2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sekiz gün geçmesine rağmen bu kadar ağrı varsa normal olmayabilir. Doktoruna danış bence.

Acile gitmek yerine yarın kendi doktoruma görüneyim diyorum.. diğer günler dayanılacak hafif bir ağrı vardı ama bugün resmen Yumurta bölgesi ağrıyor hissediyorum

Acile gitmek yerine yarın kendi doktoruma görüneyim diyorum.. diğer günler dayanılacak hafif bir ağrı vardı ama bugün resmen Yumurta bölgesi ağrıyor hissediyorum
Siz bilirsiniz tabi. En kısa zamanda görünmekte fayda var. Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir

Kızlar 3.gun emriyosu transfer oldum.10.gunum evde ovulasyon testi vardı ama silik bile çıkmadı çok üzüldüm ağlamaktan kendimi alamıyorum doğruluğu varmidir

Kızlar 3.gun emriyosu transfer oldum.10.gunum evde ovulasyon testi vardı ama silik bile çıkmadı çok üzüldüm ağlamaktan kendimi alamıyorum doğruluğu varmidir
Gebelik testi bile değil ovulasyon. Bence sıkmayın canınızı. Benim de 5. gün embriyosu bugün 5. günümdü erken gebelik testinde negatif çıktı. Çok araştırdım sabahtan beri, 4. günse silik çıkan da var 12. günde idrarda çıkmayıp kanda çıkan da var. Kişiye göre değişebiliyor sanırım. Sıkmayın canınızı

Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir

Benim eş faktörlü dondurulmuş spermleri kullandılar eşim ameliyat oldu testis kanserinden 3 yıl önce dondurdular sonra o spermleri holcos tekniğiyle yıkadılar. Bizim için imkansız gibi bir şeydi. Bu arada eşimin sonuçları yerlerdeyken bi tane kızım normal yoldan oldu tedavisiz. Bu yüzden doktorlar çok ümitli konuştular rahim demek ki tutuyor senin diye. Yine de garip duygular içindeyim inşallah pozitifi görürüz. Memorial şişlide tedavi gördüm

Canım evde test vardı bende yaptım 3. gün embriyosu kaliteli 2 tane benimde 5. günüm negatif çok erken sırf sen yaptın diye yaptım meraktan Çünkü ihtimal vermiyorum açıkçası Tabi negatif te olabilir ama çok erken bence biraz araştırdım bunu buldum bi bak istersen

Eklentiler

• 77705F24-6A24-44C1-9B8A-ED7AF1276C22.png
    185,7 KB · Görüntüleme: 54
Eksik görünüyo 6. Günde de kana beta verir yazıyo. Ama tabi bu kıstas dondurulmuş yada tazeye göre yada 3 5 embriyosuna göre değişiyo

Eksik görünüyo 6. Günde de kana beta verir yazıyo. Ama tabi bu kıstas dondurulmuş yada tazeye göre yada 3 5 embriyosuna göre değişiyo
Evet doktorlar 7-8. gün kanda anca çıkar diyor da işte insan çıkanları görünce heyecanlanıyor. Hata ettim eşimin gazına geldim. Sizin 3.gün embriyosu daha imkansız çıkması. Bende 5. gün sizde 7. gün demek. Bekleyelim bakalım biraz daha

İyi akşamlar, benimde bir başarısız tüp Bebek denemem var bu ay tekrar tedaviye başladık daha gonalf kullanıyorum 10 gün sonra opu var. Çok heyecanlıyım bende amh düşüklüğü var yumurta kalitenizi artırmak için neler yaptınız? Fikirleriniz benim için önemli

Taze transfer miydi sizin

İnşallah canım Zaten benim fikrim aşırı normalleşmek de iyi değil.Aşılamadan sonra avm gezmiştim hiç oturmadım onun için bu sefer bende dikkat edeceğim.Elimden gelen her şeyi yapayım ki en azından kafam rahat olsun.

İnşallah hepimiz burada o mutlu haberleri veririzGerçekten bu konuda beslenme olsun kendimi yeterince bilgili hissetmiyorum.Doktorum da aşırı değişiklik yapma bedenin de ona alışamayabilir dedi.Ama dediğin gibi avokadoyu tüketeceğim inşallah

İncir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…