2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Öyle oluyor korkma normal ben hamileliğini ogrendimten sonra leke gelince kullanmıştım bndede bı zaman sonra öyle olmuştu normal

5.gün çift embriyo transferi oldu en erken 7.gün yaparım test diğer gebeliği mi 8.gün öğrenmiştim
İnşallah darısı bizlerin başına ben de çift embriyo transferi istiyorum. İnşallah biz de o noktalara gelebiliriz, inşallah hepimiz güzel haberler alırız hep. İkiz mi istiyordunuz siz serdar hocanın hastasıydınız yanlış hatırlamıyorsam. Ben de serdar hocada tedavi görüyorum. Bugun ilk kontrolume gittim, gonal f kullanmaya devam inşallah güzel bebişleriniz sağlıkla yerleşir ve büyür. Dua edeceğim sizin için

Multifer Plus kullandım çok faydasını gördüm
Bana da geçen yıl onu verdiler, 5 yumurtadan 2 si 5. Güne gutti ama transfer sonrası depreme yaşadık ve düşük yaptım... Şimdi argifertil kullanıyorum ama bitince Multifer plus bakayım bende.. sizin sıkıntınız nedir?

Benim erken menopoz canım 39 yaşındayım amh 0,34 Geç evlendim düşünmüyodum hatta. 3 yumurtam toplandı şükür ikisi sağlıklı döllendi hatta biri kaliteli diğeri orta kalite. Taze transfer.
Kesinlikle multifer plus tavsiye ederim. Bundan beş ay önce sağda bir solda bir folikül amh 0,1 le başladım. İki ay kullandım. Geçen ay sağda bir solda 3 folikül le yumurtam toplandı. Fsh 14 ten 4,5 a düştü. Yani ben çok faydasını gördüm. Tabi ben hergün mutlaka bir iki tane incir yedim hiç kesmedim.

Aslında baya tereddüt de kaldık tek mi çift mi diye kızımız var zaten ikiz olursa tekrar hamilelik düşünmüyorum. Çok fazla ilaç kullanılıyor kilo iğneler en sonunda 2 embriyo olmasına karar verdik. Çift embriyo koydurmak istediğini söylersin serdar beye. Rabbim sanada nasib eder inşallah ilk denemede canım bende dua edeceğim sana ve olmayan isteyen herkese

Ben de çift istedim doktorum izin vermedi.. 35 yaş altı ve 2. Denemem olduğu için olmaz dedi.. ben biri tutmazsa diğeri tutar kafasıyla istemiştim de izin vermedi maalesef
Ben 28 yaşındayım canım doktor ve merkez ile alakalı çift ya da tek olması. Ayrıca fiyatlar da yüksek ve tutma ihtimalini düşünerek 2 istedim

Canım ben de yaşadım aynı sorunları malesef bir hafta canım yandı sonra ödem kaldı haftalarca geçmedi normal yani yaşadıkların telaş etme.

Bende benzer durumları yaşadım ohss riski vardı zaten sonra keskin bir ağrı olumca acil yatış verildi meğerse opu sırasında yumurtalıklarımı besleyen ana damarda delinme olmuş sonra laparaskopiyle tanı konuldu ihmal etme ohss isende bol protein ağırlıklı beslen

Arkadaşlar şansımız hepimizin bol olsun sağlıkla pozitifi görüp ilerlesin gebeliklerimiz Çok Aminn
Ben transferden sonra 1 buçuk saate yakın yattım daha sonra aynı şehir içersinde yolculuk yaptım ama Yavaş oldundan 2 saat kadar ve yaklasşık 15 20 km kadar Da sallantılı taşlı yani engebeli bir yol vardı ama doktorum sorun olmaz Deyip yatmamı önerdi Doktorumada güveniyorum bana güven veriyor ama hormonlardan mıdır Nedir içim rahat etmedi Sizeleere sormak istiyorum uzun yolculuk yapıp poizitifi görenler varmı acaba

Merhaba arkadaşlar.. Bu ay bana da transfer yapılacak nasipse. Bugün tsh değerim 3,19 çıktı. Bu şartlarda transfer ertelenir mi. Transfere sanırım iki hafta civarı bir zamanımız var. Transfere kadar bu değer nasıl düşer merak ediyorum. Yarın doktorumla görüşeceğim ama şimdiden merak konusu oldu.
Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız..

Evet canım inşallah transfer aşamasına kadar gelelim söyleyeceğim çift istediğimi benim ilk denemem cook heyecanlıyım inşallah bu heyecanlar güzellikle sonuçlanır amiiiinn diyorum herkese nasip olsun inşallah, güzel kızınız de güzel kardeşlerine abla olsun inşallah

Canım ya senle yazışalım mı? Benim de ilk denemem ve heyecanlıyım. Dua ediyorum herkese. Senin kaçında olacak transferin? Rabbim hepimize sağlıkla ve hayırla annelik duygusunu tattırsın

Senin tek mi çift embriyo mu? Ben çok kararsız kaldım ama çift embriyo koyacaklar Allah hayırlısını nasib etsin inşallah hakkımızda
Transfer oldum öğleden sonra bende zor oldu ya kullandığım fitilden kaynaklı heralde biraz zorlandılar bende kastım kendimi.İnşaallah tutmuştur

Transfer oldum öğleden sonra bende zor oldu ya kullandığım fitilden kaynaklı heralde biraz zorlandılar bende kastım kendimi.İnşaallah tutmuştur
Benim 11 de oldu transfer canım. Ben sabah olduğu için fitil koymamıştım 5dk sürdü işlem. Tutmuştur inşallah canım artık sabırla beklemek kaldı test tarihin ne zaman senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…