2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bana 14 Ağustos dediler eşim işte olacağından bir gün önce 13 ünde yapacağım kan testi. Burdan gaza gelmezsem eğer erken yapmayı düşünmüyorum diğer iki transferimde erken yapmıştım 12. Güne kadar hep stresli ve mutsuzdum

Genelde Adetin 2. Günü tedaviye başlanıyor 10 12 gün iğneler ilaçlar ile yumurta gelişimiyle yumurta toplama yapılıyor 3 yada 5 gün sonra transfer
2. Gnü iğneler başladım ben, 2 gündür catlatma iğnesi olan cetrotideyi de 2 gündür kullandım bugün 7. Günüm yarın çağırdılar bakalım neler olcak

Canım erken yapmışsın. En erken 6. Günü kana beta verir
Ne bileyim baktım 5. gün silik de olsa çıkan çok var. Üzülmem çıkmazsa dedim ama yine de üzüldüm tabi. Az önce markete gidip ağır torbaları falan taşıdım nasıl olsa tutmadı diye

Benimde transfer günü hariç 5. Günüm 3. Gün embriyo. Test günü 11 Ağustos. Erken gebelik testini bi gün önce yapıcam inşallah İnşallah Güzel haberlerle buluşuruz kızlar
Benimde 5.günüm ayın 10unda yapmayı düşünüyorum bende güzel sonuçlar alırız inşallah

Bende yarın transfer olacağım çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim.Daha önce bir aşılama oldum ondan önce klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum iki kez ama hiç hamile kalamadım.Yaşım 30.Nelere dikkat etmem gerekiyor yarın doktoruma da soracağım tabiki ama şu an araştırma yapmak öğrenmek istiyorum.Hepimiz zor ve bol ilaçlı iğneli süreçlerden geçtik.İnşallah nasip eder Rabbim

Hemşire de söyleyecektir canım ama bol protein ağırlıklı besleniyorum ben günde 2,5 litre su ilaçlarımı saatinde kullanıyorum. Ağır iş yok bugün 4. Günü birazdan ayakta 5 dk duş alıcam transferden beri almadım. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

En iyisini doktorlar bilir tabiki ama ben ilk 3 gün hiç iş yapmadım sonrasında evin içinde yavaş yavaş yürüyorum ani hareketlerden kaçınıyorm banyomu 4. Gün yaptm ılık suyla 3,4 dkda çıkmışımdır çok durmadm zararı yok diolar ama o kadar uğraşıyoruz riske atmak istemedim hergün 1 avuç kabak çekirdeği yarım avakado 1 yumurta meyve falanyiyorum günde 3 litre su içiyorum çay kahve asitli içecekler tüketmiyorum 6. Günüm inşallah güzel haberler verebilirim

Ne bileyim baktım 5. gün silik de olsa çıkan çok var. Üzülmem çıkmazsa dedim ama yine de üzüldüm tabi. Az önce markete gidip ağır torbaları falan taşıdım nasıl olsa tutmadı diye
Yok kuzum kaç hücreli olduğunu bilmiyorsun transfer esnasında kimi erken hücre çoğaltır tuttunur. Kimi geç ama birden hücre sayısı artar yapışır. Bekle lütfen. Son ana. Kadar. Sen de belki okumuşsunuzdur geçen hafta birr arkadaşımıza doktor ilaçları kestirdi düşük beklerken son tahlilinde birden yükseldi ilaçlarına tekrar başladı. Şuan hamile. Son ana kadar vücudunun ne yapacağını bilemezsin.

Benimde yarın transfer canım aynı gün transfer olacağız biraz stres var sadece

Ovitrelle iğnenin 10.günü etkisi geçmiş mi diye merak ettim sabahki testim sanırım etkisi devam ediyor ışıkta belli olan bir hayalet çizgi var daha transferin 5.günü olduğu için pek sevinmedim (3.gün embriyosu) inşallah gerçek çizgileri de görürüm

Kızlar bana da akıl verir misiniz?? Opu bugün 8.gün ama ağrıdan ayağa kalkmaya zorlanıyorum 11yumurta toplanmıştı... parol içtim geçmiyor karnımda şişlik de var , tartildim bugun 3 kilo fazlam çıktı yani ödem de oluştu sanırım. Mide bulantısı , kusma , ateş yok ama.. yarın doktoruma kontrole gideyim mi birkaç gün daha geçer diye beklemeli miyim? Normal mi bu yaşadıklarım??

Bence normal değil, ohss olabilir bence doktorunuzu arayın muhtemelen o da acile gidin diyecektir. Ben OPU’dan 2 gün sonra karnımda şişlik ve ağrı var dediğimde hemen acile gidin beni haberdar edin demişti doktorum. Neyse ki 3. günden sonra geçmişti benim sıvı birikmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…