2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde sol kasıkta ara ara yanma hissi ağrı gibi değişik şeyler oluyor ayağımı tam olarak uzattığımda kasığımın kasıldığını hissediyorum hemen karnıma doğru çekiyorum. Ayy bilemiyorum ya kendi sesimizi mi dinliyoruz gerçekten de var gibi

Rabbim nasip etsin burda olan olmayan bekleyen bütün çiftlere Rabbim sınamasın bu imtihanla kimseyi inşaAllah iyiye işaret olur bunlar ikinci denemem bu birde test gününüm benim 12 agustos cumartesi sizin nezamn ogünden önce dayanamayıp test yparmiyim bilmiyorum siz yapıcakmisiniz

Ben dayanamadım test yaptım. Nep negatif. Hiçbir şey yok. 5. gün embriyosu transfer günü hariç 5. gün. Ümidimi kestim gibi

Ben dayanamadım test yaptım. Nep negatif. Hiçbir şey yok. 5. gün embriyosu transfer günü hariç 5. gün. Ümidimi kestim gibi
Hayir hayir erken yapmişsiniz ya bnce 8. Gün falan bidaha yapın zaten 6. Günde nadir olanlanlarda cıkıyo bence boşuna üzüyosun kendini 5. Gün erken inan bana moralini bozmana gerel yok ki burda 9. Gün negatif görüp kanda pozitif görenler doluyken

Teşekkür ederim iyi hissettirdi cevabınız. Ama sıfırın üstünde herhangi bir değer olsaydı sanki çok silik de olsa çıkardı diyorum. Hayırlısı olsun önümüzdeki günlerde tekrar bakarız napalım

Evet bidaha deneyin ileriki günlerde moralini bozma cok zor süreç maddi manevi Rabbim yardimcimiz olsun

Bnim test tarihi de 12 ağustos inşallah güzel haberler veririz 31 temmuzda 3 gün embriyosu transferi oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…