- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Embriyo transferden bir hafta sonra rahme yerleşiyor ondan en az dört beş gün içinde kanda beta HCG salgılanıyor kendini strese sokma canım rabbim nasip ederse her türlü olur6. günüm, erken gebelik testi yine negatif
Benimde amh düşüklüğü var. Doktor 5 folikul gördü ama 3 u ancak toplanır gibi geliyor bende son 2 aydır OMEGA Q10 ve qoenzim kullanıyorum ara ara .. son 2 haftadır argifertil e başladık onun dışında d vitamini, arı sütü polen bal karışımı yorum,incire yeni başladım.. bakalım sonuç ne olacak.. bende havuzlama yapilacak.. siz nerdesinizBenim erken menopoz canım 39 yaşındayım amh 0,34 Geç evlendim düşünmüyodum hatta. 3 yumurtam toplandı şükür ikisi sağlıklı döllendi hatta biri kaliteli diğeri orta kalite. Taze transfer.
Kesinlikle multifer plus tavsiye ederim. Bundan beş ay önce sağda bir solda bir folikül amh 0,1 le başladım. İki ay kullandım. Geçen ay sağda bir solda 3 folikül le yumurtam toplandı. Fsh 14 ten 4,5 a düştü. Yani ben çok faydasını gördüm. Tabi ben hergün mutlaka bir iki tane incir yedim hiç kesmedim.
Aynısını ben yaşadım bu sabah canım zor ittirdim lutinus fitil kullanıyorum bendeKızlar progestan fitil kullanan varmi aranizda dün ve bugün fitili iterken cok daralmiş yuvası transferin 5. Günü .bikaç gün önce valla cok derin boşluk gibiydi itince.smdi böyle rahimin iç kısmi şişmişte yolu kapatmiş gibi yaşayan varmi aranizda
Kayseri deyim Gerçekten incir çok işe yarıyo geçen sene incirle hamile kaldım ben ama kimyasal oldu.Benimde amh düşüklüğü var. Doktor 5 folikul gördü ama 3 u ancak toplanır gibi geliyor bende son 2 aydır OMEGA Q10 ve qoenzim kullanıyorum ara ara .. son 2 haftadır argifertil e başladık onun dışında d vitamini, arı sütü polen bal karışımı yorum,incire yeni başladım.. bakalım sonuç ne olacak.. bende havuzlama yapilacak.. siz nerdesiniz
Kuru incir mi taze incir mi? Zeytinyağında mı beklettiniz?Kayseri deyim Gerçekten incir çok işe yarıyo geçen sene incirle hamile kaldım ben ama kimyasal oldu.
Benim de transferden sonra 3. Gün oldu sonra bir daha olmadı sizin sürekli mi böyle oluyor yoksa bir defaya mı mahsus olduKayseri deyim Gerçekten incir çok işe yarıyo geçen sene incirle hamile kaldım ben ama kimyasal oldu.
Ben de 31 temmuzda 5.gün embriyosu transferi oldum 2 adet. Test gününü bekliyorumBnim test tarihi de 12 ağustos inşallah güzel haberler veririz 31 temmuzda 3 gün embriyosu transferi oldm
aaa tesadüfe bak Bende kayserideyimKayseri deyim Gerçekten incir çok işe yarıyo geçen sene incirle hamile kaldım ben ama kimyasal oldu.
Canım 11 gün sonra dedi doktorum.Ya keşke bende koymasaymışım çok zorlandımBenim 11 de oldu transfer canım. Ben sabah olduğu için fitil koymamıştım 5dk sürdü işlem. Tutmuştur inşallah canım artık sabırla beklemek kaldı test tarihin ne zaman senin
Benimde amh düşüklüğü var. Doktor 5 folikul gördü ama 3 u ancak toplanır gibi geliyor bende son 2 aydır OMEGA Q10 ve qoenzim kullanıyorum ara ara .. son 2 haftadır argifertil e başladık onun dışında d vitamini, arı sütü polen bal karışımı yorum,incire yeni başladım.. bakalım sonuç ne olacak.. bende havuzlama yapilacak.. siz nerdesiniz
Memorial Özgüç Altunaaa tesadüfe bak Bende kayserideyim... Doktorunuz kim
Memorial Özgüç Altun
Senin doktorun kimaaa tesadüfe bak Bende kayserideyim... Doktorunuz kim
Ben henuz gonal f kullanma aşamasındayım canım. Cumartesi günü kontrolum var ona göre yumurta toplama ve transfer gunu belirlenecek inşallah. Senin kaçında olduğu belli mi hangi şehirdesinCanım ya senle yazışalım mı? Benim de ilk denemem ve heyecanlıyım. Dua ediyorum herkese. Senin kaçında olacak transferin? Rabbim hepimize sağlıkla ve hayırla annelik duygusunu tattırsın
Benimde transferim var bugün öğleden sonra 1de geceden beri evime yatılı misafirim geldi filan bilmediklerinden ötürü bişi de diyemedim inşAllah bugün hayırlısıyla biter. İlk transferim de gram heyecan duymamışım Şuan bi tedirginlik bir korku bir heyecanArkadaşlar bugün benimde transfer günüm ve güne aksiliklerle başladık banada dua edermisiniz
Canım ilk transferde benim de başım dertteydi onla.. hatta gidip erkenden test yapmıştım yoksa şu iğneyi keseyim diye ama bu sefer dayanmaya çalışçam… koldan veya bacaktan yağlı yerlerine de vurabilirsinKızlar oksapar ile başım dertte benim vurduğum yer koca koca morluklara dönüşüyor iğnenin havasını alıp göbeğimi sıkı tutarak yapıp buz koyuyorum hemen sonuç hüsran proluteks vurduğum yer daha iyibaşka önerisi olan var mı???
Çoookkk teşekkür ederiz amin inşAllah. İsteyennn herkese nasip etsin Rabbiiim kimsenın kucağını bol bırakmasınGünaydın bugün de transferi olanlar varmış.. Allah yar ve yardımcınız olsunsağlıkla tutunurlar inşallah dualarım sizinle
Vurmadan önce de buzu bas 1 2 dakika küçük kırmızılar oluşuyor sadeceKızlar oksapar ile başım dertte benim vurduğum yer koca koca morluklara dönüşüyor iğnenin havasını alıp göbeğimi sıkı tutarak yapıp buz koyuyorum hemen sonuç hüsran proluteks vurduğum yer daha iyibaşka önerisi olan var mı???
Çok iyi anlıyorum morardı her yerim Kardeşim dün sadece bişeyi farketti bugün onu denicem. Tuttuğun yeri çok mu sıkıyosun dedi biraz gevşek bırak toplanma yapıyo olabilir dedi. Bide öyle denicemKızlar oksapar ile başım dertte benim vurduğum yer koca koca morluklara dönüşüyor iğnenin havasını alıp göbeğimi sıkı tutarak yapıp buz koyuyorum hemen sonuç hüsran proluteks vurduğum yer daha iyibaşka önerisi olan var mı???