2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hayırlı sonuçlar alin inşallah. Evet maalesef öyle. Ama sanki keseyi görsem rahatliycam gibi ama daha o aşamaya gelemedim 4. kez gene test istediler. Siz verdiniz mi kan?
Çok değil mi 4. Benim doktorum 2 yeterli dedi. Eşim işten gelince vericem 1 buçuk saate ilkini de öyle vermiştim

Bende öyle canım. 10. Günü 213 çıktı bugün bidaha vericem inşallah artmıştır. Ne zormuş pozitife bile rahat rahat sevinemiyoruz. Kalp atışıymş kese gorunmesiymis düzenli artış falan filan
Hayırlı sonuçlar alin inşallah. Evet maalesef öyle. Ama sanki keseyi görsem rahatliycam gibi ama daha o aşamaya gelemedim 4. kez gene test istediler. Siz verdiniz mi kan
Çok değil mi 4. Benim doktorum 2 yeterli dedi. Eşim işten gelince vericem 1 buçuk saate ilkini de öyle vermiştim
Değerim düşük başladı sanirim ondan dolayı. Benim dondurulmuş 5.gun embriyosuydu.
12.gun 95
14.gun 255
17.gun 713 çıktı
Sanırım bundan dolayı takip ediyorlar

Arkadaşlar merhaba benim kafama çok takıldı bu ay soğan kürü yapmıştım ve reglim normalde 30 günde birken 15. Gün geldi ve doktorum adetin 6. Günü başladı ilaçlara ve Adetin 22 yada 23. Gününe denk geliyor Önümüzdeki hafta transfer donmuş larla kafama takıldu aradım onu doktor ayarlıyormuş kendisi 2 aydır erteleniyordu bi tsh bi progestan değeri derken doktorum titiz fakat kafama takıldı siz ne diyorsunuz

Arkadaşlar merhaba benim kafama çok takıldı bu ay soğan kürü yapmıştım ve reglim normalde 30 günde birken 15. Gün geldi ve doktorum adetin 6. Günü başladı ilaçlara ve Adetin 22 yada 23. Gününe denk geliyor Önümüzdeki hafta transfer donmuş larla kafama takıldu aradım onu doktor ayarlıyormuş kendisi 2 aydır erteleniyordu bi tsh bi progestan değeri derken doktorum titiz fakat kafama takıldı siz ne diyorsunuz
Benim doktorum 2 . Günü başladı ama transfer 21. Gününe denk geliyor rahmin yeterli kalınlığa ulaşması için bekliyordur muhtemelen

Benim doktorum 2 . Günü başladı ama transfer 21. Gününe denk geliyor rahmin yeterli kalınlığa ulaşması için bekliyordur muhtemelen
Anladım teşekkür ederim çok saolun olabilir evet geçen hafta 8.5 mm di sanırım kalınlık için bekliyor doktorum alanında titiz ve iyi die biliyorum ve tanık oldum hastalar var ama kafama takılmıştı çok teşekkür ederim 🙏🦋🐬

Hayırlı sonuçlar alin inşallah. Evet maalesef öyle. Ama sanki keseyi görsem rahatliycam gibi ama daha o aşamaya gelemedim 4. kez gene test istediler. Siz verdiniz mi kan

Değerim düşük başladı sanirim ondan dolayı. Benim dondurulmuş 5.gun embriyosuydu.
12.gun 95
14.gun 255
17.gun 713 çıktı
Sanırım bundan dolayı takip ediyorlar
Gayet güzel görünüyo canım salı günü güzel haberler alırız inşallah 🙏🏻 ama şuan geç tutunmuş görünüyo inşallah çok güzel ilerleyecek 🥰

EMBRİYOLOG ARADI 6 YUMURTA OLGUN TOPLANMIŞ ANCAK 3 YUMURTA BAŞARILI OLARAK DÖLLENMİŞ BUNLARI İNCELEMEYE DEVAM EDECEKLERİNİ YARIN TEKRAR BİLGİ VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ :KK43:
Üzülme benim 11 yumurtadan 3 tane kaldı 2.güne ama benimki erkek faktörlüydü host tekniği uygulandı ve en kaliteli spermler seçilip dönlendireceklerdi 3 tanesi sadece döllenebildi çok şükür 5.gune 3ü birden ulaştı

Ben aralıkta gittiğimde ilaçlar hariç 23 bindi, temmuzda gittiğimde ilaçlar hariç 53 bin ödedik ama transfer gerçekleşmediği için 10 bin lira gibi bir alacağımız var. Devlette hiç denemedik biz. Rapor için gitmiştik ama iki defa aşılama denenecek dediler hem de tutmayacağını bile bile. Biz de istemedik o strese girmeyelim dedik.
Aşılama vs denedik biz yine de ama sebepte yok bizde olmuyor ama bakalım Eylül gibi yeni bit süreç başlayacak ;( sebepsiz olunca daha zor sanırım bu işler . Fiyatlar gerçekten korkuyuyor Allah yardımcımız olsun

Benim raporlu canım. Ama ilaçlar çok arttı. Herkesin ilaç farklı tabi. 20 bin tuttu 9 bin ödedim
Memorial da 30 bin transfer ödedim
Geri kalanı devlet ödediği için değil mi 9 bin olması . Umarım bir daha ihtiyacınız ihtiyacımız kalmasın ;(

Aşılama vs denedik biz yine de ama sebepte yok bizde olmuyor ama bakalım Eylül gibi yeni bit süreç başlayacak ;( sebepsiz olunca daha zor sanırım bu işler . Fiyatlar gerçekten korkuyuyor Allah yardımcımız olsun
Sebepsiz gerçekten zor. En büyük sebep psikolojik oluyor sebepsizde. İnşaallah aşarsınız bu durumu 🥰

Kızlar dün ikinci transferimi oldum bir onceki pozitif oldu ama iki aylıkken bebegimin kalbi durdu, ikinci transfer de de çok su icmeme rağmen mesaneyi doldurdular on dk sürdü ama işkence gibiydi 🤦 Dr ekranda gösterdi bana yerleştirdiği çift embriyoyu hiçbir şey hissetmedim duygulanamadim hiç anne olabilecegimi hayal edemiyorum artık sanırım kayiplarim beni bu hale getirdi...şuan düşünüyorum pozitif olsa ne olacak devamı gelse ne olacak ki yasamadiktan sonra böyle hissetmekte hoşuma gitmiyor umutlanmak heyecanlanmak istiyorum yok olmuyor hayırlısı olsun 🙏🌺
Ben de üst üste kayiplar yaşadım ama biz anneyiz umudumuzu kaybedemeyiz hem umutlu hem de güçlü olacağız

Kızlar herkese merhabalar pazartesi günü yumurta toplama işlemim var. Doktorum seyit temel ceyhan. Toplamadan sonra sürec nasıl işliyor. Bu kpnuda bilgisi olan aydınlatabilir mi. Neye göre taze transfer neye göre dondurulmuş transfere karar veriliyor. Bilisi olan yazarsa çok sevinirim

Kızlar 3 tane 5.gun embriyosu genetik testi alınıp donduruldu şimdi doktor transfer için beni 2 adet mi bekletecek yoksa 1 adet sonra transferim olabilir mi? Plokistik over yok bende

Bir de kızlar opu olali 6 gün bitti ama hâlâ karnım şiş ağrım var ve gaz sıkışması devam ediyor normal mi sizin nasıl olmuştu

Benim raporlu canım. Ama ilaçlar çok arttı. Herkesin ilaç farklı tabi. 20 bin tuttu 9 bin ödedim
Memorial da 30 bin transfer ödedim
Merhaba memorialda mı yaptırdınız özel recete yazıldığı için bizimkini karşılamadı heyet raporumuz olmasına rağmen

Kızlar 3 tane 5.gun embriyosu genetik testi alınıp donduruldu şimdi doktor transfer için beni 2 adet mi bekletecek yoksa 1 adet sonra transferim olabilir mi? Plokistik over yok bende
Genelde 2 adet tercih ediyorlar ama biz bi sakıncası yoksa hemen istiyoruz dedik tamam dedi doktorumuz ilk adetle başladık transfer hazırlığına

X