2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde amh düşüklüğü var. Doktor 5 folikul gördü ama 3 u ancak toplanır gibi geliyor bende son 2 aydır OMEGA Q10 ve qoenzim kullanıyorum ara ara .. son 2 haftadır argifertil e başladık onun dışında d vitamini, arı sütü polen bal karışımı yorum,incire yeni başladım.. bakalım sonuç ne olacak.. bende havuzlama yapilacak.. siz nerdesiniz

Aynısını ben yaşadım bu sabah canım zor ittirdim lutinus fitil kullanıyorum bende

Kayseri deyim Gerçekten incir çok işe yarıyo geçen sene incirle hamile kaldım ben ama kimyasal oldu.

aaa tesadüfe bak Bende kayserideyim... Doktorunuz kim
Memorial Özgüç Altun

Canım ya senle yazışalım mı? Benim de ilk denemem ve heyecanlıyım. Dua ediyorum herkese. Senin kaçında olacak transferin? Rabbim hepimize sağlıkla ve hayırla annelik duygusunu tattırsın
Ben henuz gonal f kullanma aşamasındayım canım. Cumartesi günü kontrolum var ona göre yumurta toplama ve transfer gunu belirlenecek inşallah. Senin kaçında olduğu belli mi hangi şehirdesin

Arkadaşlar bugün benimde transfer günüm ve güne aksiliklerle başladık banada dua edermisiniz
Benimde transferim var bugün öğleden sonra 1de geceden beri evime yatılı misafirim geldi filan bilmediklerinden ötürü bişi de diyemedim inşAllah bugün hayırlısıyla biter. İlk transferim de gram heyecan duymamışım Şuan bi tedirginlik bir korku bir heyecan

Kızlar oksapar ile başım dertte benim vurduğum yer koca koca morluklara dönüşüyor iğnenin havasını alıp göbeğimi sıkı tutarak yapıp buz koyuyorum hemen sonuç hüsran proluteks vurduğum yer daha iyi başka önerisi olan var mı???

Canım ilk transferde benim de başım dertteydi onla.. hatta gidip erkenden test yapmıştım yoksa şu iğneyi keseyim diye ama bu sefer dayanmaya çalışçam… koldan veya bacaktan yağlı yerlerine de vurabilirsin

Vurmadan önce de buzu bas 1 2 dakika küçük kırmızılar oluşuyor sadece

Çok iyi anlıyorum morardı her yerim Kardeşim dün sadece bişeyi farketti bugün onu denicem. Tuttuğun yeri çok mu sıkıyosun dedi biraz gevşek bırak toplanma yapıyo olabilir dedi. Bide öyle denicem

Eklentiler

• BA46A28F-FA52-4401-BFAA-B2A00F665929.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…