Sizin kaçinci gün transferin ?inşaAllah iyiye işarettir bunlar ya 4 senelik evliyim ilk bebegim olucak nasip olursaAynı aynı aynı ama bi fazlası ki şu gaz sancıları arada sıkıntı yaratıyo
Bide gaz sıkışması cok yogun olmasada bende de var malesefAynı aynı aynı ama bi fazlası ki şu gaz sancıları arada sıkıntı yaratıyo
Benimde sol kasıkta ara ara yanma hissi ağrı gibi değişik şeyler oluyor ayağımı tam olarak uzattığımda kasığımın kasıldığını hissediyorum hemen karnıma doğru çekiyorum. Ayy bilemiyorum ya kendi sesimizi mi dinliyoruz gerçekten de var gibiİyiyim siz nasılsiniz transferin ertesi ilk sabahı acıkma gurultusu olurya midemizde ayni gurultu rahmimde oldu bide sol kasiğimda bir agrı bacagıma vuran bi agrı vardı cuma hiç bişyşm yoktu sadece adet olucakmişim gibi karın agrısı oldu bugunde gün boyu bişy yoktu oturuyoken birden kalkinca bıcak saplamir gibi kasığıma sancı girdi o pozisyonda bkledim gecti sonra smdide ufak ufak sızı giriyo sizin nasıl durumlar
Transfer 17/20 gün aralığında olabiliyorKızlar yumurta toplama ve transfer işlemi genelde kaçıncı günlerde oluyor
Rabbim nasip etsin burda olan olmayan bekleyen bütün çiftlere Rabbim sınamasın bu imtihanla kimseyi inşaAllah iyiye işaret olur bunlar ikinci denemem bu birde test gününüm benim 12 agustos cumartesi sizin nezamn ogünden önce dayanamayıp test yparmiyim bilmiyorum siz yapıcakmisinizBenimde sol kasıkta ara ara yanma hissi ağrı gibi değişik şeyler oluyor ayağımı tam olarak uzattığımda kasığımın kasıldığını hissediyorum hemen karnıma doğru çekiyorum. Ayy bilemiyorum ya kendi sesimizi mi dinliyoruz gerçekten de var gibi
Toplama işlemi pekiTransfer 17/20 gün aralığında olabiliyor
Hayir hayir erken yapmişsiniz ya bnce 8. Gün falan bidaha yapın zaten 6. Günde nadir olanlanlarda cıkıyo bence boşuna üzüyosun kendini 5. Gün erken inan bana moralini bozmana gerel yok ki burda 9. Gün negatif görüp kanda pozitif görenler doluykenBen dayanamadım test yaptım. Nep negatif. Hiçbir şey yok. 5. gün embriyosu transfer günü hariç 5. gün. Ümidimi kestim gibi
Teşekkür ederim iyi hissettirdi cevabınız. Ama sıfırın üstünde herhangi bir değer olsaydı sanki çok silik de olsa çıkardı diyorum. Hayırlısı olsun önümüzdeki günlerde tekrar bakarız napalımHayir hayir erken yapmişsiniz ya bnce 8. Gün falan bidaha yapın zaten 6. Günde nadir olanlanlarda cıkıyo bence boşuna üzüyosun kendini 5. Gün erken inan bana moralini bozmana gerel yok ki burda 9. Gün negatif görüp kanda pozitif görenler doluyken
Evet bidaha deneyin ileriki günlerde moralini bozmaTeşekkür ederim iyi hissettirdi cevabınız. Ama sıfırın üstünde herhangi bir değer olsaydı sanki çok silik de olsa çıkardı diyorum. Hayırlısı olsun önümüzdeki günlerde tekrar bakarız napalım
AminEvet bidaha deneyin ileriki günlerde moralini bozmacok zor süreç maddi manevi Rabbim yardimcimiz olsun
daha çok erken üzmeyin kendinizi.Ben dayanamadım test yaptım. Nep negatif. Hiçbir şey yok. 5. gün embriyosu transfer günü hariç 5. gün. Ümidimi kestim gibi
Sağolundaha çok erken üzmeyin kendinizi.
Bnim test tarihi de 12 ağustos inşallah güzel haberler veririz 31 temmuzda 3 gün embriyosu transferi oldmRabbim nasip etsin burda olan olmayan bekleyen bütün çiftlere Rabbim sınamasın bu imtihanla kimseyi inşaAllah iyiye işaret olur bunlar ikinci denemem bu birde test gününüm benim 12 agustos cumartesi sizin nezamn ogünden önce dayanamayıp test yparmiyim bilmiyorum siz yapıcakmisiniz
Bnmde 5. Gün embiriyosu 4 aa kalitesi birbirimize müjdeli haberler verebilirizBnim test tarihi de 12 ağustos inşallah güzel haberler veririz 31 temmuzda 3 gün embriyosu transferi oldm
Oksapar da kör iğne gibi zor batiriyorum bir sonrakini enox deneyip ikisi arasında karar verecem ben de .Ben enox kullanıyorum, iğne girmek bilmiyor ucumu kalın nedir anlamadım. Yaparken yanma yapmıyor yaptıktan sonra hafif ağrı oluyor
Benim adetin 14. Günü yumurta toplama 19. Günü transfer yapıldı.Kızlar yumurta toplama ve transfer işlemi genelde kaçıncı günlerde oluyor
Teşekkür ederimBenim adetin 14. Günü yumurta toplama 19. Günü transfer yapıldı.
Herkesin farklı olur heralde demiTeşekkür ederim