2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bursa da Şahin Zeteroglu Acıbadem e gidiyorum canım Nasıl yani cnm transferden sonra tekrar adet mi olunuyor
Evet dondurulmuş transferden 10 gün sonra gelmişti galiba adetim hatta pcos olduğum için çok yumurta toplandı o yüzdende
karnımda aşırı şişkinlik ve ağrı olmuştu 4 5 gün sonra ağrı ve şişlik geçmişti.
Bu arada benim doktorumda Şahin bey çok şanslıyız..

Bursa da Şahin Zeteroglu Acıbadem e gidiyorum canım Nasıl yani cnm transferden sonra tekrar adet mi olunuyor
Canım az önce transferden 10 gün sonra diye yanlış yazmışım

Yumurta toplamadan yaklaşık 10 gün sonra adet oldum hatta sana şöyle yazayım

Yumurta toplamam 14 temmuz
Adet başlangıcım 27 temmuz
Transferim 14 ağustos

Ayyy cidden aynı doktora gidiyoruz ben başka şehirdeyim cnm saha önce Şahin bey ile tedavimden bir oğlum var 6 yaşında şimdi ikinci tedavideyiz Estofrem dışında başka ilaç kullandın mı cnm peki bide kontrollere ne sıklıkla çağırdı

Tek mi çift mi transfer oldu cnm sana

Benm ilk tedavimdi canım ilkinde de oldu çok şükür ay öyle mi çok güzel bizim de daha dondurulmuş 3 tane embriyonuz var inşallah bu sağlıkla gelsin 2. Yi dee aynı yerde düşünüyoruz siz gibi
Sizin daha önceki tedavinizden embriyo kalmamiş miydi peki
Ben
estrofem (bebişim 8 haftalık olana kadar kullandım)
Progestan iğne (tam olarak ne zaman başladğımı hatırlamıyorum ama kalp atışını duyduktan sonra bıraktık)
progestan fitil (bunu da ne zman başladım hatırlamıyorum ama bebiş 10 haftalıkken bıraktım)
Aspirin (kullanmaya hala devam ediyorum)
Pharma supralife (pozitiften sonra bu ilaç yerine regenesis diye bir ilaç kullanmaya başladım)
Glifor(insilün direnci için)

Anladım canım ilk tedavinden embriyo kalmamıştı ben 2021 de gidip dondurulmuş embriyo bırakmıştık Allah nasip ederse önümüz deki adetle tedaviye başlayacağım glifor şeker ilacı diye biliyorum ama sana insülin direnci için mi verdi o vajinal jel oğlumda bana çok kötü gelmişti yine mi devam ediyor neyse yeterki hayırla sonuçlansın ragzıyız

Tek transfer istedik biz canım şahin bey de ilk olduğu için tek transfer yapalım diye önerdi
Anladım canım ne güzel tutmuş peki beta değerlerin nasıldı peki kanama falan oldu mu hiç bende ilk oğlumda baya kanama olmuştu çünkü

AA ne güzl ben birde yumurta toplaman olacak zannetmiştim sen zaten zor olan kısmını halletmişsn geriye en güzel gün transfer günü kalıyor
Galiba iinsilün direnci içindi canım ben biraz şeydim bu süreçte şahin bey ne derse sorgulamadan yaptım ne bi araştırma yaptım ne de başka birşey verdikleri ilaçları ne ne için kullanılıyor onu da sorgulamadım hiç oluruna bıraktım o sürecin sadece tadını çıkarmıştım sanırım şu grupta o süreci en zevkle geçiren tek kişi ben olabilirim
Evet o fitil çok fena ya günde 3 kez kullandım benimde en sevmediğim şey oydu

Olsun canım inşallah sonuçları güzel olsun da insan bi süre sorun etmiyor Allah hayırlısı ı versin inşallah

Maşallah canım inşallah darısı bizlere olsun şimdi nasıl gidiyor canım Şahin beyde mi devam ediyorsun
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin
12. Haftadayız şuan aslında biz kalp atışından sonra bırakalım diye istedik malum fiyatlardan ötürü ama şahin bey ilk 3 ay geçsin ondan sonra başka doktora gitseniz daha iyi olur diyince şuan hala şahin beyle devam ediyorum bu salıya randevum var sanırım son randevu olur

Hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce ilerler

Sanirim kordonunu pipi sandı cunku gelinimizde ayni doktora gidiyo ona gobek kordonumu pipimi ayirt edemiyorum demiş
Bana da bugün yüzde 60 erkek dedi çıkıntı vardi kendimi hep kız diye düşünüyordum bugün bir şok oldum sağlıklı olsun da kız erkek fark etmiyor ama nedense hep kız diye hissediyodm

Bana da bugün yüzde 60 erkek dedi çıkıntı vardi kendimi hep kız diye düşünüyordum bugün bir şok oldum sağlıklı olsun da kız erkek fark etmiyor ama nedense hep kız diye hissediyodm
Bende erkek diye hissediyodum eşimde erkek hissediyodu

Selamlar Biz bugun 15+1 olmusuz cok sukur bu hafta tam 4 gun one gecmis benim cimcimem gece fitil kullaniyom enfeksiyon icin fitili koydum aparata bi baktim kan icinde kirmizi ve pıhtılı doktoruma hemen fotolari attim sabah gordu oda hemen gel bakalim dedi ya benim yine kanama alanım olmuş yaa yine başa sardık halbuki kendimi hiç yormuyorum yatıyorum yemek hazirliyorum sadece onun dışında bi iş yapmiyorum çift doz progestan igneye başladık progestan fitili gunde 3 e cikarttik yeniden. Dualariniza talibiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…