2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba bayadir uğramıyordum buraya Nisan anneleri grubuna geçiş yaptım 😅 Bebeğim 12+3 olmuş bugün kontrole gittik ikili test için kan verdim cinsiyetine de pembe dedi doktorumuz 🥰 Haftaya gittiğimde tekrar bakacak cinsiyete ve ikili test sonucuna inşallah sagliklidir risk gelmez 🙏 Vee bugün son prolutex ignemi yaptım,fitili de bıraktırdı asiri duygusalım nerden nerelere geldik çok şükür sağlıkla alalım inşallah kucagimiza 🙏🙏🙏

IMG_9462.jpeg

Bende de yaş riski çıkmış amniyosentez yada fetal DNA dedi bende fetal DNA yaptırcam yaptıranlar kaç günde çıktı sonuç birisi 5 gün dedi diğeri 10 günde karar veremedim

Kızlar kolay gelsin dondurulmuş embriyolarım için Ekim 30 adetim ile inşallah Estofrem başlatacaklar sanırım tahminin kaç gün kullanırım Bursa da olacak tedavim dondurulmuş embriyo ilk defa olacağım bu ara da hiç bilgim yok
Bursa'da hangi doktor ☺️
Beniimde dondurulmuş transfer di transferden sonra tekrar adet olman bekleniyor ve adetten yaklaşık 18 20 gün sonra transfer oluyorsun canım
benim mesela 14 temmuzda yumurta toplandı 14 ağustosta transfer oldu arasında tam 1 ay oldu 🥰
Estrofemi de bebişim 8 haftalık olana kadar kullandım ☺️

İyi akşamlar kızlar ikiz hamileydim geçen hafta tam 12 haftalık herşey iyi giderken bugün cinsiyet için gittiğim doktorda birinin kalbinin durduğunu öğrendim. Hiç kaybım olmamıştı. Geçen hafta minik elleri ve ayakları oynuyordu. Bugün o hareketsiz duran hâli gitmiyor gözümden. Hayırlısı buymuş Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza aldığı günleri göstersin inşallah🙏
ALLAH güç kuvvet versin arkadaşım İNŞALLAH diğer bebişin sağlıkla ilerler 🙏

Eki Görüntüle 3321194
Bende de yaş riski çıkmış amniyosentez yada fetal DNA dedi bende fetal DNA yaptırcam yaptıranlar kaç günde çıktı sonuç birisi 5 gün dedi diğeri 10 günde karar veremedim
Gecen hafta cuma verdim testimi ben bugun geldi sonucum cok şükür bisey cikmamis. Aslinda esime yaptirmayalim dedim ama cok pimpirikli kendisi saolsun. Tup bebek ve yaş olunca yaş riski kesin cikiyomus kac yasindaydin sen ?

Maşallah gözünüzaydın darsı bizlere 37 yaş işte yaş riskiniz var dedi amniyosentez tada fetal dna dedi bende pazartesi yaptırcam eve gelip alırız dediler kanlar inşallah temiz çıkar

Maşallah gözünüzaydın darsı bizlere 37 yaş işte yaş riskiniz var dedi amniyosentez tada fetal dna dedi bende pazartesi yaptırcam eve gelip alırız dediler kanlar inşallah temiz çıkar
Benimde yasim 34 doktorum bana amniyosentez onermedi direkt fetal dna yaptir istersen dedi.. tup bebek normal yolla gebe kalamadigimiz icin sanırım tahmine dayali bi test ikili test . Yaş olupta tup bebek olunca risk diyolar iste

Selamun aleykum kizlaarr yeniden buraya döndüm arkadasimizin actigi konuda kimse yok soru soruyom in cin top oynuyo😀 fetal dna da cinsiyette çıkıyormuş yaaa doktorum erkek demisti fetalde kız cikti 😀
Ben de dün fetal yaptırdım canım bana da doktor erkeğe benziyo dedi ama net değil bakalım ne çıkıcak😃 kaç güne çıktı sonucun?

Ben de dün fetal yaptırdım canım bana da doktor erkeğe benziyo dedi ama net değil bakalım ne çıkıcak😃 kaç güne çıktı sonucun?
Canim ben gecen hafta cuma vermistim bugun cikti iste 1 hafta oldu cok sukur insaAllah guzel sonuclar alirsin 🥰 bana doktorum 2 randevumdada erkek tahminim dedi

Canim ben gecen hafta cuma vermistim bugun cikti iste 1 hafta oldu cok sukur insaAllah guzel sonuclar alirsin 🥰 bana doktorum 2 randevumdada erkek tahminim dedi
Kız diyip erkek çıkan çok oluyor ama erkeği nasıl karıştırıyolar acaba o pipileri nereye gidiyo birden bire😂 inşallah canım en önemlisi sağlıklı olmaları🥰

Kız diyip erkek çıkan çok oluyor ama erkeği nasıl karıştırıyolar acaba o pipileri nereye gidiyo birden bire😂 inşallah canım en önemlisi sağlıklı olmaları🥰
Sanirim kordonunu pipi sandı 😀😀 cunku gelinimizde ayni doktora gidiyo ona gobek kordonumu pipimi ayirt edemiyorum demiş 😀

Kizlar selam yine ben bisey sorcam 14. Haftalik olduk 3 gundur kasiklarimdaki batma agri vs bicak gibi kesildi sizlerde batmalar seyirmeler surekli oluyomu yoksa kesildimi devammi ediyo bende surekli oluyodu hergun kesin bi yoklardi yani bana yine evham perileri geldi dunden beri kuduruyorum resmen😀😀😀

Bursa'da hangi doktor ☺️
Beniimde dondurulmuş transfer di transferden sonra tekrar adet olman bekleniyor ve adetten yaklaşık 18 20 gün sonra transfer oluyorsun canım
benim mesela 14 temmuzda yumurta toplandı 14 ağustosta transfer oldu arasında tam 1 ay oldu 🥰
Estrofemi de bebişim 8 haftalık olana kadar kullandım ☺️
Bursa da Şahin Zeteroglu Acıbadem e gidiyorum canım Nasıl yani cnm transferden sonra tekrar adet mi olunuyor

X