman aman bi belirtim yok ilk iki gün biseyler hissettim simdi ani klkişlarda kramp giriyo ce ara ara karnmda adet olucakmişim gibi agri oluyo gaz var bide
İnşaAllah pozitif ögrenirsin sonucunda canim bakalim payımıza ne düşücekİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızben çarşamba günü kan vereceğim sanırım varsa çıkar diye düşünüyorum 3. Gün embriyo 8. gün oluyor
Teşekkür ederim canım bende öğrenmiş oldum çok sağolllBen biraz arastirdim progestan düşük olmasin die daraltma görevide yapıyomuş rahimin daralması normalmiş bebegin tutunmasında bu acıdan daha kolaylık saglıyomuş böyle bizim gibi olan bikaç kişinin yorumuna denk geldim ve hepside hamile kalmiş
İnşallah canım güzel haberle gelİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızben çarşamba günü kan vereceğim sanırım varsa çıkar diye düşünüyorum 3. Gün embriyo 8. gün oluyor
Hadi bakalım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruzKızlar transfer oldum çok şükür Allah yardımcımız olsun
5.gün çift embriyo transferi oldu en erken 7.gün yaparım test diğer gebeliği mi 8.gün öğrenmiştimHadi bakalım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruzen zor süreç olan bekleme süreci başladı stres yapma erken idrar testi de yapma.. inşallah pozitif görürsün